Serbest serbest tarçın.
Rahatlıkla tüketebilirsin.
İlk zamanlar 3 öğünle başlamanda problem yok sıkma zaten kendini
tesekkürler ben bu desteklerle yürüyüse cıkarım kosarım bıleuok yuruyeyım yeter
Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar yer fıstıgı ve fıstık kırdım(B vıtamını ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır kase beyaz peynır,bır yesıl bıber,bır domates,bırkac kıvcırcık.
Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar yer fıstıgı ve fıstık kırdım(B vıtamını ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır kase beyaz peynır,bır yesıl bıber,bır domates,bırkac kıvcırcık.
güzelmişşşşbnm de sabah kahvaltım klasik sadece fark tekrardan pastırmalı yumurta yaptım o kadar
akşam yemegim ise taze fasulye bir tabak ayran bir bardak ve bol salata yedim
yatana kadar bol su sadece :)
iyi akşamlarrr kızlarr akşam yemeğimi de yazayım
yarım kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
ayran
lahmacunn hakkımı kullandımm kızlarrrrrr
loxandraa spor yaptın mıı tatlımmm?
bugün çarşıda baya yürüdüm ama tempolu değildii ilerleyen saatlerde lesliee yapacammm
selam
kahvaltımı azmıstım11de yaptım
cevız az yemıstımı(dusuncem 17 de falan yeyıp ıkı oğündü)
14 de bır acıktım kedımı sıkmadım
15defasulye pıyazı yedımyogurtla
19 da kabagı rendeledım tava azıcık su koydum bır oldurdum yogurt ve5 cevız serpıstırdım nane ektım yedım
hava cok soguk amam yuruyuse cıkmalıyım...
bakalım zorlayacagım
su içemedıgım için bır termosa sıcak su içine 4 paket yesıl cay 2 -3 parca lımon dılımı attım ev işi yaparken ıctım gun boyu bır ara toz tarcında ekledım cubuk yoktu tarcın bıze serbest mı?
arkadaslar benım bu gunum bu umarım ıyıdıryurussem ıyı olcak yedıklerımı sındıreyım
sızler ıyı gıtmıssınızdemın okudum tebrıkler16:
Hepsını karatay dıyetıyle verdım,verıyorum.,antıoksıdan takvıye kullanmıyorum henuz,sıyah cekırdeklı kuru uzum,ya da kuru erık tuketıyorum,daha sonra baslarım antıoksıdan takvıyeye.Moralınızı yuksek tutun,bellı bır kılonun ustundeyken tabı kı hızla gıdıyor kılolar,80 den sonrayı merak edıyorum,daha az gıderse sasırmam tabıkı.Kolay gelsın hepımıze
bugün şükür başladım sabah klasik kahvaltıdan birazcık az oldu ama yetti arada biraz fındık akşamda hiç sevmediğim halde kuru fasülyeki en işkence gibi olan buydu bu diyette hiç sevmiyorum bakliyatları artı bir kase cacık sabah işe gidicem ve kahvaltımı bile akşamdan hazırladım çok gaza geldim çünkü
bugunku menum:
Kahvaltı00
1 haslanmıs yumurta
15 yesıl zeytın
1 avuc peynır
domates salatalık
5 kuru kayısı
bıraz kuru yaban mersını
1 avuc cevız
ara: 1 mınık sıse kefır
akşam:yok
sabah gec yedıgım ıcın aksam saatlerınde acıkmadım,temızlık yapmam gerekıyordu zaten.kefir yettı.bugunluk de boyle olsun.