Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cnn deki programda sordular canım bunu.
hareketi sporu bırakmak yok dedi, sadece kilo için değil her türlü hastalıktan korunmak için..
mesela bulguru sordular, kilo korumada olan yer dedi, kilo vermek isteyen ölçülü yer dedi.
ekmek yenebilir dedi, hatta kızartıp üstüne tereyağı sürülebilir dedi, yiceksek de sabah yememiz gerektiğini anladım ben burdan.
pirinç makarna da ölçülü olduktan sonra yenebilir heralde, bunları söylemedi ama hareket ettikten sonra herşey yenebilir ölçülü olarak dedi.
paleo diyeti topiğinden okudum şimdi,ekmeği tereyağlı yemenın sebebi ınsulını birden yukseltmemesı ıcınmıs,yanı burda dikkat edecegımız tereyağı değil ekmegın mıktarı

günaydın herkese,mutlu pazarlar :KK16:
12-12.30 arası kahvaltımızı ettik,şu anda da çayımı içiyorum.Bugün kahvaltıda gevrek yedim ben :78: yalnız şunu söylemeliyim ki isteyerek ve bilerek yedim.Ne zamandır çok canım istiyordu.şöyle tereyağ sürerek,çok da hoşuma giderek yedim.Çayım bitsin sporumu yapıcam tabi ve akşam yatmadan önce de yine bir posta spor yapma niyetindeyim.sabahları kuru yemiş çok midemi bulandırıyor ya,napsam onun yerine:44:

Benim de canım arada kızarmış ekmek yemek istiyor minik bir dilim tereyeağı sürülmüş:26:

slm arkadslarım benım motivasyon cıceklerım:KK3:

3 mil lesli
30 mekık
40 makas
100 bisiklet
40 popo
40 twist
40 kol yaptımmmm yapıyorummmm:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

sporumu yaptım dusumu aldım birazdan yemegımı yıycem

2 kase corba tavuklu +yogurt

kızlar ben 6.30 dan sonra hiçbirsey yemiyoum ve hıc acıkmıyorum ilk gunler zor oluyordu ama sımdı hıc önemsemiyorum su lımonlu su içiyorum

ama nasıl bartmadan olucak sabah kahvaltısı aynı mı yapcaz ekmek makarna pilav hiç mi olmuycak açıkcası benim kafam karışık
yakın bi zamanda korumaya geçmeyi düşünüyorum ama kafamda birsürü soru var :44:
kızlar hocaya benim için sorarmısınız kilo almadan nasıl beslenmeliyiz 1 gün için de neler yemeliyiz aslında korumak daha zor neyle neyi yemeliyiz yada yememeliyiz offf ya hiç bişe bilmiyorum bu konu hakkında bana yardım edin :KK5:

cnn deki programda sordular canım bunu.
hareketi sporu bırakmak yok dedi, sadece kilo için değil her türlü hastalıktan korunmak için..
mesela bulguru sordular, kilo korumada olan yer dedi, kilo vermek isteyen ölçülü yer dedi.
ekmek yenebilir dedi, hatta kızartıp üstüne tereyağı sürülebilir dedi, yiceksek de sabah yememiz gerektiğini anladım ben burdan.
pirinç makarna da ölçülü olduktan sonra yenebilir heralde, bunları söylemedi ama hareket ettikten sonra herşey yenebilir ölçülü olarak dedi.

sevgili hayell, mattika çok güzel açıklamış zaten canan hoca nın anlattıklarından bu sonuçlar çıkıyor. herşeyi ölçülü olarak yemeli vee yaz kış sporu asla bırakmamalısınız demişti. yürümelisiniz diyor yağmur çamur kar kış dinlemedenn..spor şart yaniiii:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

slm arkadslarım benım motivasyon cıceklerım:KK3:

3 mil lesli
30 mekık
40 makas
100 bisiklet
40 popo
40 twist
40 kol yaptımmmm yapıyorummmm:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

oohhh süperr:KK52::KK52::KK52: Allah bereketini arttırsın cnmmm spor gerçekten çok motive ediyorr:KK8::KK8::KK34::KK34:

sporumu yaptım dusumu aldım birazdan yemegımı yıycem

2 kase corba tavuklu +yogurt

kızlar ben 6.30 dan sonra hiçbirsey yemiyoum ve hıc acıkmıyorum ilk gunler zor oluyordu ama sımdı hıc önemsemiyorum su lımonlu su içiyorum

:KK56:afiyet olsunn pepetii:KK56:

iyi akşamlarrr kızlarr akşam yemeğimi de yazayım :KK56::KK56::KK56:

yarım kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
ayran

lahmacunn hakkımı kullandımm kızlarrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

Sabah:karatay klasik kahvaltı

öğlen:1 kase tarhana(bizim yöreye ait bir tarhana,un tarhanası değil)
akşam:karnıyarık(kızartmadan),cacık

Ben bu düzeni bir tutturamadım bu günlerde.
Ne de güzel devam ediyordum oysa.
Dün gece çok geç yattım.
Hatta sabah.
Kalkınca 2. öğünlük zaman yoktu.
Ben de direk akşam yemeğimi yedim.
Nohut yemeği.
Çok düzensiz oluyor bugünlerde çok.

Dün gece çok geç yattım.
Hatta sabah.
Nohut yemeği.

toparlarsın masalcımm sıkma canını hafta sonu oluyorr böyle şeylerr kaybetme motivasyonunu:KK70::KK70::KK70::KK70:

loxandraa spor yaptın mıı tatlımmm?:KK34::KK34::KK34::KK34:
bugün çarşıda baya yürüdüm ama tempolu değildii ilerleyen saatlerde lesliee yapacammm:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

iyi akşamlarrr kızlarr akşam yemeğimi de yazayım :KK56::KK56::KK56:

yarım kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
ayran

lahmacunn hakkımı kullandımm kızlarrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:
afiyet olsun canım:KK56: lahmaacun 15 gün boyunca yok artık:KK20::KK20: yoksa:KK4::KK22::KK22: böle yaparz senı bu topikteki motıvasyoncu cıtırlar

Dün gece çok geç yattım.
Hatta sabah.
Nohut yemeği.

masalcım yarın duzenıne dön sekerım ok :KK16::KK16::KK16: ama sen hedefıne ulasmıs gıbı bı seysın ama cok tehlıkelı bır yerdesın dikkat et salllan toparlan ...:KK57::KK57: :KK54:

afiyet olsun canım:KK56: lahmaacun 15 gün boyunca yok artık:KK20::KK20: yoksa:KK4::KK22::KK22: böle yaparz senı bu topikteki motıvasyoncu cıtırlar

masalcım yarın duzenıne dön sekerım ok :KK16::KK16::KK16: ama sen hedefıne ulasmıs gıbı bı seysın ama cok tehlıkelı bır yerdesın dikkat et salllan toparlan ...:KK57::KK57: :KK54:

Hedefimi biraz daha düşürebilirim 55'e gelince ama bir geleyim artık.
Yalnız 2 ay önce giydiğim bir kotu giydim bugün amann o ne çalvar gibi oldu resmen :KK1:
Ne şişmanmışım ben öyle.
Ama bence de artık düzene dönmek gerekir.

selam
kahvaltımı azmıstım11de yaptım
cevız az yemıstımı(dusuncem 17 de falan yeyıp ıkı oğündü)
14 de bır acıktım kedımı sıkmadım
15defasulye pıyazı yedımyogurtla
19 da kabagı rendeledım tava azıcık su koydum bır oldurdum yogurt ve5 cevız serpıstırdım nane ektım yedım

hava cok soguk amam yuruyuse cıkmalıyım...
bakalım zorlayacagım
:KK3:su içemedıgım için bır termosa sıcak su içine 4 paket yesıl cay 2 -3 parca lımon dılımı attım ev işi yaparken ıctım gun boyu bır ara toz tarcında ekledım cubuk yoktu tarcın bıze serbest mı?
arkadaslar benım bu gunum bu umarım ıyıdıryurussem ıyı olcak yedıklerımı sındıreyım
sızler ıyı gıtmıssınızdemın okudum tebrıkler16::KK16::KK16::KK16:

selam
kahvaltımı azmıstım11de yaptım
cevız az yemıstımı(dusuncem 17 de falan yeyıp ıkı oğündü)
14 de bır acıktım kedımı sıkmadım
15defasulye pıyazı yedımyogurtla
19 da kabagı rendeledım tava azıcık su koydum bır oldurdum yogurt ve5 cevız serpıstırdım nane ektım yedım

hava cok soguk amam yuruyuse cıkmalıyım...
bakalım zorlayacagım
:KK3:su içemedıgım için bır termosa sıcak su içine 4 paket yesıl cay 2 -3 parca lımon dılımı attım ev işi yaparken ıctım gun boyu bır ara toz tarcında ekledım cubuk yoktu tarcın bıze serbest mı?
arkadaslar benım bu gunum bu umarım ıyıdıryurussem ıyı olcak yedıklerımı sındıreyım
sızler ıyı gıtmıssınızdemın okudum tebrıkler16::KK16::KK16::KK16:

Serbest serbest tarçın.
Rahatlıkla tüketebilirsin.
İlk zamanlar 3 öğünle başlamanda problem yok sıkma zaten kendini

sunu ekleyım kahvaltıyı tam yapın ben cevızden kıstım acıktım
normalda gec kalkınca yetiyordu ıkı öğün
cevız bulantı yapıyor bazen

sunu ekleyım kahvaltıyı tam yapın ben cevızden kıstım acıktım
normalda gec kalkınca yetiyordu ıkı öğün
cevız bulantı yapıyor bazen
en nankör sey ev işi mutfagı camasır sularıyla oydum ev halkı heryereekmek dokmuşler :KK36::KK36:
sakınım sakınım:KK17:bye

Hedefimi biraz daha düşürebilirim 55'e gelince ama bir geleyim artık.
Yalnız 2 ay önce giydiğim bir kotu giydim bugün amann o ne çalvar gibi oldu resmen :KK1:
Ne şişmanmışım ben öyle.
Ama bence de artık düzene dönmek gerekir.

çok güzel bir duygudurr eminimm darısı bizim şalvar pantolonlara olsunn inşallahhh:KK64::KK64::KK64::KK64:

X