Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol tatlım ıyı geceler kolay gelsın hepınızeben faydasını gördüğümü düşünüyorum elbetteki tavsiye ederim kendimi iyi hissetmemi sağladı bu kitap canım benim
kazen bu sitenin sahibi ve zaten erkek :))
Insulın dırencım kırıldı adeta,aslında sabah ac degılım,bunun sebebı aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yememem,ayran ya da sut ıcıyorum.Sabah ıyı bır kahvaltı tabıkı performansımı arttırıyor.5,5 ayı gectı benım baslayalı,moralınızı yuksek tutun,zamanla bagımlılıklar azalıyor,benım seker bagımlılıgım azaldı.Bır de yemege gıtmek gıbı seyler dusunmuyorum.Oncelerı butun gun yemek dusunurdum.Bıraz sabır
sporumu yaptımm kendime geldimmm ohhhhh gitsin kilolarrr
arkadaşlar birşey soracağım..ben buraya yazdığım yediklerim listesindekiler hariç ağzıma birşey sürmüyorum...sadece su ve bitki çayı...siz sabah ve akşam arasında hatta 20:00dan sonra birşeyler yiyormusunuz veya içiyormusunuz(bunlardan birini:süt,ayran,kefir,meyve,fındık,ceviz,badem vs).:26:
istersen pazartesi birbirimiz için carkadaslar ben alıntı yapmadan adınızla yazıyorum bazen yer kaplamasın dıye buna ad dakoymamışım eskıbir masala usttekı notum
ama gormuyorsunuz herhalde
sorularım
hangı sebze sakıncalı patates dısında
her gun saf proteın ılla et mı olmalı
barbunya mercımek fasulye proteın ama onlar bıtkısel proteın,
menulerı okuyorum klasık kahvaltıdan sonra 2 ogun kabak yogurt yıyen var bu proteın için yeterlımı
antıoksıdan ahuddu,bögürtlen,kiraz,çilek,yaban mersınımı
omega3 ıle ne tuketıyorsunuz
bugünüm:
10-süt
10-12-plates
13-de klasık kahvaltı eksıksız
1730-da fasulye piyazı yogurt
1830kacamak kuru incir pazara cıktım pazarcı uzattı
yıyemem dedım abla ölüyü diriltidedirmelul melul baktı iyedim
bu arada barbunya 5tl cevız4o kayısı 15
organık tavuk 3o,alamadım onun yerıne kırmızı et aldım gunlere bolusturucem
hepınızesevgiler
yenı gelenlere hos geldınız bende yenıyım
dıyetın 6.gunu
900 gr verdım daha ama cok tok hıssedıyorum öyle sekerım dustu karnım acıktı falan olayları yok hatta kılo alıcam korkusuna kapıldım tuhafım yaaaaaaaiyi aksamlar
profıt
nasılsın?neler yaptın ne gunler tartılalım her p.tesı mı ı
herkes gıbı cumamı
merhabalar kızlarrr
çok yoğun bi gün geçirdim.hiç uğrayamadım bu gün.
Solgar omega 3-700 aldım.içinde omega 6 yokmuş kesinlikle.
Yarın başlıycam ama çok önemli bi sorum var.ben bunu günde kaç tane ve ne zaman içicem.yemekten öncemi sonramı.
Bilen birisi şu soruma bi el atarsa çok memnun olurum
Hadin öperim kocamaaannn
bende onu kullanıyorum sabah kahvaltı sonrası alıyorum 1 tane
ayyy süper bişi bu yaaa..yalnız yeğenimin mevlüdünde yiyemediğim mis gibi pidelere çok üüzüldüm şimdi,çok canım çekmişti.ha lahmacun ha pide diye düşünüyorum tabi ben şu andamerhabaa arkadaşlarrr
kahvaltımı yazayım hemenn
2 yumurtadan kıymalı yumurtaa, salatalık-domates, peynir,zeytin, ceviz-kayısı,yeşil çayy
dünn lahmacunn haberinee çokk sevindimm ben dee. saphiracımmm haftada 1 kez yiyebiliyormuşuzzzzz
yarın bu hakkımı hemen kullanacağımm ama kaç tanee yiyebilirizz söylemiş miydi hocaa kaçırdım heraldee onuuu:26::26::26:
canım az bile yemişsin afiyet olsun.yediğin pastırma 100 gr. da olabilir,miiktar yokSABAH:
4 zeytin, 2 yumurtadan pastırmalı omlet, karışık bir çay bardagı ceviz badem, 3 gün kurusu kayısı, avuc içim kadar peynir domates salata.... 3 bardak suuu
Biz karatay diyeti yapıyoruz,öiktar ve kalori hesabı yok.aç kalmadan hata hiç acıkmadan zayıflıyoruz1 tane siyah zeytin 15 kalori
1 yumurta 85 kalori
1 tane orta boy küp seker 20 kalori
1 ceviz 25 kalori
1 kuru kayisi 20 kalori
1 yemek kasigi sivi yag (14 gr) 125 kalori
1 tane badem 8 kalori
50 gr tam yagli beyaz peynir 130 kalori.
100 gr pastirma 250 kalori
Bu hesaba göre, sabah kahvaltiniy biraz fazla kalorili olmus.
oohh yarasınn..ben hala 2 mildeyim.2 hafta oldu.2 mil de baya yoruyor ve terletiyor beni,2 mil hafif gelmeye başlayınca 3 e geçeyim diyorumSporumu da yaptım 37 dakika tam leslie ile 3 mil ama yoruldummm :))
evet canım içebilirsin ama yatmana en az 2 saat olsun yoksa leptin çalışmazkızlar acıkınca ılık sute tarcın ekıp ıcebılırmıyım
benim diyet grubum burası olmalı derken? :) Kilo problemin mi var yoksa sadece sağlıklı beslenebilmek için mi düşünüyorsun karatay diyetini?Dün sayın Canan Karatay'ı dinleyince benim diyet grubumun kesinlikle burası olması gerektiğine karar verdim. Sevgili Saphira editorum beni listeye ekleyebilirmisin ?
Bu arada www.canankaratay.com lütfen takip edelim :)
üzgünüm konu dışı mesaj,yönetime bildiricemKOnu dışı mesaj saymayın lütfen ama ben hangi başlıktaysam o başlığa çok güzellikler yaparım....
bekleyin görün ...
bu en güzel güzelik işte :13:hoşbulduk : )
Canan hocaya ulaşıp bizde yazmasınız isteyeceğim....
5 mil yürümüşsün ya tatlım,daha ne olsun,kendini harap etmeYazılacak gibi bir menüm yok ama yazayım da utanayım kendimden.
Nasıl krizdeyim, gözüm döndü.
Sabah sabah kurabiye ve minik çikolata yedim.
Kendimi çok suçlu hissettim.
Sonra leslie ile 5 mil yürüdüm.
Yeşil çay içip nohut ve yoğurt yedim.
Biri bana dur desin lütfen.
Emine hoca?Bu arada Emine hocanın zeytin hakkında söylediklerini hatılatayım.....
İnanılmaz bir konuya parmak bastı...
[video=youtube_share;c8XoYynqdNY]http://youtu.be/c8XoYynqdNY[/video]
Şiddetle izlemenizi rica ederim .... Alternatif diyet yöntemi....