Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada Emine hocanın zeytin hakkında söylediklerini hatılatayım.....

İnanılmaz bir konuya parmak bastı...

evgili hocam,
çok samimi,talı,güler yüzlüsünüz...
bence gönül gözünüz aydınlık ışıltılı...
bana gelince klasik Türk kadını, hayatı yüklenen ve kiloları da...
gecen sene bu vakitler 60 dım
oncekı sene 56
önce ise 52
kendımı bildim bileli gece uyur yerim tabi bilmeden yerim... yatagımdakı ve mutfaktaki ekmek kırıntıları bana bunu söylerve agırlaşan mutsuz vucudum
gece bazen mutfakta ekmeklıkte uyanırım ekmegın yarını yemış olurum...görüp te uyandırdıklarında bagırmışım
bu her gun olmaya basladı ve su an
,yas 39 ,boy 1.62, kılo 66.900 oldu
sızın yöntemınıze netten kadınlar kulubunde rastladım 1-den 102 ye soluksuz okumusum kadınların bırbırıne gonderdıği mesajları...
ve ben de katıldım
pazar basladım bu gun cuma gece yemem 2 ye düşmüş ekmek yerine de kuru yemiş yemişim 5 gün oldu 800 gr vermişim
sorum şudur ;kalbi güzel hocam
bu uyur yerden ne ıle kuryulayım bana bir çare
hormon vs.her sey normal,adet vb... duzenlı sporda yapıyorum
saygı ve sevgimle

14.10.2011 21:13:00 tarihinde sorulmuştur.

Soruyu Sil
Şikayet Et

Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji

Cevap :

Bol su ve hareket şart. Yatmadan önce mutlaka 30-40 dakika yürüyüş yapmayı düşünün ve planlayın. Evde de olabilir, koridorda da. Apartman içinde bir kat inipçıkmakta olur. Sonra su içip yatmalısınız. Sağlıklar diliyorum. Gün içinde de her fırsatta yürüyüş şart....insülin direncinizi bu şekilde kırabilirsiniz. Eve ekmek almayın, evde bulundurmayın. Onun yerine ceviz ve yerli muz çok acıkırsanız faydalı olabilir. Fasülye ve yumurtada acıkmamamnızı başlatır.

Söyledikleriniz beni çok mutlu etti. Hatta gözlerim yaşardı! Sevgilerimle.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

Ben de ne zamandan beri leslie yapmıyordum.
Film açtım bugün.
Film izlerken bir baktım o da bitmiş gitmiş.
Yorucu değil ve çok rahat yapılıyor o yüzden sıkıyordu beni ama yürüyüş en güzeli diye devam ediyorum.
Slim in 6 daha çok sıkılaştırıyor onu da seviyorum senin istediğin gibi bir şey sanırım.
Ama kilodan çok sıkılaşmaya etkisi oluyor.

evgili hocam,
çok samimi,talı,güler yüzlüsünüz...
bence gönül gözünüz aydınlık ışıltılı...
bana gelince klasik Türk kadını, hayatı yüklenen ve kiloları da...
gecen sene bu vakitler 60 dım
oncekı sene 56
önce ise 52
kendımı bildim bileli gece uyur yerim tabi bilmeden yerim... yatagımdakı ve mutfaktaki ekmek kırıntıları bana bunu söylerve agırlaşan mutsuz vucudum
gece bazen mutfakta ekmeklıkte uyanırım ekmegın yarını yemış olurum...görüp te uyandırdıklarında bagırmışım
bu her gun olmaya basladı ve su an
,yas 39 ,boy 1.62, kılo 66.900 oldu
sızın yöntemınıze netten kadınlar kulubunde rastladım 1-den 102 ye soluksuz okumusum kadınların bırbırıne gonderdıği mesajları...
ve ben de katıldım
pazar basladım bu gun cuma gece yemem 2 ye düşmüş ekmek yerine de kuru yemiş yemişim 5 gün oldu 800 gr vermişim
sorum şudur ;kalbi güzel hocam
bu uyur yerden ne ıle kuryulayım bana bir çare
hormon vs.her sey normal,adet vb... duzenlı sporda yapıyorum
saygı ve sevgimle

14.10.2011 21:13:00 tarihinde sorulmuştur.

Soruyu Sil
Şikayet Et

Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji

Cevap :

Bol su ve hareket şart. Yatmadan önce mutlaka 30-40 dakika yürüyüş yapmayı düşünün ve planlayın. Evde de olabilir, koridorda da. Apartman içinde bir kat inipçıkmakta olur. Sonra su içip yatmalısınız. Sağlıklar diliyorum. Gün içinde de her fırsatta yürüyüş şart....insülin direncinizi bu şekilde kırabilirsiniz. Eve ekmek almayın, evde bulundurmayın. Onun yerine ceviz ve yerli muz çok acıkırsanız faydalı olabilir. Fasülye ve yumurtada acıkmamamnızı başlatır.

Söyledikleriniz beni çok mutlu etti. Hatta gözlerim yaşardı! Sevgilerimle.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

iyi akşamlar sevgili arkadaşlarrrr

menüü bildirimimmm

1. öğün: 2 yumurtadan kıymalı yumurta, domates-salatalık, peynir, zeytin, ceviz- kayısı, yeşil çay

2. öğün: balık, salata

asmam arkadaşım, canan hoca size nasıl güzel cevap verdiyse, siz de derdinizi çok güzel bir dille anlatmışsınız.. hali hazırda hocayıda etkilemişsiniz.. umarım en kısa sürede bu güzel tavsiyelerle bu dertten kurtulup istediğiniz kiloy kavuşursunuz.

afiyet olsun tatlımm

nasıl oldun cnm kızarıklık geçti mi baya?

akşam:yarım kase mercimek çorbası
1 kase kuru fasulye(dünden)
ayran
su:3lt
spor:2saat yürüdüm.........

bakk başarmışsınn 2 öğün yemeyii tebrik ederim cnmm

işallah hep beraber hoşgeldiniz

[video=youtube_share;c8XoYynqdNY]http://youtu.be/c8XoYynqdNY[/video]

Şiddetle izlemenizi rica ederim .... Alternatif diyet yöntemi....

Asıl diyete geçen hafta başladım 13.10.2011 68.5 dan 65.5 a düştüm canım

nilgün ün kitabının adı " aç olan bedenin değil duyguların "

Oğluşum şimdi uyudu bir sürü ütüm var ama önce yarım saat daha spor yapacağım . Twist disk le ve mekik çekeceğim ebru şallı yı takip ederek plates yapanlar varmı acaba

ben faydasını gördüğümü düşünüyorum elbetteki tavsiye ederim kendimi iyi hissetmemi sağladı bu kitap canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…