kesınlıkle çok kalıcı bende yapmaya basladım bugun yapmadım ama:/ leslıe yaparken sıkılıyorum.aerobıl vıdeoları var kımısı cok hızlı kımısı terletmıyor....benım ıstedıgım benı ılk 20 dk terletecek daha sonra bel basen göbek hareketlerıne gececk bır spor...:44:
afiyet olsun tatlımmiyi akşamlar kızlar.
bugunku menum:
sabah: 1 tereyegında yumurta
15 zeytın
1 avuc ıcı peynır
domates slatalık
nur5555 ın muzlu pastası(muz,kakao,cevız var ıcınde sadece;yalnız bu bana yer yemez acayıp bır agırlık verdı,normalde kahvaltıdan sonra dipçik gibi olan ben halsizleştim,kakao fabrikasyon oldugundamı acaba:26:)
ogle00 1 kase mercımek corba
1 porsıyon alınazık
yarım brd ayran
salata
bugun ıle gittik,bayagı bır dolastık ayakta alısverışlerı yapalım dıye,çok yoruldum,sanırım spor yapamıycam.
akşam:yarım kase mercimek çorbası
1 kase kuru fasulye(dünden)
ayran
su:3lt
spor:2saat yürüdüm.........
asmam arkadaşım, canan hoca size nasıl güzel cevap verdiyse, siz de derdinizi çok güzel bir dille anlatmışsınız.. hali hazırda hocayıda etkilemişsiniz.. umarım en kısa sürede bu güzel tavsiyelerle bu dertten kurtulup istediğiniz kiloy kavuşursunuz.
Nilgün ün bu kitabını okuyana kadar ben de sen gibiydim kendimi çok kötü hissediyordum am artık bazı şeyler değişti üzme kendiniii affet oldu muu??
hocam bana 1 gunde cevap verdi onca işininn arasında cok tatlıcokkkkkkkkk
evet gerçekten çok içtenn , bizden biri...
hep birlikte, tam destek verecez inşallah kilolarııı kurtulalımm artıkk değil mi?
tebrıkler ve devamını dılerımAsıl diyete geçen hafta başladım 13.10.2011 68.5 dan 65.5 a düştüm canım
nilgün ün kitabının adı " aç olan bedenin değil duyguların "
özellikle mıemıne yazdıncanan dıye yazalım dıyeBu arada Emine hocanın zeytin hakkında söylediklerini hatılatayım.....
İnanılmaz bir konuya parmak bastı...
ben faydasını gördüğümü düşünüyorum elbetteki tavsiye ederim kendimi iyi hissetmemi sağladı bu kitap canım benim