Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ek olarak ben kendi adıma bir gün sebze yiyorsam öğlen bir gün et yiyorum.
Yanında salata ya da ayran bulunduruyorum genelde.
Akşamları genelde sebze yiyoruz evde,ek olarak ta yoğurt ya da salata oluyor...
Cumartesi günü balık günümüz bizim evde,bazen haftada 2 de yiyorum..
Hoca sık sık balık öneriyor...

Haa bakliyatları da unutmamak lazım kurufasulye-nohut-mercimek iyi tok tutuyor...

SLM kızlar şimdi bakıyorum liste olayını anlamamışım ben o zaman beni listeye eklemeyin ben arada girer menü paylaşırım çok düzenli giremiyorum o yüzden liste konusunda söz veremem ama sizin takipcinizim

hehehe bayılırım koçluk yapmaya zatenn,seve seve,ilk görevini veriyorum o zaman,marş marş 5 km koşuyorsun hemen

bırde hemen hemen her ögunde salata var ama kımse salata yemıyo:26:kusura bakmayın nolur cok kafam karıstı amac ne henuz çözemedım öenmlı olan proteınmı?

canım arkadas da soylemıs zaten,bu menuler ornek,bırebır aynısını yemıyoruz,serbest olab yıyeceklerden doyana kadar yıyoruz.proteın agırlıklı beslenınce hem kas kaybı olmuyor hem de tok kalıyoruz.daha cok proteın+ sebze.karbonhıdrat olarak sebzeler ve kuruyemısler var.
salatayı hazır da bulsam yıycem de,yapmaya usenıyorum,o yuzden cok cogunlukla menumde,

bende taza fasulya pişiriyorum akşama

tesekkur ederım
bır kaç vıdeo ızledım sanırım daha ıyı anladım.
öğlen menumu söle hazırladım,
salata
3-4 kasık bulgur pılavı ve ayran
canım bulgur pilavını ogun olarak değil yemegın yanında en fazla 2-3 kasık yıyoruz.salata ve ayran doyurucu olmaz zaten.haslanmıs et,tavuk,balık,veya sebze yemegı olsa daha ıyı olurdu.bu ılk gunun heralde.zamanla alışırsın:13:

Baş ağrısından delirecemmm ( dün mide bulantısı bu gün baş ağrısı ama çekilir gibi değil. açlık hissetmiyorum ama çok baş ağrım var. bu normal mi tecrübeli arkadaşlar bi cewap verin bilen varsa. geccek mi bu bulantı ve baş ağrısı bünyem alışınca 2. gün bu gün.

tesekkurler canım bakıcam.ugrasmıssın bayagı:)

ay canım ben 1.60 ım 64.8 kiloyum 38-40 giyorum genelde 38 emme gecen lcw den bir pantılon aldım 36 bedendi yeminlenn eşim vardı yanımda havaya girdim kısa bi an
niye kısa bir an giriyon kız havaya,ben olsam hergun gıyerım o 36 beden pantolonu,havadan çıkmam

pepetom karnıyarıgı 2-3 tane ye,doyana kadar ama makarnaya bulasma bence dogal da olsa.köy yumurtasını kahvaltıda tuket bacım,illa unla karıstırmak şart mı

tesekkur ederım
bır kaç vıdeo ızledım sanırım daha ıyı anladım.
öğlen menumu söle hazırladım,
salata
3-4 kasık bulgur pılavı ve ayran

Bu öğle menünün yanına bir tabakta sebze yemeği ekle.İyice doyman lazımki ara atıştırması olmasın.Akşam yemeğinide erken yedinmi çok güzel kilo verirsin bu diyetle.

tesekkür ederim...
sabah yumurtanun alternatıfı var mı acaba5 gun yedım de bugun yıyemedım
zorladım olmadı

yumruta yerıne muz yıyebılırsın,ithal muzsa 1 tane,yerliyse 2 tane olabılır.veya soguk balık onerıyor hocaa,ben hıc denemedım:)

gecmıs olsun canım.bende olmadı heralde,hatırlamıyorum,genelde dukan dıyetı yapanlarda olur bu bas agrısı,saf proteın yemekten,

agrı kesıcı aldın mı?
bugun neler yedın,belkı de yedıklerıne baglıdır

ıyı olur
olur da
gece ben bılıncsız yıyorum yerken uyanıyorum veya yatagımda kırıntılar buluyorum
bu dıyete baslayalı 5 gun oldu gece kuruyemış yemısım
ekmegın yerını bu aldı
salı ve persembe oldu
yınede 900 gr falan verdım
nasıl olacak?
elımden gelenı yaparım
sevgımle
kolay gelsin
istersen
yarından ıtıbaren lıstelerımızı yazalım bızde
bılemedım ki

ben de bu gun bas agrısından muzdarıbıp yanlar zonkladı
agrı kesıcı aldım 5 gun bende evet bugun sebze yemedım olabılır...
agrı kesı cı aldım eve yenı geldım banyo yapıp yatıcam gectı ama yerı bellı o derece sıddetlı yanı:muz yerım tesekkürler

canım bendede oldu ama 7-8 gun sona gecti

makarna cok azdı canım ya zaten yogurt coktu karnı yarık ta 1 tane yavriimm toplam 6-7 taneydı karnıyarıkım 2 tane yesem kımseye kalmazdı yafff

ama şimdilik iyiyim 5-6 fındık ve yarım mandalın yedım eve gelınce

3 mil yapcamm

Yinemi diyettesin hımm, bakışıyla bakan alaycı gözler!

E onlarda haklı tabi, bir çok denemesi fiyaskoyla sonuçlanmış tombişleri sıkça görüyorlar, kendileri farklı mı? hayır değil, çünkü benim ailem hatta sülalem genelde kilolu bireylerden oluşuyor. İnanç ne kadar önemli oysa, sana inanan ve köstek değil destek olan kişilerin etrafında olması ne büyük bir şans. Her aldığın kilonun akabinde arkandan fısıldaşan ve seni süzüm süzüm süzen kösteklere rest çekiyorum, onları umursamıyorum tıpkı onlarında beni umursamadığı gibi.. önce sağlığımı kazanmak için, çocuklarıma, sonrasında da hoş bir bayan olmak için tabii ki. kime ne!
İşin en güzel kısmı da.. ben bile kendime hiç bu kadar inanmamıştım.

Kilolarını erim eriten arkadaşlarım, hepinizi caaaanı gönüldeen kutluyorum , hepiniz idolümsünüz ve biliyorum ki, üye olmadan burayı okuyan bir çok kişininde.
Henüz 1 haftamı tamamlamadığım için ben katılmadım, ama sonraki haftalarda ben de gururla başarı tablomu çerçeveleyeceğim bu duvara

kızlar selam nasılsınız bakalım ben 63.500 de yim yavaş yavaş gidiyo. işten pek fırsat bulamıyorum girmeye sizden ne haber? bide biş soracam süt içiyorum ben sakıncası yoktur değilmi? hepinizi öperim kocaman

gecmıs olsun canım.bende olmadı heralde,hatırlamıyorum,genelde dukan dıyetı yapanlarda olur bu bas agrısı,saf proteın yemekten,

agrı kesıcı aldın mı?
bugun neler yedın,belkı de yedıklerıne baglıdır[/QUOTE]

tesekkur ederim, öğle yemeklerinde omega3 aldım birde bolca stres ondan da olabılır belki. İlaç almak, alıştırmak istemiyorum bünyemi ama şimdi daha iyiyim.. sabah kahvaltım kitaptaki gibiydi.. öğlen taze börülce yemeği, yoğurt ,salata , fındık, yaban mersini ve balık yağı tableti tükettim.

umarım böyle dewam etmez.. neyseki hiç acıkmıyorum :))

brawooooooooooo

çok güzel tespitler.. ,

saphıracığım yazdıklarımın bir kımı kesik çıkmış doğru bir baskülde tartıldım (benimki bozuktu) ama baskül farklı yer farklı ayrıca dün ikindiden sonra tartıldım yani zamanda farklı anlıyacağın bütün aksilikler üstüste haftaya yeni bir baskülle tartılıncada bambaşka bir sonuç çıkabilir uzun lafın kısası daha sonraki hafta netleşir benim kilom ayrıca eczaneler çok uzak oyüzden dünden tartıldım

bugunku menum:

sabah:1 muz
yarım avuc peynır
15 yesıl zeytın
domates salatalık
1 avuc ceviz

akşam: 1 tbk etli taze fasulye
2 brd tuzsuz ayran

spor yapamadım daha.şu yedıklerımı bıraz sındıreyım de leslie yapıcam

geçmiş olsun,boyle bır hastalık oldugunu bılmıyordum.doktorlar sitesınden canan hocaya sorabılırsın sen de,bakalım ne önerecek?

spor da fayda etmıyormu,stresi azaltır diye söyledim:26:

hepimizin yaşadıgı şeyleri yazmıssın.neyseki artık mahkum değiliz kilolara,yakında biz sırlarımızı vericez o kötü gözlerle bizi süzenlere

hergun yedıklerını paylasanlar ve haftasonu bıldırımde bulunanlar giriyor listeye.sen de baslayabılırsın

iyiyiz canım,napalım,aynen devam diyete

süt ve tuzsuz ayran serbest ogun aralarında,akşamları da içilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…