- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
canım arkadaşlar daha iyi bilir,ben sadece 2 haftadır yapıyorum.henüz kitabımda yok ama....yasaklı yiyecekler hariç menüler hazırlanıyor...
Hoca nediyor:ekmek,hamur işi,tatlı,hatta meyvelerde şeker var,pirinç ,mısır ,katkı maddeli gıdalar yemeyin,zeytinyağı ve tereyağı kullanın .
Protein tüketirseniz açıkmazsınız....onedenle protein ağırlıklı yiyoruz....yasaklı gıdalar dışında herşey yiyoruz.....
Tabi unuttuklarım vardır............
Bol su ve spor:13:
AÇIKLAMA:
Kızlar tekrardan çok özür dileyerek bildirimimi yanlış yaptım normalda iri kemikli değilimdir inceyimdir kilom gizlidir yani aldım mı her tarafım alır verdim mi her taraftdan gider ama o an çok karışıktı bir tarafta bildirm için geç kaldım bir tarafdan kızım ile ildilendim bir taraftanda telefon ile konuşuyordum ve hesap yapıyordum ama yanlışlıkla 68.4 ile başladıgım macerama 85.4 yazmışım loxandra uyarmasa daha kalırdı o öyle loxandra artık sne benim koçumsun bacım :))) kacısın yok :)))
kızlar selam tebrık ederım kılo veren tum arkdasları.
benım kafam cok karıstı menulerı okuyunca sayfa 1 dekı menuye baktıgımda burda yenılenler farklı.
manatar yaprak sarma mercımek corba vs vs bunları neye göre degısım yapıyoruz lutfen ayrıntı veren bır lınk varsa verırmısnız?
bu akşam et var mönumde ama ben et sevmem yemem de napıcam?
bırde hemen hemen her ögunde salata var ama kımse salata yemıyo:26:kusura bakmayın nolur cok kafam karıstı amac ne henuz çözemedım öenmlı olan proteınmı?
sabah kahvaltı:2 yumurtadan omlet..........
lor peyniri
5 zeytin
2 gün kurusu kayısı
ceviz+badem
domates
közlenmiş yeşil biber
yeşil çay
1 çay bardağı süt
kahvaltıyı geç yaptım,hala açıkmadım.akşama kadar yememeği düşünüyorum umarım beceririm........
akşam:etli kuru fasulye,ayran
canım bulgur pilavını ogun olarak değil yemegın yanında en fazla 2-3 kasık yıyoruz.salata ve ayran doyurucu olmaz zaten.haslanmıs et,tavuk,balık,veya sebze yemegı olsa daha ıyı olurdu.bu ılk gunun heralde.zamanla alışırsın:13:tesekkur ederım
bır kaç vıdeo ızledım sanırım daha ıyı anladım.
öğlen menumu söle hazırladım,
salata
3-4 kasık bulgur pılavı ve ayran
canım link atmayı bilmiyorum zaten yasakta......
- Ana Sayfa
-Güzellik & Bakım & Kozmetikler
-Saç Bakımı | Saç Rengi | Saç Renkleri | Saç Modelleri | Saç Şekilleri
-Saç Uzatma Yöntemleri
-O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..
topiğin sahibi aycangül......anasayfadan böyle bakabilirsin..son sayfasında var.................
sabah sirkeli su
1ç b süt
3 kasık yogurt
yarım kk peynir
8 zeytin
2 yımırta
1çb ceviz+badem
seven seas 1 kapsül
b vitamin 1 kapsül
afiyetle
sonraa 15 dk 30 popo 30 makas 3o mekik 30 bel 20 sırt 50 bisiklet(hergun 2 kez yapıyorum yürüyüs yapmassam eğer ama kilom 2 kilocuk gitti ama yeminle sırtımdakı pörtlemeler 3 haftada hafifledi
ara çay
öğlen 1 karni yarık
sarmısaklı yogurt ve çdok susatıyor
2 kasık ev makarnası çok doğaldı köy yımırtasıyla yapılmış idi
ara kahve iççem
limonlu su
aksam yogırt
kuçuk son kalan karnı yarık yiycem leslie 3 mil yapcam bugun
niye kısa bir an giriyon kız havaya,ben olsam hergun gıyerım o 36 beden pantolonu,havadan çıkmamay canım ben 1.60 ım 64.8 kiloyum 38-40 giyorum genelde 38 emme gecen lcw den bir pantılon aldım 36 bedendi yeminlenn eşim vardı yanımda havaya girdim kısa bi an
hehehe bayılırım koçluk yapmaya zatenn,seve seve,ilk görevini veriyorum o zaman,marş marş 5 km koşuyorsun hemen
Tamam canım benim :))) pazara gittim geldim benim bugün kü akşam menüm pırasa salata ve yogurt olacak sabahları benim kahvaltım hep klasik zaten değişik bir şey olursa yazarım yine
tesekkür ederim...çok değil tabii ki normal,hatta hoca korkmayın doyana kadar yıyın cevızı dıyor
tesekkur ederım
bır kaç vıdeo ızledım sanırım daha ıyı anladım.
öğlen menumu söle hazırladım,
salata
3-4 kasık bulgur pılavı ve ayran
tesekkür ederim...
sabah yumurtanun alternatıfı var mı acaba5 gun yedım de bugun yıyemedım
zorladım olmadı
Baş ağrısından delirecemmm( dün mide bulantısı bu gün baş ağrısı ama çekilir gibi değil. açlık hissetmiyorum ama çok baş ağrım var. bu normal mi tecrübeli arkadaşlar bi cewap verin bilen varsa. geccek mi bu bulantı ve baş ağrısı bünyem alışınca 2. gün bu gün.
tesekkür ederim...
sabah yumurtanun alternatıfı var mı acaba5 gun yedım de bugun yıyemedım
zorladım olmadı
ıyı olurarkadaşım hoşgeldin öncelikle seni kendime yakın buldum yazmış olduklarını öokudukça beni anlatıyor dedim ama sen şanslısın boyunla kilon aşağı yukarı aynı orantıda tam türk kadını sıtandartları sayılır benim boyum 148 kilom 88 kabül edersen sana birşey teklif edeceğim burada paylaşmak insanı çok motive ediyo ama daha önce benimki gibi gece kaçamakları yapan birine rastlamadığım için önüne geçemedim biz seninle birbirimizi denetlesekte bu hastalıktan kurtulsak nasıl olur?
ben de bu gun bas agrısından muzdarıbıp yanlar zonkladıyumruta yerıne muz yıyebılırsın,ithal muzsa 1 tane,yerliyse 2 tane olabılır.veya soguk balık onerıyor hocaa,ben hıc denemedım:)
gecmıs olsun canım.bende olmadı heralde,hatırlamıyorum,genelde dukan dıyetı yapanlarda olur bu bas agrısı,saf proteın yemekten,
agrı kesıcı aldın mı?
bugun neler yedın,belkı de yedıklerıne baglıdır
canım bendede oldu ama 7-8 gun sona gectiBaş ağrısından delirecemmm( dün mide bulantısı bu gün baş ağrısı ama çekilir gibi değil. açlık hissetmiyorum ama çok baş ağrım var. bu normal mi tecrübeli arkadaşlar bi cewap verin bilen varsa. geccek mi bu bulantı ve baş ağrısı bünyem alışınca 2. gün bu gün.
tesekkurler canım bakıcam.ugrasmıssın bayagı:)
niye kısa bir an giriyon kız havaya,ben olsam hergun gıyerım o 36 beden pantolonu,havadan çıkmam
pepetom karnıyarıgı 2-3 tane ye,doyana kadar ama makarnaya bulasma bence dogal da olsa.köy yumurtasını kahvaltıda tuket bacım,illa unla karıstırmak şart mı
Yinemi diyettesin hımm, bakışıyla bakan alaycı gözler!
E onlarda haklı tabi, bir çok denemesi fiyaskoyla sonuçlanmış tombişleri sıkça görüyorlar, kendileri farklı mı? hayır değil, çünkü benim ailem hatta sülalem genelde kilolu bireylerden oluşuyor. İnanç ne kadar önemli oysa, sana inanan ve köstek değil destek olan kişilerin etrafında olması ne büyük bir şans. Her aldığın kilonun akabinde arkandan fısıldaşan ve seni süzüm süzüm süzen kösteklere rest çekiyorum, onları umursamıyorum tıpkı onlarında beni umursamadığı gibi.. önce sağlığımı kazanmak için, çocuklarıma, sonrasında da hoş bir bayan olmak için tabii ki. kime ne!
İşin en güzel kısmı da.. ben bile kendime hiç bu kadar inanmamıştım.
Kilolarını erim eriten arkadaşlarım, hepinizi caaaanı gönüldeen kutluyorum, hepiniz idolümsünüz ve biliyorum ki, üye olmadan burayı okuyan bir çok kişininde.
Henüz 1 haftamı tamamlamadığım için ben katılmadım, ama sonraki haftalarda ben de gururla başarı tablomu çerçeveleyeceğim bu duvara
ıyı olur
olur da
gece ben bılıncsız yıyorum yerken uyanıyorum veya yatagımda kırıntılar buluyorum
bu dıyete baslayalı 5 gun oldu gece kuruyemış yemısım
ekmegın yerını bu aldı
salı ve persembe oldu
yınede 900 gr falan verdım
nasıl olacak?
elımden gelenı yaparım
sevgımle
kolay gelsin
istersen
yarından ıtıbaren lıstelerımızı yazalım bızde
bılemedım ki
Yinemi diyettesin hımm, bakışıyla bakan alaycı gözler!
E onlarda haklı tabi, bir çok denemesi fiyaskoyla sonuçlanmış tombişleri sıkça görüyorlar, kendileri farklı mı? hayır değil, çünkü benim ailem hatta sülalem genelde kilolu bireylerden oluşuyor. İnanç ne kadar önemli oysa, sana inanan ve köstek değil destek olan kişilerin etrafında olması ne büyük bir şans. Her aldığın kilonun akabinde arkandan fısıldaşan ve seni süzüm süzüm süzen kösteklere rest çekiyorum, onları umursamıyorum tıpkı onlarında beni umursamadığı gibi.. önce sağlığımı kazanmak için, çocuklarıma, sonrasında da hoş bir bayan olmak için tabii ki. kime ne!
İşin en güzel kısmı da.. ben bile kendime hiç bu kadar inanmamıştım.
Kilolarını erim eriten arkadaşlarım, hepinizi caaaanı gönüldeen kutluyorum, hepiniz idolümsünüz ve biliyorum ki, üye olmadan burayı okuyan bir çok kişininde.
Henüz 1 haftamı tamamlamadığım için ben katılmadım, ama sonraki haftalarda ben de gururla başarı tablomu çerçeveleyeceğim bu duvara
kızlar selam nasılsınız bakalım ben 63.500 de yim yavaş yavaş gidiyo. işten pek fırsat bulamıyorum girmeye sizden ne haber? bide biş soracam süt içiyorum ben sakıncası yoktur değilmi? hepinizi öperim kocaman