Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mercımeklı kofte yaptım 10 adet koymustum 9 unu yıyebıldım cok sukur su an bayaa tok hıssedıyorum aksama bı sebze yemegı bulursam ne ala guzel olacak 5 km de yuruyus

öğlen oldu biraz acıkır gıbı oldum malum ben tekrar dırenc baslattım ya 1 avuc kadar taze cevız yedım ama olmadı acaba ne yapsam bıraz ızgara bısyelermı yesem sebze yok suan yıyebılecegım

ye tabıı kı canım ızgaranı,bızım dıyette ac kalmak yok,acıkmadıgımız zaman 2 ogune dusuyoruz

bende 30 kilo vermek istiyorum ben 90 kiloyummmm pegasusuumm..... napcaz bölle.. ben bi de anti depresan içiyorummm bu kesin etkilerr kilo vermemii..

spor da yaparsan verebılırsın dıye dusunuyorum.ıstersen canan hocaya da sorabılırsın doktorlar sıtesınden,kullandıgın ılacın ısmını belirtip
linki burada
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY - Kardiyoloji - Doktor Sitesi

hay Allahım m yaaatekrar tekrar bakıyorum,bir de gecen haftakı kıllon bu haftakı hep 80 li,hata yapmammıstır dıyorum,ama alttaki ticker 60 larda,heralde eskıden kalma o da dedim,bayağı bır sasırdım yanı bende, neyse ıyı olmus sasırmam,yanlıslık ortaya cıktı
gercekten cocuklar kafa bırakmıyor bazen ınsanda

çarsamba gunu bıze tekrar hatırlatırmısın o zaman,unutmayalı perş sabah tartılmayı

tebrikler.bence cok guzel bır ırade örneğii,pastaya karşı koymak kolay mı

Bildirim: 14.10.2011
Rumuz:BFK
Başlangıç tarihi:26.09.2011
Başlangıç kg: 80.4kg
Geçen hafta: 77.3kg
Bu hafta: 77.6kg
Fark: +300 GR
Toplam fark:2.800
Beden: 42
Spor: ARADA
Boy:1.75
Hedef:65

sakın moralini bozma,haftaya fazla fazla verceksin

inşallah oyle olur yaa,

nerdeymış bu topik ,bakayım ben de

Rumuz:Objektif
Başlangıç tarihi:5.10.2011
Başlangıç kg: 88.4kg
Geçen hafta: 88.4kg
Bu hafta: 85.5kg
Fark: 3 kg
Toplam fark:3kg
Spor: var
Boy:151
Hedef:önce 55 sonra 51 :))
ooo 9 günde 3 kg süper canım,tebrikler ne zamandır görünmüyordun,yoğunsun sanırım,hastalık filan yok diymi
teşekkür ederim canımcım.Yalnız bir şeyi itiraf etmem gerek,bu konuyu aslında ben açmamıştım ki diyete başlama tarihimle konunun açılış tarihinden de belli oluyor bu durum.Konunun sahibi konusunu terketmiş ve ilk sayfaya tablo yapmak istiyorduk.Yönetime bu isteğimizi bildirdim ve konu sahibi beni yaptılar.motive etme konusunda başarabiliyorsam ne mutlu,ben de sizlerle motive ve mutlu oluyorum.iyi ki varsınız,Allah sende de razı olsun canım
süpermiş............
tebrik ederim.........
teşekkür ederim canım
katılıyorum..............

tebrikler kankaa:118:

bu hafta herkes çok güzel kilolar vermıs,ayın durumundan mı acaba,hani o da etkilermıs yaa:26:
sağol kankam a aa ayın durumuna göre de değişiyormuymuş bu işler,hiç bilmiyordum
tebrikler,ilk hafta 3 kilo çok güzel motıve etmıstır

bıseyı anlamadım,151 boy 85 kiloya nasıl 42 beden oluyor,spordan dolayı mı,yoksa bende mı bır tuhaflık var anlamadım:44::44:
çok tikkatlisinnn yeavrim :13:
tebrikler canım
Rumuz:BFK
Başlangıç tarihi:26.09.2011
Başlangıç kg: 80.4kg
Geçen hafta: 77.3kg
Bu hafta: 77.6kg
Fark: +300 GR
Toplam fark:2.800
Spor: ARADA
Boy:1.75
Hedef:65

tebrikler canım

Son düzenleme:
tebrikler,ilk hafta 3 kilo çok güzel motıve etmıstır

bıseyı anlamadım,151 boy 85 kiloya nasıl 42 beden oluyor,spordan dolayı mı,yoksa bende mı bır tuhaflık var anlamadım:44::44:

evet cok ılgınc .bana hersey yakısır programına da bı kız katılmıstı bayagı toplu yanı.boyu da kısa syaılır 42 bedenım dıyordu ....bende de sorun olmalı..174 boyundayım 66 kıloyum ama 42 beden gıyıyorum....bir de ben maalesef iri kemıklıyım((((((

loxandra cım o siteden canan hanımla görüştüm aldığım ilaçarı söyledim.. anti depresanları kilo vermede olumsuz etkisinin olduğunu özelleikle beim içtiğimin kilo yapıcı özelliğinini olduğunu söyledi ancak sporla hallerdsin dedi.. ben haftada 2 kilo vermiş birisiyim ama motivem cabuk kayboluyor.. iradeliyimdir ama her zman sökmüuor:::))

sabah sirkeli su

1ç b süt
3 kasık yogurt
yarım kk peynir
8 zeytin
2 yımırta
1çb ceviz+badem
seven seas 1 kapsül
b vitamin 1 kapsül
afiyetle

sonraa 15 dk 30 popo 30 makas 3o mekik 30 bel 20 sırt 50 bisiklet(hergun 2 kez yapıyorum yürüyüs yapmassam eğer ama kilom 2 kilocuk gitti ama yeminle sırtımdakı pörtlemeler 3 haftada hafifledi

ara çay

öğlen 1 karni yarık
sarmısaklı yogurt ve çdok susatıyor
2 kasık ev makarnası çok doğaldı köy yımırtasıyla yapılmış idi

ara kahve iççem
limonlu su

aksam yogırt
kuçuk son kalan karnı yarık yiycem leslie 3 mil yapcam bugun

yok canım,durum anlasıldı sonradan,arkadas 65 olan kilosunu 85 yazmıs yanlışlıkla

iri kemikli olmak etkiliyor tabii ki bedeni.
benım de sorunum göbek,gobegim olmasa 2 beden asagı gıyebılırdım,acilen eritmem lazımmm

mercımeklı kofte yaptım 10 adet koymustum 9 unu yıyebıldım cok sukur su an bayaa tok hıssedıyorum aksama bı sebze yemegı bulursam ne ala guzel olacak 5 km de yuruyus
afiyet olsun canım

canım benim de bir arkadaşım senin gibi uzun boylu ve 60 lı kilolarda,rakamları net olarak bilmiyorum ve kız hiç de kilolu değil fakat iri! iri olduğu için 40-42 beden giyiyor,ben de şaşırıyorum ona.poposu büyük değil ama kalça basen kısmı geniş sanıyorum.dışarıdan baktığında öyle görünmüyor çünkü boyu kurtarıyor diye düşünüyorum.bu arada ben de iri kemikliyim.İri kemikli olmanın dezavantajları ve avantaları var.avantaları çok bıngıl b ıngıl yağlı olmuyor iri kemikliler.mesela benim başlangıç kilomla aynı kiloda başlayan bir arkadaşımız 52-54 bedendim diyor.Halbuki ben başlangıçta 48 bedendim.kilolarımız ve boylarımız aynıyken bedenlerimiz çok farklıymış.Sebebi de kendisi iri kemikli değilmiş.benim el bileğim 19 cm tir,onun el bileği 16 cm miş.O şimdi 30 kg ya yakın vermiş durumda sanıyorum,anca gelebildi benim başlangıç bedenime
dezavamtaıda hiç bir zaman çıtı pıtı bir bayan olamayacağız,hep iri olacağız.Hani hükümet gibi kadın denilen cinsten

ay canım ben 1.60 ım 64.8 kiloyum 38-40 giyorum genelde 38 emme gecen lcw den bir pantılon aldım 36 bedendi yeminlenn eşim vardı yanımda havaya girdim kısa bi an

evet hiç çıtı pıtı olamıcam benım bı derdim de eşimin yanında iri durmam....boylarımız arasında sırı fark olmadııg ıcın yanında kılolu duruyorum o yzuden ne kadar incelebılırsem o kadar ii:44:

o zaman buraya takılcaksın sık sık canımm,bak bız ıdealist33le her akşam kontrol edıyoruz bırbırımızı spor yapmadıysak leslie yapıyoruz 30 dk,hiç hareket etmemekten ıyıdır,sen de bıze katılmak ıstermısın?

gercekten istersen yapabılırsın,bir de sen ılac kullandıgın ıcın soyluyorum,eğer bu dıyetı yapıcaksan karbonhıdratı cok sınırlı al,nohut serbest dıye oturup 1 tabak yeme mesela,zaten senı engelleyen bır faktör var,bu da zorlastırmasın,daha cok proteın ve sebze agırlıklı yap dıyetını,sabah kahvaltısını aynen yap,sporunu hıc ıhmal etme,hergun yapmaya calıs,sağlıgını kazanırsın,neden kullandıgını bılmıyorum ama belki antıdepresanlara bıle ıhtıyacın kalmaz,spor ,özellikle yuruyus sayesınde.(cıkıp yuruyesım geldı ,boyle konusunca)

bir de kendini kimseyle kıyaslama herkesın bunyesı farklı,herkes haftada 1-2 kilo veremez,uzun bır maraton olacak bunu bastan kabul etmek lazım.

ben mayısa kadar süre verdım kendime,gelecek yaza fit bir hatun olarak gıreceğim inş.

inşallah oyle olur yaa,

nerdeymış bu topik ,bakayım ben de

canım link atmayı bilmiyorum zaten yasakta......
- Ana Sayfa
-Güzellik & Bakım & Kozmetikler
-Saç Bakımı | Saç Rengi | Saç Renkleri | Saç Modelleri | Saç Şekilleri
-Saç Uzatma Yöntemleri
-O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..
topiğin sahibi aycangül......anasayfadan böyle bakabilirsin..son sayfasında var.................

AÇIKLAMA:

Kızlar tekrardan çok özür dileyerek bildirimimi yanlış yaptım normalda iri kemikli değilimdir inceyimdir kilom gizlidir yani aldım mı her tarafım alır verdim mi her taraftdan gider ama o an çok karışıktı bir tarafta bildirm için geç kaldım bir tarafdan kızım ile ildilendim bir taraftanda telefon ile konuşuyordum ve hesap yapıyordum ama yanlışlıkla 68.4 ile başladıgım macerama 85.4 yazmışım loxandra uyarmasa daha kalırdı o öyle loxandra artık sne benim koçumsun bacım :))) kacısın yok :)))

kızlar selam tebrık ederım kılo veren tum arkdasları.
benım kafam cok karıstı menulerı okuyunca sayfa 1 dekı menuye baktıgımda burda yenılenler farklı.
manatar yaprak sarma mercımek corba vs vs bunları neye göre degısım yapıyoruz lutfen ayrıntı veren bır lınk varsa verırmısnız?
bu akşam et var mönumde ama ben et sevmem yemem de napıcam?

sabah kahvaltı:2 yumurtadan omlet..........
lor peyniri
5 zeytin
2 gün kurusu kayısı
ceviz+badem
domates
közlenmiş yeşil biber
yeşil çay
1 çay bardağı süt
kahvaltıyı geç yaptım,hala açıkmadım.akşama kadar yememeği düşünüyorum umarım beceririm........
akşam:etli kuru fasulye,ayran

bırde hemen hemen her ögunde salata var ama kımse salata yemıyo:26:kusura bakmayın nolur cok kafam karıstı amac ne henuz çözemedım öenmlı olan proteınmı?

bırde hemen hemen her ögunde salata var ama kımse salata yemıyo:26:kusura bakmayın nolur cok kafam karıstı amac ne henuz çözemedım öenmlı olan proteınmı?

canım arkadaşlar daha iyi bilir,ben sadece 2 haftadır yapıyorum.henüz kitabımda yok ama....yasaklı yiyecekler hariç menüler hazırlanıyor...
hoca nediyor:ekmek,hamur işi,tatlı,hatta meyvelerde şeker var,pirinç ,mısır ,katkı maddeli gıdalar yemeyin,zeytinyağı ve tereyağı kullanın .
protein tüketirseniz açıkmazsınız....onedenle protein ağırlıklı yiyoruz....yasaklı gıdalar dışında herşey yiyoruz.....
tabi unuttuklarım vardır............
bol su ve spor:13:

Son düzenleme:

tesekkur ederım
bır kaç vıdeo ızledım sanırım daha ıyı anladım.
öğlen menumu söle hazırladım,
salata
3-4 kasık bulgur pılavı ve ayran

ek olarak ben kendi adıma bir gün sebze yiyorsam öğlen bir gün et yiyorum.
Yanında salata ya da ayran bulunduruyorum genelde.
Akşamları genelde sebze yiyoruz evde,ek olarak ta yoğurt ya da salata oluyor...
Cumartesi günü balık günümüz bizim evde,bazen haftada 2 de yiyorum..
Hoca sık sık balık öneriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…