Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben bildirimimi masalın özeline gönderdim.Yalnız şu kadarını söyleyebilirim,şok pirinç diyeti işimi gördü sanırım.Çünkü dün 300 gr. vermiş durumdaydım,bugün 1.2 kg vermiş durumdayım.yani dünden bugüne 900 gr. farketti :124:

Bildirim: 14.10.2011
Rumuz:Objektif
Başlangıç tarihi:5.10.2011
Başlangıç kg: 88.4kg
Geçen hafta: 88.4kg
Bu hafta: 85.5kg
Fark: 3 kg
Toplam fark:3kg
Beden: 42
Spor: var
Boy:151
Hedef:önce 55 sonra 51 :))

harıkasın canım ha bu arara saphıracım sana kocaman bır tesekkur borcum var ıyıkı bu konuyu acmıssın ıykı bızı boyle yureklendırıp motıve edıyorsun ıyıkı varsın allah razı olsun canım

süpermiş............
tebrik ederim.........

katılıyorum..............

tebrikler kankaa:118:

bu hafta herkes çok güzel kilolar vermıs,ayın durumundan mı acaba,hani o da etkilermıs yaa:26:

Başlangıç kg: 88.4kg
Geçen hafta: 88.4kg
Bu hafta: 85.5kg

tebrikler,ilk hafta 3 kilo çok güzel motıve etmıstır

bıseyı anlamadım,151 boy 85 kiloya nasıl 42 beden oluyor,spordan dolayı mı,yoksa bende mı bır tuhaflık var anlamadım:44::44:

öğlen oldu biraz acıkır gıbı oldum malum ben tekrar dırenc baslattım ya 1 avuc kadar taze cevız yedım ama olmadı acaba ne yapsam bıraz ızgara bısyelermı yesem sebze yok suan yıyebılecegım

bende 30 kilo vermek istiyorum ben 90 kiloyummmm pegasusuumm..... napcaz bölle.. ben bi de anti depresan içiyorummm bu kesin etkilerr kilo vermemii..

tebrikler,ilk hafta 3 kilo çok güzel motıve etmıstır

bıseyı anlamadım,151 boy 85 kiloya nasıl 42 beden oluyor,spordan dolayı mı,yoksa bende mı bır tuhaflık var anlamadım:44::44:

canım ya varya harikasın beni uyandırdın ya ben 85.4 yazmışım halbuki 68.4 yazacaktım kusura bakma yaaaa bend ediyorum ki ben o kilolara hiç çıkmadım hamileyken 78 i gördüm sonra bir daha hiç görmedim 70 leri de ya offf ne gerizekalıyım pardon hemen düzeltiyim aklımda başka şeyler vardı cnaım loxandra 'm beni uyandırdınnn kusura bakmayın tekrardan ay kendime kzısam mı gülsem mi bilemedim bir tarafdan kızım ile ilgilenip bir taraftan onları yazarken yanlış yazmışım çok özür dileirm bu yanlış bildirimden ötürü hemen düzeltiyorum kilom 65.5 ((9: en iyisi ben kendime bir güleyim :))

Başlangıç kg: 68.4kg
Geçen hafta: 68.4kg
Bu hafta: 65.5kg

düzelttim valla liste yapacak arkadaş senden de özür dilerimmmm valla loxandra mmmm sen yazmasan ben varya daha farkına varmamıştım bile haa ama diyorum bu bildirimde bir terslik var ne oldugunu çözemedim gece geç yatmak zorunda kaldım uykumu alamadıgım için sersemliğim neyseeee

Rumuz:ceylin1907
Başlangıç tarihi:14.09.2011 (1 ayım doldu)
Başlangıç kg: 72 kg
Geçen hafta: 68,40kg
Bu hafta: 67,60 kg
Fark: 0,80 kg
Toplam fark:4,4 kg
Beden: 44
Spor: Fitness+aerobik haftada en az 4 gün
Boy:158
Hedef:En az 60 kg. (55 olsam fena olmaz )

Bir dahaki hafta liste sırası bende
Eski bir masalcım liste işinin püf noktasını bana da dersen (Perşembe günü'ne yapıcam ben listeyi bir de daha evvel de söylemiştim Cuma çok çok yoğun bir günüm) (bkz.bu saat oldu anca bildirim yapıyorum)

Bu arada hızlı hızlı geçtim yazılanları,akşamdan bu yana ne çok yazılmışş.
Maşallah sayfamıza

Kilo veren az veren çok veren herkese tebrikler..
Karatay bir yaşam biçimi ! istediğimiz kiloya gelsek te lütfen bırakmayalım diyetimizi...

Son düzenleme:
Dün akşam çaya misafirim vardı pasta çerez ikram ettim kendim sadece çay içtim.
Bugünkü menümüde yazayım
sabah yumurta yemedim canım istemedi .
Peynir,ceviz ve 1 adet hurma yedim.
Öğlen
Büyük bir tabak karnıbahar yemeği,1 kase yoğurt,2 ceviz,3-4 adet yabanmersini yedim.

tebrikler kankaa:118:

bu hafta herkes çok güzel kilolar vermıs,ayın durumundan mı acaba,hani o da etkilermıs yaa:26:

aslında canım.....sitemizde bir topic var ay durumuna göre kilo verme ve bakım gibi...orda 12 ekimden sonraki 2-3 hafta diyetlerde çok kolay kilo verilebilir yazıyor......umarım haftaya daha çok kilo vermiş oluruz..........:13:

öncelikle akşam için tebriklerr

sabah çok az yemişsin,emin ol bütün gününü etkiliyor.
yumurta yerine muz da yiyebilirsin

karnıbahar benim de canım çekiyor ama hala çok büyükler biz 2 kişiyiz evde 3 gün gider bize alsam..

Rumuz:BFK
Başlangıç tarihi:26.09.2011
Başlangıç kg: 80.4kg
Geçen hafta: 77.3kg
Bu hafta: 77.6kg
Fark: +300 GR
Toplam fark:2.800
Spor: ARADA
Boy:1.75
Hedef:65

bende 30 kilo vermek istiyorum ben 90 kiloyummmm pegasusuumm..... napcaz bölle.. ben bi de anti depresan içiyorummm bu kesin etkilerr kilo vermemii..

Sabırlı davranırsak yapamayacağımız birşey yok bence. Ben bu sefer hiç olmadığım kadar kararlıyım. Zayıf bir gelin olmak istiyorum önümüzdeki yaz :) Açlık hissetmemek mucize gibi birde şu baş ağrım ve bulantım olmasa .. Anti depresanın kötü yönde etkisi olurmu bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim hiç bahanen olmamalı daha doğrusu hiç birşeyi bahane haline getirmemelisin daha ince ve mutlu olma yolunda. İmkansız değil bak burada bir sürü 10-20-30 kg vermiş arkadaşlar var. Yapabiliriz ben kendime güveniyorum ilk kez.

Benimkide büyük karnıbahardı. 2 kere pişirdim. Tek başımada yedim. . Çok az zeytinyağıyla baharat katıp pişirdim. Üstünede yoğurt döküüp yedim. Şiştim resmen hem doyurucu hemde kilo aldırmıyor.Canan hoca doyana kadar yiyin diyorya bende öyle yapıyorum. Akşama daha az yerim böylelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…