Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğlen oldu biraz acıkır gıbı oldum malum ben tekrar dırenc baslattım ya 1 avuc kadar taze cevız yedım ama olmadı acaba ne yapsam bıraz ızgara bısyelermı yesem sebze yok suan yıyebılecegım
bende 30 kilo vermek istiyorum ben 90 kiloyummmm pegasusuumm..... napcaz bölle.. ben bi de anti depresan içiyorummm bu kesin etkilerr kilo vermemii..
canım ya varya harikasın beni uyandırdın ya ben 85.4 yazmışım halbuki 68.4 yazacaktım kusura bakma yaaaa bend ediyorum ki ben o kilolara hiç çıkmadım hamileyken 78 i gördüm sonra bir daha hiç görmedim 70 leri de ya offf ne gerizekalıyım pardon hemen düzeltiyim aklımda başka şeyler vardı cnaım loxandra 'm beni uyandırdınnn kusura bakmayın tekrardan ay kendime kzısam mı gülsem mi bilemedim bir tarafdan kızım ile ilgilenip bir taraftan onları yazarken yanlış yazmışım çok özür dileirm bu yanlış bildirimden ötürü hemen düzeltiyorum kilom 65.5 ((9: en iyisi ben kendime bir güleyim :))
düzelttim valla liste yapacak arkadaş senden de özür dilerimmmm valla loxandra mmmm sen yazmasan ben varya daha farkına varmamıştım bile haa ama diyorum bu bildirimde bir terslik var ne oldugunu çözemedim gece geç yatmak zorunda kaldım uykumu alamadıgım için sersemliğim neyseeee
Bildirim: 14.10.2011
Rumuz:ceylin1907
Başlangıç tarihi:14.09.2011 (1 ayım doldu)
Başlangıç kg: 72 kg
Geçen hafta: 68,40kg
Bu hafta: 67,60 kg
Fark: 0,80 kg
Toplam fark:4,4 kg
Beden: 44
Spor: Fitness+aerobik haftada en az 4 gün
Boy:158
Hedef:En az 60 kg. (55 olsam fena olmaz )
Bir dahaki hafta liste sırası bende
Eski bir masalcım liste işinin püf noktasını bana da dersen (Perşembe günü'ne yapıcam ben listeyi bir de daha evvel de söylemiştim Cuma çok çok yoğun bir günüm) (bkz.bu saat oldu anca bildirim yapıyorum)
Dün akşam çaya misafirim vardı pasta çerez ikram ettim kendim sadece çay içtim.
Bugünkü menümüde yazayım
sabah yumurta yemedim canım istemedi .
Peynir,ceviz ve 1 adet hurma yedim.
Öğlen
Büyük bir tabak karnıbahar yemeği,1 kase yoğurt,2 ceviz,3-4 adet yabanmersini yedim.
Rumuz:BFK
Başlangıç tarihi:26.09.2011
Başlangıç kg: 80.4kg
Geçen hafta: 77.3kg
Bu hafta: 77.6kg
Fark: +300 GR
Toplam fark:2.800
Beden: 42
Spor: ARADA
Boy:1.75
Hedef:65
aslında canım.....sitemizde bir topic var ay durumuna göre kilo verme ve bakım gibi...orda 12 ekimden sonraki 2-3 hafta diyetlerde çok kolay kilo verilebilir yazıyor......umarım haftaya daha çok kilo vermiş oluruz..........:13:
ooo 9 günde 3 kg süper canım,tebrikler ne zamandır görünmüyordun,yoğunsun sanırım,hastalık filan yok diymiBildirim: 14.10.2011
Rumuz:Objektif
Başlangıç tarihi:5.10.2011
Başlangıç kg: 88.4kg
Geçen hafta: 88.4kg
Bu hafta: 85.5kg
Fark: 3 kg
Toplam fark:3kg
Spor: var
Boy:151
Hedef:önce 55 sonra 51 :))
teşekkür ederim canımcım.Yalnız bir şeyi itiraf etmem gerek,bu konuyu aslında ben açmamıştım ki diyete başlama tarihimle konunun açılış tarihinden de belli oluyor bu durum.Konunun sahibi konusunu terketmiş ve ilk sayfaya tablo yapmak istiyorduk.Yönetime bu isteğimizi bildirdim ve konu sahibi beni yaptılar.motive etme konusunda başarabiliyorsam ne mutlu,ben de sizlerle motive ve mutlu oluyorum.iyi ki varsınız,Allah sende de razı olsun canımharıkasın canım ha bu arara saphıracım sana kocaman bır tesekkur borcum var ıyıkı bu konuyu acmıssın ıykı bızı boyle yureklendırıp motıve edıyorsun ıyıkı varsın allah razı olsun canım
teşekkür ederim canımsüpermiş............
tebrik ederim.........
katılıyorum..............
sağol kankam a aa ayın durumuna göre de değişiyormuymuş bu işler,hiç bilmiyordumtebrikler kankaa:118:
bu hafta herkes çok güzel kilolar vermıs,ayın durumundan mı acaba,hani o da etkilermıs yaa:26:
çok tikkatlisinnn yeavrim :13:tebrikler,ilk hafta 3 kilo çok güzel motıve etmıstır
bıseyı anlamadım,151 boy 85 kiloya nasıl 42 beden oluyor,spordan dolayı mı,yoksa bende mı bır tuhaflık var anlamadım:44::44:
tebrikler canımBildirim: 14.10.2011
Rumuz:ceylin1907
Başlangıç tarihi:14.09.2011 (1 ayım doldu)
Başlangıç kg: 72 kg
Geçen hafta: 68,40kg
Bu hafta: 67,60 kg
Fark: 0,80 kg
Toplam fark:4,4 kg
Beden: 44
Spor: Fitness+aerobik haftada en az 4 gün
Boy:158
Hedef:En az 60 kg. (55 olsam fena olmaz )
Bir dahaki hafta liste sırası bende
Eski bir masalcım liste işinin püf noktasını bana da dersen (Perşembe günü'ne yapıcam ben listeyi bir de daha evvel de söylemiştim Cuma çok çok yoğun bir günüm) (bkz.bu saat oldu anca bildirim yapıyorum)
Rumuz:BFK
Başlangıç tarihi:26.09.2011
Başlangıç kg: 80.4kg
Geçen hafta: 77.3kg
Bu hafta: 77.6kg
Fark: +300 GR
Toplam fark:2.800
Spor: ARADA
Boy:1.75
Hedef:65
tebrikler,ilk hafta 3 kilo çok güzel motıve etmıstır
bıseyı anlamadım,151 boy 85 kiloya nasıl 42 beden oluyor,spordan dolayı mı,yoksa bende mı bır tuhaflık var anlamadım:44::44:
evet cok ılgınc .bana hersey yakısır programına da bı kız katılmıstı bayagı toplu yanı.boyu da kısa syaılır 42 bedenım dıyordu ....bende de sorun olmalı..174 boyundayım 66 kıloyum ama 42 beden gıyıyorum....bir de ben maalesef iri kemıklıyım((((((
afiyet olsun canımmercımeklı kofte yaptım 10 adet koymustum 9 unu yıyebıldım cok sukur su an bayaa tok hıssedıyorum aksama bı sebze yemegı bulursam ne ala guzel olacak 5 km de yuruyus
evet cok ılgınc .bana hersey yakısır programına da bı kız katılmıstı bayagı toplu yanı.boyu da kısa syaılır 42 bedenım dıyordu ....bende de sorun olmalı..174 boyundayım 66 kıloyum ama 42 beden gıyıyorum....bir de ben maalesef iri kemıklıyım((((((
afiyet olsun canım
canım benim de bir arkadaşım senin gibi uzun boylu ve 60 lı kilolarda,rakamları net olarak bilmiyorum ve kız hiç de kilolu değil fakat iri! iri olduğu için 40-42 beden giyiyor,ben de şaşırıyorum ona.poposu büyük değil ama kalça basen kısmı geniş sanıyorum.dışarıdan baktığında öyle görünmüyor çünkü boyu kurtarıyor diye düşünüyorum.bu arada ben de iri kemikliyim.İri kemikli olmanın dezavantajları ve avantaları var.avantaları çok bıngıl b ıngıl yağlı olmuyor iri kemikliler.mesela benim başlangıç kilomla aynı kiloda başlayan bir arkadaşımız 52-54 bedendim diyor.Halbuki ben başlangıçta 48 bedendim.kilolarımız ve boylarımız aynıyken bedenlerimiz çok farklıymış.Sebebi de kendisi iri kemikli değilmiş.benim el bileğim 19 cm tir,onun el bileği 16 cm miş.O şimdi 30 kg ya yakın vermiş durumda sanıyorum,anca gelebildi benim başlangıç bedenime
dezavamtaıda hiç bir zaman çıtı pıtı bir bayan olamayacağız,hep iri olacağız.Hani hükümet gibi kadın denilen cinsten
loxandra cım o siteden canan hanımla görüştüm aldığım ilaçarı söyledim.. anti depresanları kilo vermede olumsuz etkisinin olduğunu özelleikle beim içtiğimin kilo yapıcı özelliğinini olduğunu söyledi ancak sporla hallerdsin dedi.. ben haftada 2 kilo vermiş birisiyim ama motivem cabuk kayboluyor.. iradeliyimdir ama her zman sökmüuor:::))
inşallah oyle olur yaa,
nerdeymış bu topik ,bakayım ben de
Eki Görüntüle 272159 Aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yemıyorum.Ayran ya da sut ıcıyorum.Kızlar gecen gun cok formda bır bayanla konustum.Asla ara ogun yemedıgını soyledı.27 Kılo verdım.Verıyorum.Ayda dort kılo gıdıyor.Kolay gelsın hepımıze
bırde hemen hemen her ögunde salata var ama kımse salata yemıyo:26:kusura bakmayın nolur cok kafam karıstı amac ne henuz çözemedım öenmlı olan proteınmı?
canım arkadaşlar daha iyi bilir,ben sadece 2 haftadır yapıyorum.henüz kitabımda yok ama....yasaklı yiyecekler hariç menüler hazırlanıyor...
hoca nediyor:ekmek,hamur işi,tatlı,hatta meyvelerde şeker var,pirinç ,mısır ,katkı maddeli gıdalar yemeyin,zeytinyağı ve tereyağı kullanın .
protein tüketirseniz açıkmazsınız....onedenle protein ağırlıklı yiyoruz....yasaklı gıdalar dışında herşey yiyoruz.....
tabi unuttuklarım vardır............
bol su ve spor:13:
canım arkadaşlar daha iyi bilir,ben sadece 2 haftadır yapıyorum.henüz kitabımda yok ama....yasaklı yiyecekler hariç menüler hazırlanıyor...
Hoca nediyor:ekmek,hamur işi,tatlı,hatta meyvelerde şeker var,pirinç ,mısır ,katkı maddeli gıdalar yemeyin,zeytinyağı ve tereyağı kullanın .
Protein tüketirseniz açıkmazsınız....onedenle protein ağırlıklı yiyoruz....yasaklı gıdalar dışında herşey yiyoruz.....
Tabi unuttuklarım vardır............
Bol su ve spor:13: