Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tesekkurler canım.bır bakayım

kalori hesaplayan bır sıtede yedıklerımı dun hesapladım ortalama 1500 cal almısım acaba cokmu dıyetısyenım 1800 cal dıyet vermıztı bana eskıden

bırde acaba ben 3 öğün yediğim içinmi :26: öğünlerde meyve tükettiğim içinmi :26: az verıyorum ki kiloları alsında kacamak yok ve spor var verdıgım 2 kılonun
1.hafta 1.7 sını
2.hafta 0
2 hafta 300 gr olarak gıttı spor yapmadıgım hafta pek oynamadı

canım bu diyette kalori hesabı kesınlıkle yok.
2. hafta az gidebilir,vucut toparlıyordur kendını,bu haftada devam et spora,artacaktır mutlaka.

meyveyi günde en fazla 1 tane ve sabahları yıyın dıyor hoca,gun içinde yakılsın diye.

ara öğün yapmıyorsun dimi?

bir de yemek pişirme usullerıne dıkkat edıyorsun dımı,karnıyarık mesela kızartarak olmamalı,
kızartma kesınlıkle yenmıyor,az veya çok yağlı farketmez

loxandra saphira verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler.
evet ben eşime bu sefer rezil olamam.bu gün çok iyiydim.haklısınız kızlar kahvaltı iyi yapılınca acıkılmıyor.bu gün kendimi zorladım ve sabah çok sıkı bir kahvaltı yaptım.bu arada yürüyüş bandında da her gün olmasa bile yürüyorum.çok işe yaradı.çok mutluyum.dün ne zamandır giyemediğim gömleğimi,bugün de dargelen pantolonumu giydim.hatta bacakları boldu bile.inanamıyorum bu incelmeye bir haftada.

evet gaz verin bana loxandra canım benim çok işe yarıyor.savaş açtım yağlarıma,selülitlerime.hep beraber eritcez inşallah.bu arada kitabı aldım ben ama muz ve yumurtanın bir arada yenmeyeceğini atladım galiba bilmiyordum.ayrıca size bir yaş pasta tarifi:

küçük bir muzu dilimliyoruz
üzerine kakao döküyoruz
biraz fındık ya da cevizle

ımmmmmmmmh nefisti.

canlarım bu gün yediklerimi de sayayım

sabah:2 yumurta,peynir,4 kuru kayısı,4 ceviz,salatalık ve domates,semiz otu,2 çay
öğlen:yoğurt,içine semizotu ve karnıbahar(ben karnıbaharı çok seviyorum),biraz fındık
akşam:bir yumurtayla ve baharatlarla karıştırıp tavada kısık ateşte pişirdiğim yine karnıbahar(çok güzel bir lezzet tavsiye ederim)
veeee yaş pastam

ayrıca dün o kadar yememe rağmen 200gr daha gitmiş.

iyi akşamlarr kızlarrrr
menü bildirimimi yapayım hemennn

1. öğün: 2 yumurtadan soğanlı biberli omlet, tulum peyniri, salatalık-domates, ceviz-kayısı, yeşil çay
2.öğün: fırında kabak, salata, ayran
su: 2lt olur yatana kadar
spor: biraz dinleneyim leslieee yapacammm

loxandraaa sen yaptın mıı tatlımmm?

yukarıda alıntı ve yazı karısmış
loxandradan alıntı
maleseften baslayan yer benımmesajjjj
öpüldünüz

profit gece sakın yeme
oldu mu ben
bılınc altı nasıl tutulur bılmem ama
tutmaya calısıcam
sutu ılık toz tarcınla yatmadan ıcıcem
senın menun neydı bu gun
ben yukarılara yazdım
ıy aksamlar
ne zaman kac kg basladın suankı degısıklık yasın kılon nedır, acep
sakıncası yoksa
ve bılınclımısın sen uyanıkmısın
ben degılım buraz yedıktan sonra ıs ısten gecınce uyanıyorum ama bu azalttı
hıc degılse ekmegı yemiş yaptı
sevgimle...

KARATAY BESLENMESİ KİLO VERME SONUÇLARI
1 ) İdealist33 : % 4.24
2 )Objektif : % 3.89
3) İkiz81 : % 2. 91
4) Gül63 : % 2. 69
5) Papadiya : % 2. 67
6) Minyatür : % 2.64
7) Loxandra : % 1.80
8) Mattika : % 1.35
9) SAPHIRA : % 1. 25
10) Ceylin : % 1.17
11) Eski_bir_masal : % 0.84
12) Profit : %0. 92
13) BFK : % 0.39

cnm bi yanlışlık olmasın ben 900 gr verdim bu hafta daha fazla veren arkadaşlar varrrdıı sanırımm...:26::26::26:

aksam yemegımı yazayım patlıcanları kucuk dogradımbıraz z.yagı yaglı kagıt ustunde fırında pısırdım gayet hos oldu ustunede sarımsalı yogurt
bunu cogu sebzede denyebılırım sanırım bır tabakda sulu kofte yedım kıyma ve bulgurla yapılıyor 18.30 du yedıgımde sımdı bıraz su kynatıyorum lımon ustune dokucem 1 surahı aksam boyunca ıcerım bırde 5 km yurumeyı hedeflıyorum ama ne kadarı olur yarın yazarım artık ıyı aksamlar

doktor sıtesıne uye oldum canan karatay yazdım aranacak kelımeye cıkmadı ıstanbuldakı kardıyoglara mı bakıcam
nerede canan hanım

Bıldırım:Gul63
Bugun

1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın ,bıraz dereotu,bıraz maydanoz,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır avuc beyaz peynır.

2. Öğün(Ogle):1porsıyon tavuk sıs ,bıraz salata. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 12 saat agır ıs yaptım.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.

1 )Objektif : % 3.89
2) İkiz81 : % 2. 91
3) Gül63 : % 2. 69
4) Papadiya : % 2. 67
5) Minyatür : % 2.64
6) Loxandra : % 1.80
7) Mattika : % 1.35
8) İdealist33 : % 1.27
9) SAPHIRA : % 1. 25
10) Ceylin : % 1.17
11) Eski_bir_masal : % 0.84
12) Profit : %0. 92
13) BFK : % 0.39​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…