1 )Objektif : % 3.89
2) İkiz81 : % 2. 91
3) Gül63 : % 2. 69
4) Papadiya : % 2. 67
5) Minyatür : % 2.64
6) Loxandra : % 1.80
7) Mattika : % 1.35
8) İdealist33 : % 1.27
9) SAPHIRA : % 1. 25
10) Ceylin : % 1.17
11) Eski_bir_masal : % 0.84
12) Profit : %0. 92
13) BFK : % 0.39
89.400 ile başladım şu an 88.600 gece atıştırmalarım olmasadaha iyi sonuçlr alırdım ben şey için söyledim gece atıştıdığımızı birbirimize itiraf edersek belki bırakırız öyle sanıyorumki bu hastalıkekmeğe olan düşkünlüğümüzden kaynaklanıyor ben busiteye girdiğimden beri yoğurt, salatalık gibi şeyler yemeye çalışıyorum geceleri takıma karşı duyduğum sorumluluktan bakarsın biririmize karşı duyduğumuz sorumluluktan dolayı hepten bırakırız birkaçkere banada uyurken ölmuştu bence alışkanlık yaptığımızdan alışkalıklarımızı bırakırsak kurtuluruz benceprofit gece sakın yeme
oldu mu ben
bılınc altı nasıl tutulur bılmem ama
tutmaya calısıcam
sutu ılık toz tarcınla yatmadan ıcıcem
senın menun neydı bu gun
ben yukarılara yazdım
ıy aksamlar
ne zaman kac kg basladın suankı degısıklık yasın kılon nedır, acep
sakıncası yoksa
ve bılınclımısın sen uyanıkmısın
ben degılım buraz yedıktan sonra ıs ısten gecınce uyanıyorum ama bu azalttı
hıc degılse ekmegı yemiş yaptı
sevgimle...
bayılıyorum hocama yaaa,sabaha kadar dinleyebilirim.
kilo verenler haftada 1 tane lahmacun yıyebılırler diyooorrr,yaşasınnnn
doktor sıtesıne uye oldum canan karatay yazdım aranacak kelımeye cıkmadı ıstanbuldakı kardıyoglara mı bakıcam
nerede canan hanım
oleyyyyyyyyy lahmacunn yiyebiliyormuşuzzzzzzzzz
89.400 ile başladım şu an 88.600 gece atıştırmalarım olmasadaha iyi sonuçlr alırdım ben şey için söyledim gece atıştıdığımızı birbirimize itiraf edersek belki bırakırız öyle sanıyorumki bu hastalıkekmeğe olan düşkünlüğümüzden kaynaklanıyor ben busiteye girdiğimden beri yoğurt, salatalık gibi şeyler yemeye çalışıyorum geceleri takıma karşı duyduğum sorumluluktan bakarsın biririmize karşı duyduğumuz sorumluluktan dolayı hepten bırakırız birkaçkere banada uyurken ölmuştu bence alışkanlık yaptığımızdan alışkalıklarımızı bırakırsak kurtuluruz bence
haftada 1 tane,abartmak yokkkk
ne zaman yesem acaba?
canan hocam benım söhretimsin,
cnn turk cüneyt bey e atıftır
ve a.hamdı tanpınar a
:13: