Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuzapadiya
Başlangıç tarihi:07.07.2011
Başlangıç kg:108.500
Geçen hafta:108.500
Bu hafta: 105.600
Fark: + veya -:2900
Toplam fark:2900
Beden:52
Spor:hergun yarım saat kosubandında yuruyus
Boy: 170
Hedef: 80

maşallahh güll
tebriklerr bu arada cnmm

Bildirim: 14.10.2011

60 lı kilolarıı gördümm sonnda 200 gr la yırtmışımmm

loxicimm, tatlımmm tebrikk ediyorumm seniii süperrrsinnnn arkadaşımm

tesekkurler canımmmm,ben de senı tebrik ediyorum.60lara gelmek çok güzeldir,eminim.darısı başımaa
QUOTE=famir;21299635]tebriklerrrrrr

vallahi harikasınız kızlaarrrrrr.....
ben dün akşam regl oldum,birçok da kaçamağım vardı bu hafta zaten tartılmadım sabahh korkudan...:26:[/QUOTE]

tişkürler şekerim.ben eski diyetlerimde kaçamak yapsam da kilo verıyordum,sorun su kı devam ettıremıyordum,3-4 gun dıyete tam uyar sonra baslardım bıraz borek,bıraz tatlı derken herseyden yemeye.sonra o bırazla kalmaz 3-4 dilime çıkar,diyet sonu saldırma psikoljisiyle üstüne kilo alırdım bır de

hatta 15 gun yedıklerımı yazıp dıyetısyene vermıstım,listede neler yoktu kı,pişmaniyeler,beypazarı,kuruları,patates kızartmaları.diyetısyen bana senın kılo vermen cok kolay demıstı,onları cıkarsam vercem yanı,hep yanlıs seyler yıyordum.ama o pişmaniyeli,kızartmalı listeyle bıle 2 haftada 1,5 kg filan vermıstım,çünkü spor yapıyordum haftada 3 gun,salonda aletlerle.bence kaçamaklada kilo verilir ancak ınsulın dırencı kırılmadıgı ıcın sonra fazlasıyla gerı alınır,bende öyle oluyordu yani

Ben de yeniyim, hoşgeldin aramızaa :)

bende dün üye oldum kk ne ve karatay sağlıklı beslenme programına da dün başladım. dün sabah 87,5 bu sabah 86,9 dedi tartım :) öğle yemeğini yedikten iki saat sonra nüthiş bir mide bulantısı yaşadım. sebebni bilen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.. tesekkurler şimdiden..

benide alın aranıza vermem gereken 30 kg. var ve bunu yapmak için de motivasyona..

arkadaslar hepınızı tebrık ederım hemınız harıkasınızdurmak yok yola devam

sizlerin bu kadar kilo verip paylaşımlarınızı görünce çok imreniyorum arkadaşlar bende günlük bildirim yapacam ki iki hafta sonra bende listede olmak istiyorum bayrama kadar 3 kilo vermek istiyorum.inş başarırım.şuan ki kilom 62.5 boyum 164

tişkürler şekerim.ben eski diyetlerimde kaçamak yapsam da kilo verıyordum,sorun su kı devam ettıremıyordum,3-4 gun dıyete tam uyar sonra baslardım bıraz borek,bıraz tatlı derken herseyden yemeye.sonra o bırazla kalmaz 3-4 dilime çıkar,diyet sonu saldırma psikoljisiyle üstüne kilo alırdım bır de

hatta 15 gun yedıklerımı yazıp dıyetısyene vermıstım,listede neler yoktu kı,pişmaniyeler,beypazarı,kuruları,patates kızartmaları.diyetısyen bana senın kılo vermen cok kolay demıstı,onları cıkarsam vercem yanı,hep yanlıs seyler yıyordum.ama o pişmaniyeli,kızartmalı listeyle bıle 2 haftada 1,5 kg filan vermıstım,çünkü spor yapıyordum haftada 3 gun,salonda aletlerle.bence kaçamaklada kilo verilir ancak ınsulın dırencı kırılmadıgı ıcın sonra fazlasıyla gerı alınır,bende öyle oluyordu yani[/QUOTE]

bende diyete ilk başladığım zamanlarad yediklerime bakıyorum da,tatlılar börekler havada uçuşuyorona rağmen iyi vermişim valla...
birde beni acıktırmış olmasına rağmen iyi dayanmışım..
birde dediğin gibi yürüyüş yapıyordum bende haftada en az 2 kere 50şer dk..
sporun inanılmaz faydası var...
ahh bir başlasakk neler yapıcaz ama...
şu tembelliği bir atsam üzerimdenn..
plates yapsam o da süper olucakk,hem çok zevkli..
barabarrr yapak mı:26:

Bildirim: 1.35 %
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 58.9
Bu hafta: 58.1
Fark: -0.8
Toplam fark: 2.5
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş
Boy: 165
Hedef: 55

çok şükür verdim bu hafta

Bildirim: 14.10.2011
Rumuz: yagmury
Başlangıç tarihi:26.09.2011
Başlangıç kg: 68
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 63
Fark: 2 kg
Toplam fark: 5 kg.
Beden:42
Spor: yok
Boy:1.55
Hedef:50 kg

3.haftam ve ben toplam 5 kg verdim çok mutluyum
Sabah kendime ödül olarak hurma ekledim kahvaltıma.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Özelden mesaj atanlar var çok daha kolay olacaktır.
Herkese güzel kilo vermeler.

evet basen göbek artı kilo alınca gögsum buyuyor bıde 60 tan inemedim belkı şok la insem sonra karatayla devam ederim

aslında spor yapsan yeterli senin için,şok diyet göbek ve basenden yağları götürmez ya...
azcık sporla vücudu şekillendir bence,fıstık kimin olursun

düşük kiloda olanlarda süper kilolar veriyorr valla...
tebrikler bayanlarr.....

Minyatürcüm bulamadım bir türlü.
Sen geçen hafta bildirim yapmış mıydın ?
Aday mısın listede misin onun için soruyorum .

hanımlar balık yağı almaya karar verdim.kullananlar marka tavsiyesi yparlarsa çoook memnun olurum.şimdiden teşekkürler

Minyatürcüm bulamadım bir türlü.
Sen geçen hafta bildirim yapmış mıydın ?
Aday mısın listede misin onun için soruyorum .

benim 2. haftam.geçen hafta bildirim yaptım ama sanırım listede yoktum. 68.100 di.şimdi 66.300
aday yada liste artık sizin takdirinize bırakıyorum beybiii

Son düzenleme:
Bildirim:
Rumuz: eski_bir_masal
Başlangıç tarihi: 03.09.2011
Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 59.5
Bu hafta: 59
Fark: -0.5
Toplam fark: 4.5
Beden: 38
Spor: Düzensiz
Boy: 170
Hedef: 55

benim 2. haftam.geçen hafta bildirim yaptım ama sanırım listede yoktum. 68.100 di.şimdi 66.300
aday yada liste artık sizin takdirinize bırakıyorum beybiii

Tamam teşekkür ederim.
Mesajın geldi zaten, geçen hafta listede yoksan da yoğunluktan olmuştur.
Ekliyorum bu hafta o zaman 2. haftan olarak düşünüp.

yapak ama benım asıl yuruyus yapmam lazım kilo vermek ıcın.fırsatım olursa dısarda yuruyus ,olmazsa evde leslie yapacagım,inş. tabii

karnımı sıkılastırmak ıcın pilates yapabılırım ama 10 dk falan.oyle kısa ve etkılı bır vıdeo var mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…