Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

biraz önce çok kötü oldum baş dönmesi mide bunaltısı ve halsızlık vardı 5 tane kuru kayısı ve limonsuyu içtim biraz kendıme geldım

arii arkadaşım,
Maydanoz kürünü bir çok kez duymama rağmen deneyememiştim fakat saphira arkadaşımızın sabah mönüsünde görünce bende şöyle tekrar bir araştırdım.
15 dal maydanoz, 2 kaşık limon (yarım limona tekabül ediyor) ve 1 bardak klorsuz su.. rondoda, blendırda 1 dk. iyice su gibi olana dek karıştırılacak ve kahvaltıdan yarım saat önce posasıyla birlikte süzmeden içilecek diyor saraçoğlu.. bugün 3. gündür yapıyorum ve gerçekten iştahımı kesti sabah kahvaltımı zor bitirdim.

teşekür ederim yarın sabah başlayacağım bende

şimdi yiyorum yalnız benim kız lapaya ortak çıktık

arii,birbeneksiktim yazmış maydanoz-limon kürünü ben de ilaveten şunu yazayım;
2 hafta içiyorsun 1 hafta veriyorsun.sonra yine 2 hafta iiçiyorsun,kürü tamamlıyorsun.tekrar yapmak istersen 4-5 ay sonra yapıyorsun

Tunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır domates,bıraz kıvırcık ,bıraz dereotu,bıraz maydanoz,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),2 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır avuc beyaz peynır,ıkı dıs sarımsak.

Eklentiler

• $persembe%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 93

Maydanoz kürü için midenin sağlam olması gerek aç karnına limon mideyi yakar.

Öğlen 7-8 tane ızgara tavuk kanat ve büyük bir kase salata yedim. Çok yedim yine yarın tartı fazla çıkmaz inşallah.

teşekür ederim toplada 1 ay yapılıyormuş neden ara veriliyor sakıncasımı var acaba

gülcüm sarımsağı her sabahmı yiyorsun.Bütün gün kokmuyormu nasıl engelliyorsun kokuyu.

birde ben benexsol ve c vitamı su suda eıyenler balık yagida solgar omega3 kullanıyorum bunları alırken neye göre almalıyız oglumda dha sı yuksek olanı alıyorum yetışkınlerde neye göre almalıyız bılgısı olan varmı

Lapa diyetini bende yapmıştım ama bende aşırı baş dönmesi olmuştu bıraktım sonra. Lapaya yağ ve tuz katılmıyor.Çok tatsız 2 gün zor dayanmıştım.
ben de sorun yok şimdilik canım ve ben sadece bugün yapıcam,deneme amaçlı yapıyorum.yağ ve tuz eklemeden haşladım pirinci.baharat ve yoğurt ekldim,üstüne de 1 ad. salatalık yedim
evet canım olabilir.benim ide çok sağlam değildir ama ben de sorun olmadı

afiyet olsun hiç de fazla yememişsin
teşekür ederim toplada 1 ay yapılıyormuş neden ara veriliyor sakıncasımı var acaba

bilemiyorum ama olabilir.bir çok doğal kürde ara veriliyor zaten.sanırım dinlendirmek için

kolbastı yapın demeside çok komik
birde kolarını kaldırıp göstermesi yok mu

slm kızlar 12. gündeyim gayet iyi gidiyo
arada canım bişeyler çeksede umursmıyorum nefsime yenilmiycem inşallah
karnım tok da gözüm aç
zaten hedefime 3 kilo kaldı inşallah bu 3 kiloyuda bu diyetle vericem

saphiracım kesinlikle yogurt eklenmiycek protein olmuycak zaten yogurtla yenilebilir bir sekil alıyor

her öğünde 1 ç bardağını haslayıp yiyosun salatalık soğan v s doğrayabilirsin ama tuzda yoktu benimkinde zaten öle olunca 1 bardağı bir öğünde yiyemiyorsun iğrençti :18: 2 gün yapmıstımm

hayelcim sen bu kiloları kartaylamı verdin kuzum

kızlar gerçekten bu diyet bi mucize 12 gündür kaçamak hiç yapmadım girişimde de bulunmadım başka zaman olsa evdeki herşeyin tadına bakardım ama şimdi ise canım çekse bile red edebiliyorum eşim 1 saat önce sıcak sıcak pide getirdi yemeyi aklımdan bile geçirmedim gayet rahatım çok mutluyum bu topiği açan arkadaşımıza bide beni teşfik eden arkadaşım mattika ya ve benim her soruma yanıt veren arkadaşlara çooook teşekkür edrim
yaşasın

ama ben bir çok yerde yanında yoğurt okudum,hep yoğurtla yemişler yapanlar.tuz koymadım.eğer yoğurt yanlışsa da ben yedim,geçti artık

hayelcim sen bu kiloları kartaylamı verdin kuzum

yok canım ben geçen yıl diğer zayflama topiklerine takılarak 15 kilo verdim tamamen kendi çabamla yani fakata 6 kilosunu geri aldım ramazandan beri diyetteyim geldim geldim 59 da takıldım bir ileri iki geri gidip geldim daha sonra buraya geldim ve sağolsunlar arkadaşlar beni bilgilendirdiler bu diyeti önerdiler bende başladım bu diyete 12 gün oldu başlayalı 59.2 ile başladım şimdi ise 57.8 gr oldum

pepeticim şimdi kk daki pirinç lapası diyeti konusunu okuyorm,üzerine sarmısaklı yoğurt döküp,yanında light kolayla tükete var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…