öğlen beyti yedim ve fındık ceviz badem hiç ekmek tüketmedim ama yinede açlık var yeme isteğim var adetim yaklaştığı içinmı böyle acaba
ama ben bir çok yerde yanında yoğurt okudum,hep yoğurtla yemişler yapanlar.tuz koymadım.eğer yoğurt yanlışsa da ben yedim,geçti artık
yanında yoğurt yeseydin tok tutardı.tarçınlı süt filan dene istersen,bol bol da su iç
tatlım okuduklarımdan anladığım yoğurt yokmuş ama tadı kötü olduğu için benim gibi yoğurtlu yiyen çok.hatta o topiktekilein çoğu yoğurtla yiyor desem daha doğru olur.bir sonrakini yoğurtsuz yicem,domates salatalık vs.. salata gibi yapıcamvalla canım ben öle yapmıstım ama sen bilirsin diyetteki amaç pirinç yemek ve pirinçin ödem attırıcı özelliğini kullanmak sebzelerde kalorisiz olduğu için atılıyor atılmasa iyyide baharat at yoğut atmamak mantıklı geliyor protein sonuçta
şimdi tarçınlı süt içtim bastırdı:)))
merhaba kızlar bende pazartesıden berı dıyetteyım bugun 3 kılo vermıs durumdayım ama cok ac kalıyorum.
sabah nesfıt arada bıtkıcayı akşam sebze corbası gıbı yada yagsz tavukla gecırdım ama cok basım agrıyor 3 gundur.tatlıyı asırı yıyordum ben 52 den 80 e cıktım3 senede
tamamen bunalımdan yanlızlıktan ,şimdi bende aranıza katılmak ıstıyorum etkılımı kızlar?basarabılırmıyım?
merhaba kızlar bende pazartesıden berı dıyetteyım bugun 3 kılo vermıs durumdayım ama cok ac kalıyorum.
sabah nesfıt arada bıtkıcayı akşam sebze corbası gıbı yada yagsz tavukla gecırdım ama cok basım agrıyor 3 gundur.tatlıyı asırı yıyordum ben 52 den 80 e cıktım3 senede
tamamen bunalımdan yanlızlıktan ,şimdi bende aranıza katılmak ıstıyorum etkılımı kızlar?basarabılırmıyım?
hayatım sen gecen hafta 3 kg vermedın mı,bırak da vucut toparlasın bıraz kendını,vucut sarkar sonra,çok hızlı vermek de dogru değil,
canım senin kilondaki bir insan için 500 gr. çok normal,hatta fazlası sağlıksız bile olabilir bence
evet canım ''TABİKİ ÇALIŞIYORUM ..Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, aşçıyım, öğretmenim, dadıyım, hemşireyim, ütücüyüm,antrenörüm, kuaförüm, psikoloğum, badygardım, geleceği tahmin ederim, omzumda ağlanabilir, navigasyonum herşeyi bulurum, şöförüm, bankamatiğim 7/24 - 365 gün hazırım ben ANNEyim''
tatlışım yine aynı şey işte bak,insülin direnci kırılca kalıcı olarak mı kırılıyor yani?ben o kısmı anlayamıyorum :26: ben de acıkmıyorum bu arada.sadece evelsi gün bir kriz yaşadım,dün de çokk azalmıştı.bugün iyiyim sanırım zaten daha birşey yemedim.acıkınca yerim herhalde
şeker diyeti de diyebilirsin adına, denemek istersen sen bilirsin canım ama çok sağlıksız şok diyetlerin her türlüsü
karatayı duyana kadar diyet yapmam derdim, en sağlıklı diyet bizimki. başka şeye neden ihtiyacın oluyo ki.
kilo vermeni hızlandırmak için beslenmenle oynama, fazladan spor yap, çok daha etkili olur.
bizim kilolarda 500 gr ideal, daha fazlası gittiğinde yağdan gitti mi diye şüpheleniyorum ben
maşallah canım,, karatayla verdiğim kilo daha fazla incelme yaptı bende de.
az kilo versen de toparlanıyo vücut, beden birden küçülüyo
pepeticim şimdi kk daki pirinç lapası diyeti konusunu okuyorm,üzerine sarmısaklı yoğurt döküp,yanında light kolayla tükete var ya
karatayı sımdı okudum kızlar nesfıt kendı hazırladıgım bır menuydu
bır hafta sonunda basamı donıcem kızlar
çok soru sorabılırım kusura bakmayın nolurrr,bugun gectı yarın cuma napsam?pazartesı mönusylemı baslayım yarın:2:
Eki Görüntüle 272656 Eki Görüntüle 272657 Eki Görüntüle 272672 Eki Görüntüle 272658 Eki Görüntüle 272659 Eki Görüntüle 272660 Eki Görüntüle 272661 Eki Görüntüle 272662 Eki Görüntüle 272663 Eki Görüntüle 272664 Eki Görüntüle 272665 Eki Görüntüle 272666 Eki Görüntüle 272667 Eki Görüntüle 272668 Eki Görüntüle 272669
acıkınca sut içebılıyozmu bu süperrrrrr