senın zaten bastaki hedefin 60 kiloydu ya,ona ulasınca bıraktın artık,diyet yapasın gelmıyor bence.
suandada iyi görünüyorsun zaten ,ama 55 olsam tam fıstık olursunnn
36 beden kıyafetlerle yenı bir gardrop düzmek de süper olur hee
canım normal diyetine devam ederken arada lapayı yaptığın zaman geri alım olmuyormuş,öyle okudum,bilemiyorum,yaşayıp görücem.bugün tartıldığımda suyun fazla olduğunu gördüm,o yüzden bunu yapayım dedim
Normal değil mi ?
Ben de moralimi bozmuştum.
Saol SAPHIRAcım.
Moralim düzeldi yorumlarıgörünce.
Ben de 1 gün yapmıştım pirinç lapasını ama vücutta ödem yoktu sanırım 400 gram gitmişti.
200ü de geri gelmişti sonraki gün.
Ayy doğru yeterki yağlardan gitsin ya.
Spor da yapayım bugün bari.
sen bence yarından itibaren 0 dan başla karataya.hem cumaları tartı günümüz olduğu içn,haftaya cumaya kadar tam bir hafta olmuş olurkaratayı sımdı okudum kızlar nesfıt kendı hazırladıgım bır menuydu
bır hafta sonunda basamı donıcem kızlar
çok soru sorabılırım kusura bakmayın nolurrr,bugun gectı yarın cuma napsam?pazartesı mönusylemı baslayım yarın:2:
Tüketenler var ama yoğurtsuz yenmesi daha mantıklı bence de.
Karbonhit ile protieni beraber alınca yağa dönüşüveriyormuş.
Normalde de öğünlerde ikisini çok sık beraber tüketmeyin derler hatta.
evet canım ''TABİKİ ÇALIŞIYORUM ..Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, aşçıyım, öğretmenim, dadıyım, hemşireyim, ütücüyüm,antrenörüm, kuaförüm, psikoloğum, badygardım, geleceği tahmin ederim, omzumda ağlanabilir, navigasyonum herşeyi bulurum, şöförüm, bankamatiğim 7/24 - 365 gün hazırım ben ANNEyim''
canım mukemmel anlatmıssın.ha bu arada meslektaşız:))))))))))
Kızlar yarın listeyi ben mi yapıyorum ?
Katılmak isteyenlerin olduğu liste nerelerde ki ?
canım normal diyetine devam ederken arada lapayı yaptığın zaman geri alım olmuyormuş,öyle okudum,bilemiyorum,yaşayıp görücem.bugün tartıldığımda suyun fazla olduğunu gördüm,o yüzden bunu yapayım dedim
sen bence yarından itibaren 0 dan başla karataya.hem cumaları tartı günümüz olduğu içn,haftaya cumaya kadar tam bir hafta olmuş olur
biz karatayda bolca et ve yoğurt tüketiyorruz farkındasın diymi canım
canım o listeyi bulalım.ondan sonra kura çekelim istersen ya da gönüllüleri öne yazalım,kim kaçıncı sırada yapmak istiyorsa listeyi yapar,nedersin kaptanım
4 saatin dolması gerektiği kuralını unutup ağzına elma dilimi atıverdimm....
offf yaaa gitti leptin hormonumm...
bayanlar bu arada hani acıınca süt ve ayran içmek serbest ya..
bu serbestlik kefir içinde geçerli mi acaba..
kitapta bahsediyormu kefirden..
Karatay kitabını okumadın sanırım.orada verdiği listede yemeklerden 1-2 saat sonra ara öğün veriyor.Ana öğünler arası 4-5 saat olmalı diyor.leptin hormanın gitmedi merak etme.akaşam saat 8 den sonra hiç bir şey yenip içilmeyecek.süt ,ayran dahi.kitapta öyle diyor çünkü.kefirde içebilirsin,bende içiyorum.kitapta kefirden bahsemiyor malesef ama sağlıklı bir ürün.
ama meyve türü mesinler insülin salgıladığı için leptin salgılanmasını önler diyor tvde.
sadece süt ve ayran içebilirisniz diyor...
burda birkaç arkadaşda öyle demişti..
evet kitabı okumadım..
ondan yanlış yapıyorum galiba..
36 beden takıntım yok aslında..
38 beden olayım ama kıyafetlerden pörtleyen şu göbeğimden kurtulayım artık,başka bişey istemiyorum...
offf bunun içinde spor şart ....
haftasonu tekrar başlasam iyi olacak
Rumuz: m.joyy
Başlangıç tarihi:14.10.2011
Başlangıç kg: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 77
Fark: 3
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor:
Boy:1,70
Hedef:65-60
regl oluyorum..
yine spor hayalimm yalan oldu...
yok valla ben başlayamıcam galibaa
sabah kahvaltı:
2 yumurtadan peynirli omlet
6 zeytin
domates
1 tane közlenmiş biber
2 tane gün kurusu kayısı
ceviz-badem
papatya çayı
bende kayılmak istiyorum daha detaylı anlatırmısınYarınki ve her cuma yapılacak olan kilo bildirim listesine irmek isteyenler.(herkes sırayla listeyi yapacaktır.)
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif (birkaç gün göründü sonra görmedik.eğer gelip listeye girmek isterse aday olarak yazarız)
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk (geçen hafta bildirim yapmış ama son günlerde pek görmedim,listeye girmek istiyor mu bilmiyorum)
11.minyatür(bu arkadaşımızda aynı şekilde,listeye girmek isterse veya adaysa belirtir)
12.papadiya (geçen hafta bildirim yapmış,bu hafta listede)
listenin son halini bu şekilde buldum yalnız bu listede olup günlerdir kendilerini görmediğimiz arkadaşlar var :26:
yeni katılan arkadaşlarımızdan listeye irmek isteyenler de bu listeyi kopyala yapıştır yaparak,nicklerinin yanına aday yazarak ekleyebilirler.2 hafta bizimle burada menülerini paylaşan ve cuma günleri kilo bildirimi yapan arkadaşlarımız,eğer isterlerse listeye eklenecekler
masalcım listenin şimdilik durumu böyle.aday arkadaşlarımızı yine listenin en sonuna yazarız.
Bildirim: 014.10.2011
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
bu sıralamayı mesaınıza kopyala yapıştır yaparak,boşlukları doldurarak bildirim yapalım arkadaşlar
geçen hafta bildirim yapmış olan liste adayları:
ikiz81
yagmury
gramafon
listeye girmek istiyorsanız yarın sizde bildirin arkadaşlar,bu hafta listeye girersiniz sanıyorum