Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aramıza hoşgeldin tatlım.sağlıklı incelmeler diliyorum

günaydın kızlar
dayanamayıp bugün tartıldımve çok moralim bozuldusadece 300gr. vermişim.yarına kadar en fazla 200 gr.daha versem 500 gr.olur bu haftaki fark.yine 1 kg ya ulaşamadım.h.sonu ödülgünümü abartmamıştım ama ertesi günü yiyince sanırım o çok farkettirdi.sonrasında korkumdan tartılmadım.korkunun ecele faydası yok deyip bu sabah tartıldım.Neyse napayım artık,bu hafta sonu kaçamak yapmamak istiyorum ama yine dolu dolu bir hafta sonu bizi bekliyor.Almanyadan misafirler geliyor,cumartesi akşamı hep birlikte yemek yiyeceğiz.Gel de o güzel mamalardan yeme diyetime uygun olanları yiyeceğim inşallah,sapıtmayacağım,yoldan çıkmayacağım,beni yoldan çıkarmalarına izin vermeyeceğim

Günaydınlar efenim,
Üyeliğim aktif oldu da sonunda ben de aranıza şuan itibariyle resmen katılabildim arkadaşlar, herkese selamlar..

Günlerdir her yorumunuzu merakla okuyorum ve azmime azim ekliyorum çok şükür. 5 aylık bebişim var, malum hamilelik ve doğum sonrası başını alıp giden kilolarımla birlikte... süt üretimi konusunda biraz şanssız olan annelerdenim bu nedenle boğazım hiç durmadı tabi malumunuz, baktım böyle olmayacak diyetisyenin yolunu tuttum orada karşılaştığım bir arkadaşım bana karatay diyetinden sözetti ayak üstü
-ben ceviz, fındık, fıstık yiyorum dedi.. Allah Allah dedim içimden bu nasıl iş, şaşırmayın vallahi canan hocayı 10 güne kadar ne duymuş ne de görmüştüm, bebekten dolayı tüm gün yorgun düşüp, akşamları da erkenden sızıveriyorum 5 aydır, internet, tv hepsi bu süre zarfından çıkıverdi hayatımdan..
neyse konuma döneyim, randevu saatim geldi diyetisyen hanımla müşerref oldum, önce bana emziriyorsan diyet yapmamalısın sütünün kalitesi düşer dedi.. ısrarla direttim tabi çok katı olmayan bir diyet yazsanızda ben biran evvel şu halime önlem alsam diye yakardım, bebişim için ek gıdayada başladığımı öğrenince bana liste yazmaya ikna oldu..
neyse konuştuk anlaştık, rutin ve benim zaten pekiyi derecede bildiğim konuları şöyle bir tekrarladı ve bana 3 ay sonra gelmemi söyledi, gözlerim faltaşı gibi açılıverdi, ne 3 aymı? ama bu süre çok uzun e ben zaten bu listeyi evde hazırlar uygulardım ben şöyle kontrol atında tutulmak, 15 günde 1 hadi olmadı ayda bir diyetisyenimin karşısına çıkma korkusuyla boğazımı tutuvermeyi planlamıştım, tüm planlarım alt üst oluverdi şimdi tüh! tabi bunların bir kısmını aklımdan geçirerek bir kısmınıda diyetisyen hanıma söyleyerek sızlandım.. yok dedi artık böyle 3 ayda bir görüyoruz hastalarımızı (bu arada özel değildi, devlet hastanesine gittim)

Eve geldiğimde ne diyet isteği, ne başka birşey hatta eve gelirken büyük oğlumla güzel bir dürüm döner ziyafeti çektik kendimize, ekmekte yemedim lavaş sardırdım ki kalorisi az olsun :)

1 haftada böyle geçti, birden aklıma şu fındık fıstıktan sözeden arkadaş geldi, bir araştırayım dedim.. deyiş o deyiş.. burada sizleri okurken, sevinçlerinize, önerilerinize ortak olurken buldum kendimi oh ne ala.

Pazartesi başladım bugün 4. günüm. her sabah buradaki yazıları okurken ediyorum kahvaltımı, benim için bir sabah klasiği oldu artık :)
2 kilo ve 2 cm incelme gerçekleşti şimdilik.. tabi benim kilo yüksek biraz dolayısıyla bu oran benim için normal, ama nasıl seviniyorum, nasıl hırslanıyorum harika bir his bu, hepimizin sonuna kadar bu duyguları yaşaması dileğiyle..
Sevgiler.

meraba hoşgeldin sen de karatay mı yapıyorsun yani şu son 5 kilonu sadece karatay lamı verdin ben 2 haftadır yapıyorum pek tartıda oynama yok da merak ettim nasıl yaptın diye

Tam olarak Karatay uygulamıyorum aslında. Dukan Karatay karışımı gibi, evet 5 kiloyu bu yöntemle verdim. Ağırlıklı olarak protein ile besleniyorum ama yağsız değil Dukan'daki gibi. Light olmayan herşeyi yiyorum ve yemeklerimi az yağ ile pişiriyorum(tereyağı veya zeytinyağı). Bunun dışında Karatay'a uygun davranıyorum. Ama kuruyemiş ve yağı abarttığımda kilo vermem duruyor veya yükselebiliyor. Bu sebeple kuruyemiş ve yağı kontrollü tüketiyorum, bir de mümkün olduğunda az tuz...

Bence pes etme, benim de 10 gün veremediğim zamalar oldu direnice protein ve sporu birazcık arttırınca yavaş da olsa gitti

günaydın
belli bi süreden sonra kg.verimi ilk günlerdeki gibi olmuyor diyorlar..
bu yüzden üzme kendini saphıracım

dün akşamki yemeğim:
kıymalı taze fasulye
artan karnıyarık içi vardı ondanda tavada 1 yumurtalı bi yemek yaptım kendime.

sonra spora gittim geldim
1 tane küçük kutu süt içitim.
(spordan sonra metobalizmayı hızlandırıyormuş.)

Teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum söylediklerine ben de kitabı yazın okuyunca zaten olduğum yerde bırakmıştım, kilo vereceğim diye sağlığımı yitirmek istemedim doğrusu. Şimdi buna diyet olarak değil yaşam tarzı olarak bakıyorum. Doğrusu sizleri okumasam bu kadar motive devam edemeyebilirdim. Ben bu sayfaları takip etmeye başladığımda daha 5 sayfa filan vardı, ne zaman kalabalıklaşıp motive edici yazışmalar başladı ben de hemen yola giriverdim kıyısından da olsa

Hepimize hem kocaman bravo hem de kolay gelsin, ben bu beslenme şekli ile çok mutluyum, market alışverişim de oldukça azaldı ve dışarıda yemek canım çekmiyor artık süper

:126: günaydın hanımlarr.
karataya 4 ekimde başladım ve 10 günde 2 kilo 200 gr kaybettim.çoookkkk mutluyum.olucak galiba bu iş
hemen sabah kahvaltımıda yazayım

2 yumurtadan kıymalı omlet
2 ceviz
kaşar peyniri
2 siyah 3 yeşil zeytin

öğle seminerde olduğum için sadece 2 tane ceviz yiyeceğim

akşama henüz karar vermiş değilim

hepimize sağlıklı incelmeler,süper günler

günaydın arkadaşlarr

çok sık giremiyorum malum kota çok azaldıı
yarın yenileniyorrrr bol bol yazarım artıkk

kahvaltımm

2 kayısı yumurta
salatalık-domates-maydonoz
peynir
ceviz-kayısı
yeşil çayy

günaydınn cnm ben de aynı durumdayımm
sabah tartıldım 200 gr eksik görünüyor cnm çok sıkıldıııııııı

süperrr minyatürr tebrik ederimm seniiiii

canan hocayı daha önce tam olarak izlememiştim..
çok tatlı kadın yaaa,sabah sabah iyi güldüm valla
bütün programlarda neden mavi ceketini giyiyor acaba..
üst üste programları izleyince tikkatimi çekti

hoşgeldin aramıza..
kilon kaç, boyun kaç

video fln izlemedikten sonra kota dolar mı kız. bizim kk bişey yapmaz bence kotaya

tebriklerr
10 günde 2,200 çok iyi

günaydın hatunlar..
spor yapıcam şimdi sonra duş ve kahvaltı

yarın listeyi kim yapıyo belli mi?
sıra bendeyse diye sordum

selam hoşgeldiniz..
benimde 14 aylık oğlum var.bende hala emziriyorum...
sütüme zararı olmayacak tek diyet bu bence...kaliteli,faydalı besinler yiyorum...suda içiyorum....
11 gün oldu benimde şimdilik bir sıkıntı yaşamadım....yaşayacağımıda sanmıyorum.....
ekmek,hamurişi,tatlı yememin sütüme çok faydası olacağını sanmıyorum..........

hoşgeldin vericez kiloları aynı sayılırız seninle

tebrikler canım iyi vermissin ben yarın 21 gün olcek 3 hafta bitcek ama ben sadece 2.1 kilo verebildimm

sabah kahvaltı:
2 yumurtadan peynirli omlet
6 zeytin
domates
1 tane közlenmiş biber
2 tane gün kurusu kayısı
ceviz-badem
papatya çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…