merhaba canım aramıza hos geldın bence her defasında sabah ac karnına tartılmalısın.bu dıyetle kılo alanı hıc gormedım.sen uymaya calıa"s emınım basaqrılı olucaksın
Nasıl bir dosya? Yani bir yerde buldun ancak indiremiyor musun?
ben karatay diyetindeki önemli yerleri scan ettim pdf yaptım.sizlerin burada okuması için buraya yüklemek istedim.ama nerden yapacağımı bilemedim.
Hmm bilemedim şimdi. Bölüm editörü filan varsa, bulup sorabilirsin.
herkese selamlar pazargününden beri sizi okuyorum üyeliğim bu gün aktif oldu...
1-109 kadar okudum:)
pazar tartıldım 66kg 900 gr
ptesi 65.900
olmuştu cok sevındım
fakat
salı 2.oo gece kalkıp epeyce kuruyemiş yedim uykudayken yıyıp yerken uyanıyorum bu dabırgelısme cunku ekmek yıyordum
gece bılıncsızce yemek bır hastalık ve bu hastalıgımı yenemedıgımdenkı tum yolları denedım psıkolog,endokrınolojı... sene de12 kg aldım ve son aylarda bu bılıncsızlık cok arttı...mutsuzum ve dizlerim benı tasımıyor boyum 1.62 cünkü
hedeffım 56 54 olursa harıka olur
sızı dıkkatletakıp ettım ve uyguladım pazar pazartesı ara ogun yemedım
ancak yemek le bırlestırdım fındık fıstıgı
olur muacaba?
salı gecekı bu vukuatımdan sonra sabahkı cevız sadece kuruyemıslerden yedım
işallah kılo almamışımdır gercekten bılıncdısı
bugun ku menu
sabah8 2 yumurta
peynır
10 zeytın cevız
12 de:3 kofte yogur kıvıcık
17 demercımek yogut roka evde bunlar vardı 19 daspora gıdıcem ondan bu sekılde yedım olur mu?:)
gul63 eskıbir masal dıgerlerı sızı tanıyor gıbıyım dugerlerınızın sımgesı aklımda
benı de yonlendırebılırsenız yardımcı olursanız aranıza alabılırsenız sevınırım
şimdiden tesekkurler
Ogle yemegım:2 kase yogurt.Bır tabak fıstık.Bırkac kahverengı kuru kaysı.Meyve cayı.Normal cayı yemekten bır bucuk saat sonra ıcıyorum.Yemekle normal cay ıcınce cok halsız oluyorum.Demır eksıklıgıne sebep oluyor normal cay yemekle ıcılmemelıymıs.
teşekkürler bende öyle tahmin ediyorum kitabı iyice okuyayımda ona göre başayacağım inşallah
Hoşgeldin aramıza :) Yazdığın mönü benim hoşuma gitti açıkçası. Günlük yediğin, içtiğin ne varsa bizimle paylaşırsan (varsa sporunu da belirterek) hep birlikte varsa eksiklikler değerlendirebiliriz. Kolaylıklar diliyorum
Eki Görüntüle 272159 Aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yemıyorum.Ayran ya da sut ıcıyorum.Kızlar gecen gun cok formda bır bayanla konustum.Asla ara ogun yemedıgını soyledı.27 Kılo verdım.Verıyorum.Ayda dort kılo gıdıyor.Kolay gelsın hepımıze
ne güzel bi salata olmuş, canım çektişu an ıkıncı ogunumu yıyorum.daha yemıycem bugun.bu dıyet sayesınde yakında kendı tarıflerımden olusan bır yemek kıtabı cıracak kadar tarıf uretmıs olurum:)))evdekı malzemelerle hemencecık dıyetımıze uygun bısey hazırlıyorum mesela bıraz once dunkı haslanmıs tavuk budunu tıftıkleyıp beyaz lahanayıda uzerıne dograyıp sarımsak yogurt ve pul bıbır bır tanede cevız katarak super bır salata hazırladım tavsıye ederım.z.yaglı pırasayla yıyorum:)))))
canım çizelgen yok, kilonu sormuştum ama unutmuşum.sen kaç kg.sun cnm,hamilelik gibi bir isteğin var mı?
Benim kg.vermekteki asıl amacım hormonlarımı düzeltmek,beraberinde de sağlıklı bir hamilelik...
bence ilgisi vardır, hele gerçekten herşeyin doğalını yiyosak..Merhabalar, daha önce de yazmıştım ama hatırlatayım :) Başka forumlarda gezerken bir hanım 14 yaşından beri ağrı kesicisiz geçmeyen regl döneminde ilk kez ağrı yaşamadığını belirtmişti. Benim zaten ağrım olmaz o sebeple anlayamadım ama dediğim gibi ilk 3 gün normal sonrasında da çok azdı. Karatay beslenmesine bağlayacak kadar deneyim kazanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
bence çiftlik yumurtasının zamlanması çok saçma. hoca köy yumurtası diyo.Afiyet olsun :) Senin yazdıklarını okuduktan sonra bir de tv de bir prof dan da duydum, ben de bitki çaylarımı yemekten 1-2 saat sonra içiyorum. Zaten normal çay sevmem ama bitki çayı da etkilemesin istiyorum yediklerimi.
Bu arada şu an haberlerde söylüyor yumurta zam şampiyonu%7 fiyatı artmış
Merhaba,
Ben de mart ayından haziran ayına kadar dukan ile 8 kilo vermiştim. Sonrasında uzun süre takıldı bende de bıkkınlık oldu ve korumaya geçtim. Kilo almamıştım ama korumayı tam bitirmeden tatiller ve bayram araya girdi ben de ipin ucunu kaçırdım:-( Verdiğim kiloların 3'ü geri geldi. Şimdi ben de eylül ayının 12'sinden beri Karatay ile dukan arası bir beslenme düzeni takip ediyorum(dukanın 1+1'i ama yağsız şeyler tüketmiyorum ve kahvaltımı Karatay'a uygun yapıyorum, bir de öğün aralarımı 5 saat tutup akşam da 6'dan sonra birşey yemiyorum).Şu ana kadar 5 kilodan fazla verdim. 2 kilo daha verirsem hedef kiloma ulaşıyorum sonrasında Karatay ile yoluma devam edeceğim.
Bu arada herkese merhaba
Ben de varım yani