Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sinbo baskülüm var ve diyetisyene giderken diyetisyenimin yağ ölçüm aletindeki kilomla 1.5 kilo fark çıkıyodu. evdeki fazlaydı. yeni baskul alıcam ve ne alıyım engin deneyim ve bilgilerinize ihtiyacım var :nazar::nazar::KK34:

hoşgeldin aramıza..
kilon kaç, boyun kaç :KK70:

video fln izlemedikten sonra kota dolar mı kız. bizim kk bişey yapmaz bence kotaya

canım malum okul evrakları, planlar falan baya yedi kotamı 290 mb falan kaldı:44::44::44:

o yüzden yanii cnm bakıp kaçıyorumm hemen aşmayayım diyeee:KK34::KK34::KK34:

Sorum:
Bulgur ,ince bulgur ve karabulgur tüketimi ne ölçüde olmalı.Kitabınızda 2-3 kaşık ramazan da verdiniz,arkadada tarif verdiniz.Ramazan dışında yemek yanlışmı veya ne sıklıkla yiyebiliriz.?Teşekkürler.İyi çalışmalar.

Cevap :
Aşırı olmamak şartıyla her gün yiyebilirsiniz. Kilonuzun durumuna bağlı tabii...Kilo vermek arzusundaysanız az yersiniz, kilo probleminiz yoksa ve de yol yürüyorsanız doyuncaya kadar yemelisiniz. Karatay diyetinde miktar söz konusu değil, sağlıklı yiyeceklerle yeteri kadar doymak önemli... Ama beynimiz yıkanmış olduğu için, herkes sizin gibi 'ne kadar' diye soruyor, devamlı. Miktar önemli değil, bu kavrama alışmak kolay değil...Düşük glisemik indeksli yiyecekleri, daha doğrusu karbonhidratları ve sağlıklı yağ ve proteinler, boş kalori içermedikleri için, doyurucu oluyor ve fazla yenmiyor zaten.Kolay gele. Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

Program konuu Dr. Canan Efendigil Karatay, doru kahvalt listesini aklyor 21.08.2011 TV8 Lifestyle izle

bunu izleyin arkadaşlar.....
nevzat tarhanın suratına göbeğin var bal yeme dedi kadın yaaa:KK9::KK9:

canan hocayı daha önce tam olarak izlememiştim..
çok tatlı kadın yaaa,sabah sabah iyi güldüm valla:KK9:
bütün programlarda neden mavi ceketini giyiyor acaba..
üst üste programları izleyince tikkatimi çekti:KK28:

izledim ,çok hoştu yaa:KK9::KK9:

hocamın basını kasıyacak vakti yok,nerden cıkıp da alısverıs yapcak yenı kıyafet alcak,bak randevuları bile subat ayına verıyorlarmıs:KK53:

gecen sene seda sayanın programında her hafta değişik şeyler giyiyordu ama bu sene taktı mavi ceketine,hoşuna gidiyor heralde:KK8:

sinbo baskülüm var ve diyetisyene giderken diyetisyenimin yağ ölçüm aletindeki kilomla 1.5 kilo fark çıkıyodu. evdeki fazlaydı. yeni baskul alıcam ve ne alıyım engin deneyim ve bilgilerinize ihtiyacım var :nazar::nazar::KK34:

benim ki tefal,alalı da 4 sene oldu.
aynı sorunu ben de yasadım,diyetısyenden 1 kg fazla cıkarıyor,bır de hangı baskül olursa olsun zamanla bozuluyor galiba:26:

BANA ARKADAŞIM EV HEDİYESİ GETİRDİ (DİYETE BAŞLAYINCA İSTEDİĞİM ŞEY BUYDU,BUNU İSTEDİM:KK1:)
ARZUM MARKA,CAM YÜZEYLİ..
ŞİMDİLİK MEMNUNUM:nazar:

benim arzum fitnesense çko memnunum canım,tavsiye ederim

Merhaba kızlar,
Dün akşam yumurta ve ekmek katmadan büyük ve incecik bir köfte yaptım. Yağsız tavada kızarttım yanındada salata ve küçücük ekşi bir armut yedim. Eşim kaşarlı kuşbaşılı pide yaptırıp getirmişti ağzıma sürmedim. Alıştım artık akşam 6.00 dan sonra yemek aklıma gelmiyor.

Sabah 1 yumurtadan omlet,peynir ve ceviz yedim.Bakalım bu hafta kilo verebildimmi regl olduğum için pek veremedim gibi geliyor. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum tartının ibresi 65 altına düşecekmi acaba.

günaydın kızlar
dayanamayıp bugün tartıldımve çok moralim bozuldu:KK43:sadece 300gr. vermişim.yarına kadar en fazla 200 gr.daha versem 500 gr.olur bu haftaki fark.yine 1 kg ya ulaşamadım.h.sonu ödülgünümü abartmamıştım ama ertesi günü yiyince sanırım o çok farkettirdi.sonrasında korkumdan tartılmadım.korkunun ecele faydası yok deyip bu sabah tartıldım.Neyse napayım artık,bu hafta sonu kaçamak yapmamak istiyorum ama yine dolu dolu bir hafta sonu bizi bekliyor.Almanyadan misafirler geliyor,cumartesi akşamı hep birlikte yemek yiyeceğiz.Gel de o güzel mamalardan yeme :KK53: diyetime uygun olanları yiyeceğim inşallah,sapıtmayacağım,yoldan çıkmayacağım,beni yoldan çıkarmalarına izin vermeyeceğim En Büyük KK

canım sen yıne ıyısın,ben 2 gun ustuste kaçamak yapsam,kesin artılarda cıkıyorum o hafta,sen kilo bile vermıssın.zaten metabolizman çok iyi,moralini bozacak bir durum yok,bu hafta 300 gr olur ,haftaya yıne fazla verırsın ,onemli olan kilonun sureklı azalması değil mi,aramızda en ıyı gıdenlerden biri sensin,1 ayda 8 kilodan fazla verdın,daha ne olsun,şükret haline,bak sonra bizim gibi gramlarla ugrasırsın:KK9::KK9::KK9::KK9:

yemek davetleri gercekten büyük imtihan,benim en zorlandıgım seylerden bırı,bir taraftan yiyecekler cezbeder,bir taraftan insanlar ısrar eder,neden yemıyorsun diye:KK47::KK47::KK47::KK47:azap resmen,en güzeli,dediğin gibi kimseye çaktırmadan diyetınde olan seylerden yemek galiba:KK56:azımlı kankam benım:KK70:

ben henüz kahvaltı etmedim.sadece maydanoz-limon kürümü içtim.Sanırım ben bugün pirinç diyeti uygulayacağım.1 günlük şok diyet.haftada 1 kez uygulanabiliyormuş ve çok da sağlıklıymış.bakalım,bugün bir denemek istiyorum.

ben henüz kahvaltı etmedim.sadece maydanoz-limon kürümü içtim.Sanırım ben bugün pirinç diyeti uygulayacağım.1 günlük şok diyet.haftada 1 kez uygulanabiliyormuş ve çok da sağlıklıymış.bakalım,bugün bir denemek istiyorum.

sakın yapma saphıracım,pirincın glisemık ındeksı cok yuksek,saf şeker gıbı diyor hoca,insulın dırencın kırılmaya basladıysa bıle tekrardan baslatırsın,tum emeklerının bosa gıtmesıne ızın verme:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

izledim ,çok hoştu yaa:KK9::KK9:

hocamın basını kasıyacak vakti yok,nerden cıkıp da alısverıs yapcak yenı kıyafet alcak,bak randevuları bile subat ayına verıyorlarmıs:KK53:

gecen sene seda sayanın programında her hafta değişik şeyler giyiyordu ama bu sene taktı mavi ceketine,hoşuna gidiyor heralde:KK8:

benim de kışlık hiçbir kıyafetim olmuyor..
idareten birkaç tane aldımm..
zayıflıcam diye almak istemiyorum ama zayıflaamıyorum da...

canım sen yıne ıyısın,ben 2 gun ustuste kaçamak yapsam,kesin artılarda cıkıyorum o hafta,sen kilo bile vermıssın.zaten metabolizman çok iyi,moralini bozacak bir durum yok,bu hafta 300 gr olur ,haftaya yıne fazla verırsın ,onemli olan kilonun sureklı azalması değil mi,aramızda en ıyı gıdenlerden biri sensin,1 ayda 8 kilodan fazla verdın,daha ne olsun,şükret haline,bak sonra bizim gibi gramlarla ugrasırsın:KK9::KK9::KK9::KK9:

yemek davetleri gercekten büyük imtihan,benim en zorlandıgım seylerden bırı,bir taraftan yiyecekler cezbeder,bir taraftan insanlar ısrar eder,neden yemıyorsun diye:KK47::KK47::KK47::KK47:azap resmen,en güzeli,dediğin gibi kimseye çaktırmadan diyetınde olan seylerden yemek galiba:KK56:azımlı kankam benım:KK70:

tabi yine d eçok şükür,hiç veremeyen hatta üstüne kilo alan arkadaşlarımız da oluyor.hiç yoktan iyidir.ben yine de pirinç diyetini bugüne özel olarak denemek istiyorum.evet iyi gidenler arasındayım ama benim kilom da çok tatlım,ondan fazla gidiyor.70 kg dan 50 ye inmek isteyen arkadaşlarla aynı gitmemesi gerekir.Daha ileri de haftada 200-300 versem üzülmem,yani bir 20 kg verdikten sonrasından bahsediyorum.

evet ya aynen.bir de ısrar edecekler.Hemen hemen hepsi biliyor diyette olduğumu.ben biraz sıkıntılı bir tipim.fazla ısrar edilince de bağırıveriyorum.zaten normalde de hiç bir konuda ısrar sevmem,ne yapılmasını ne yapmayı.Allahın izniyle bana vereceği kuvvetle bu imtihanları başarıyla atlatıp,26 ekimdeki ödül günümü hakedeceğim,çok fena gaza geldim kankaaa En Büyük KK:KK1:

sakın yapma saphıracım,pirincın glisemık ındeksı cok yuksek,saf şeker gıbı diyor hoca,insulın dırencın kırılmaya basladıysa bıle tekrardan baslatırsın,tum emeklerının bosa gıtmesıne ızın verme:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

evettt bencede diyetin mantığından şaşmamak lazım dimi...
hem pirincin çabuk acıktırdığını biliyoruzzz..
bulgur lapası bile daha mantıklı,hem pirinç gibi kabız da yapmazzz

tabi yine d eçok şükür,hiç veremeyen hatta üstüne kilo alan arkadaşlarımız da oluyor.hiç yoktan iyidir.ben yine de pirinç diyetini bugüne özel olarak denemek istiyorum.evet iyi gidenler arasındayım ama benim kilom da çok tatlım,ondan fazla gidiyor.70 kg dan 50 ye inmek isteyen arkadaşlarla aynı gitmemesi gerekir.Daha ileri de haftada 200-300 versem üzülmem,yani bir 20 kg verdikten sonrasından bahsediyorum.

evet ya aynen.bir de ısrar edecekler.Hemen hemen hepsi biliyor diyette olduğumu.ben biraz sıkıntılı bir tipim.fazla ısrar edilince de bağırıveriyorum.zaten normalde de hiç bir konuda ısrar sevmem,ne yapılmasını ne yapmayı.Allahın izniyle bana vereceği kuvvetle bu imtihanları başarıyla atlatıp,26 ekimdeki ödül günümü hakedeceğim,çok fena gaza geldim kankaaa En Büyük KK:KK1:

cumartesi geliyormuş misafirlerin....
yanlış mesaj oldu:)

Son düzenleme:
Program sunucularıda hangi konuğu çıkarsalar ona hak veriyorlar.Mesela Saba Tümer Canan Hocayı konuk ettiğinde hoca anlattıkça hak verdi çok güzel falan dedi sonra geçende Taylan Kümeliyi konuk etmişti sık sık yemek lazım dedi onada hak verdi.

Merhaba kızlar,
Dün akşam yumurta ve ekmek katmadan büyük ve incecik bir köfte yaptım. Yağsız tavada kızarttım yanındada salata ve küçücük ekşi bir armut yedim. Eşim kaşarlı kuşbaşılı pide yaptırıp getirmişti ağzıma sürmedim. Alıştım artık akşam 6.00 dan sonra yemek aklıma gelmiyor.

Sabah 1 yumurtadan omlet,peynir ve ceviz yedim.Bakalım bu hafta kilo verebildimmi regl olduğum için pek veremedim gibi geliyor. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum tartının ibresi 65 altına düşecekmi acaba.

benimde nedense 6 dan sonra yemek aklıma geliyor...
o saatlerde fazla yorgun oluyorum ve de yoğun..
can sıkıntısından bişeyler yemek istiyor hep canımm

X