Eki Görüntüle 272159 Aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yemıyorum.Ayran ya da sut ıcıyorum.Kızlar gecen gun cok formda bır bayanla konustum.Asla ara ogun yemedıgını soyledı.27 Kılo verdım.Verıyorum.Ayda dort kılo gıdıyor.Kolay gelsın hepımıze
71 den 58 e mı ındınız bu sekılde bır menüylemikaratay ıle mı yani? ne kadar sürede? yanlış mı gördümbugünkü menüm
Sabah:
2 yum
1 avuç içi peynir
6 (büyük) zeytin
Domates
1 çay bardağı ceviz+badem
Ara: 2 avuç badem
Akşam:
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Küçük 1 kase karadut
40 dk koşu bandı,
su az oldu heralde, tamamlarım şimdi
selam,
kahvaltı:menemen(1yumurtayla)
peynir
10 zeytin
ceviz,badem
günkurusu kayısı
bugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 yumurtadan kaşarlı tereyağlı omlet
1 domates
1 biber
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 fincan k.saplı form çay
öğlen:
1 tabak z.yağlı t.fasulye
1 kase yoğurt
3-4 çatal makarna (küçük bir kaçamak :)
akşam:
350 gr. civarı balık (actifry da unsuz kızartılmış)
salata
su:2 ye yakın oldu,yatana kafar daha çok içerim
spor:leslieyle 30 dk 2 mil yürüyüş
gayet güzel afiyet olsun :)akşam:güveç,ayran
yarım nar........
Spor:1 saat yürüyüş
su:2lt
menu gayet guzelde sen 3 ogun mu yıyosun canım:)))
gayet güzel afiyet olsun :)
canım dün öğlen sebze yedim ve akşam acıktım.sonra yine acıktm.neticede bir baktım ki tatlı krizindeyim.regl de yaşanan krizi ,ben ,bitişini takip eden haftas yaşıyorum.Dün fena olunca bugün öğlen balık yiyip kendimi tok tutabilme planım vardı,akşama da yine yoğurt yiyecektim ama misaifirm geldi,planlar değişti.Geçici bir durum olduğunu umuyorum ve sanıyorum.Yine eski halime döneceğim inşallah :)
prof dr canan efendigil karatay, diyeti anlatyor. 08.06.2011 tv8 kadn izle siteyi izleyin.canan hanım çok güzel anlatıyor
71 den 58 e mı ındınız bu sekılde bır menüylemikaratay ıle mı yani? ne kadar sürede? yanlış mı gördüm
öyleyse tebrikler
yazilanlari okudum hepinizi tebrik ederim bende bir arkadasimin vasitasiyla karatay diyetiyle tanistim 5 ekimden beri uyguluyorum ben canan hocadan muayene icin randevu aldim ancak 20 subat 2012 ye verdiler( Benim saglik problemlerimde fazla malesef
Prof Dr Canan Efendigil Karatay, diyeti anlatyor. 08.06.2011 TV8 Kadn izle siteyi izleyin.canan hanım çok güzel anlatıyor
güzel bir kahvaltı sonrası güne hazırımm...
sarı kafalara noldu!!!!!!
Merhaba,
Ben de mart ayından haziran ayına kadar dukan ile 8 kilo vermiştim. Sonrasında uzun süre takıldı bende de bıkkınlık oldu ve korumaya geçtim. Kilo almamıştım ama korumayı tam bitirmeden tatiller ve bayram araya girdi ben de ipin ucunu kaçırdım:-( Verdiğim kiloların 3'ü geri geldi. Şimdi ben de eylül ayının 12'sinden beri Karatay ile dukan arası bir beslenme düzeni takip ediyorum(dukanın 1+1'i ama yağsız şeyler tüketmiyorum ve kahvaltımı Karatay'a uygun yapıyorum, bir de öğün aralarımı 5 saat tutup akşam da 6'dan sonra birşey yemiyorum).Şu ana kadar 5 kilodan fazla verdim. 2 kilo daha verirsem hedef kiloma ulaşıyorum sonrasında Karatay ile yoluma devam edeceğim.
Bu arada herkese merhaba
Ben de varım yani
artık menulerını paylasmıyorsun?diyeti bırakmadın dimi?