Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım harikasınnn benim vermek istediğim kadar kilo vermişsinn yaşasın... spor olarak ne yapıyorsun ne kadar yapıyorsun ne kadar sürede verdin kilolarınııı.. hadi beni yüreklendir:)))

bugünkü menüm

Sabah:
2 yum
1 avuç içi peynir
6 (büyük) zeytin
Domates
1 çay bardağı ceviz+badem

Ara: 2 avuç badem

Akşam:
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Küçük 1 kase karadut

40 dk koşu bandı,
su az oldu heralde, tamamlarım şimdi

71 den 58 e mı ındınız bu sekılde bır menüylemikaratay ıle mı yani? ne kadar sürede? yanlış mı gördüm
öyleyse tebrikler

bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 yumurtadan kaşarlı tereyağlı omlet
1 domates
1 biber
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 fincan k.saplı form çay

öğlen:
1 tabak z.yağlı t.fasulye
1 kase yoğurt
3-4 çatal makarna (küçük bir kaçamak :)

akşam:
350 gr. civarı balık (actifry da unsuz kızartılmış)
salata

su:2 ye yakın oldu,yatana kafar daha çok içerim
spor:leslieyle 30 dk 2 mil yürüyüş

menu gayet guzelde sen 3 ogun mu yıyosun canım:)))

akşam:güveç,ayran
yarım nar........
Spor:1 saat yürüyüş
su:2lt
gayet güzel afiyet olsun :)
menu gayet guzelde sen 3 ogun mu yıyosun canım:)))

canım dün öğlen sebze yedim ve akşam acıktım.sonra yine acıktm.neticede bir baktım ki tatlı krizindeyim.regl de yaşanan krizi ,ben ,bitişini takip eden haftas yaşıyorum.Dün fena olunca bugün öğlen balık yiyip kendimi tok tutabilme planım vardı,akşama da yine yoğurt yiyecektim ama misaifirm geldi,planlar değişti.Geçici bir durum olduğunu umuyorum ve sanıyorum.Yine eski halime döneceğim inşallah :)

anladım canım:))ben bırazda ısın esprısındeyım.

yazilanlari okudum hepinizi tebrik ederim bende bir arkadasimin vasitasiyla karatay diyetiyle tanistim 5 ekimden beri uyguluyorum ben canan hocadan muayene icin randevu aldim ancak 20 subat 2012 ye verdiler( Benim saglik problemlerimde fazla malesef

71 den 58 e mı ındınız bu sekılde bır menüylemikaratay ıle mı yani? ne kadar sürede? yanlış mı gördüm
öyleyse tebrikler

karatayla son 2 kiloyu verdim.
daha önce bazı püf noktalarını uygulamıştım.
önceki kiloları sporla ve dikkat ederek verdim, karatayı duyana kadar mantıklı gelmedi hiçbir diyet

yazilanlari okudum hepinizi tebrik ederim bende bir arkadasimin vasitasiyla karatay diyetiyle tanistim 5 ekimden beri uyguluyorum ben canan hocadan muayene icin randevu aldim ancak 20 subat 2012 ye verdiler( Benim saglik problemlerimde fazla malesef

cok geçmiş olsun.. böyle değerli hocalardan randevu almak biraz güçç

SELAM kızlar,muzlu kahvaltıyı tutmadım,acıktırıyor,yalnız acıkmak da hoşuma gitti bugün,oruç tutar gibi aralarda hiçbişey almıyorum ağzıma,akşam yemeğini 8 i geçti diye yemedim,şu an açım ama hiç yiyesim yok,az önce filmde adamın biri kıtlıktan çıkmış gibi sucuk ekmek götürüyordu,canım çekmedi,gerçi şimdi bunu söyledim ya yarın kesin kaçamak yaparım(fazla bikbikleyince hemen tersini yapıyorum,psikolojikmidir nedir),bi de bişey dikkatimi çekti,genel olarak az yiyoruz ,özellikle et balık filan onları kitapta söylendiğinden az yiyoruz,neyse,asayiş berkemal buralarda ben yatar,hoşçakalın

uff ya spor fılan yapamadım,kızımı uyuturken ben de dalmısım2 de kalktım,halen de yatamadım,bu gece leptın de salgılanmayacak heralde

hosgeldın aramıza:)

dukan sayfasındaki herkesi buraya transfer etmelı benceo kadar yanlıs bır dıyet ki,bazen girip okuyorum ama ınsanların ısıne karısmamak ıcın yorum yapmıyorum.bır kere tatladırıcı ve yapay urunler cok fazla,belki saf proteın yendıgı ıcın hızlı kılo verılıyor ama sağlıga mutlaka zararlı oldugunu dusunuyorum o kullanılan aroma ve katkıların.omur boyu bu sekılde beslenmek cok zararlı olur.zaten pratiktede mumkun değil,ınsan yulaf kepegıyle omur boyu yasayabılır mı,birgün mutlaka normal beslenmeye döner.sen de bunu yasamıs ve kılo almıssın zaten.karatay dıyetının en sevdıgım yanı omur boyu uygulanabılecek onerıler olması ve sağlımızı düzeltmesi,dinçlik vermesi,yoksunluk duygusu yasatmaması.agız tadıyla diyet yapıyorum ılk defa

senin cok az yolun kalmıs zaten ama sağlıgın ıcın cok ıyı bırsey yapıyorsun böyle beslenerek,tebrikler

merhbalar...dün itibariyle Karatay diyetine başlamış bulunuyorum :), çok kararlıyım yılbaşına 38 beden gireceğim :))), yani 10 kilo vereceğim :)

beni de aranıza alıp tiyolarınızı verirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…