an ıtıbarıyle kac kg sun bebısım.
valla kızlar kbandı sart hatta farz:))gerekırse tv yı cıkarın ona yer acın yurumek gıbısı yok bu ulkenın koskoca saglık bakanı bıle obezıteyle mucadeleye baslamıs ve mılletce artık dıkkat edelım gunde 30 dk yuruyelım bayanlar 5 caylarında hamurısı yemeyın dıyo aynen bu kelımelerı kullanıyo o yuzden hareket yuruyus sart bencebende tam onu diyecektim pepeti
yürüme bandı sart bence ama imkanımda yok müsait yerimde puffff
iftar öncesi 60.5yurume bandın var dımı canım senın ben ne alsam ya ınternette 700 kusur tl ye hem bısıklet hem yanında bısılerle hepsı uuraddad var alsammı ne ya
canım merhaba benim yürüyüş bandım "voit white" gerçekten çok memnunum. malesef aşağı katımızda küçük bebek var.altına özel altlık almamıza rağmen yinede ses gidiyor.(makinanın sesi değil, adım atarken çıkan ses) şimdilik kaldırdım. bayramdan önce veya sonra ev değiştireceğim o zaman mutlaka yeniden kullanmaya başlayacağımslm arkadslarkomptum dıyetten ve iftrada yedıklerım
....
....
....
1 baklava
1söbiyet
1fıstık sarma
1.5 dılım ekmek kadayıfı dondurmalı
siz hesap edın işte durumumu
yuruyemıyorum oruc olunca
yurume bandı alacagım sızce ne alsam bilginiz varmııı önerınz kullannalar
valla kızlar kbandı sart hatta farz:))gerekırse tv yı cıkarın ona yer acın yurumek gıbısı yok bu ulkenın koskoca saglık bakanı bıle obezıteyle mucadeleye baslamıs ve mılletce artık dıkkat edelım gunde 30 dk yuruyelım bayanlar 5 caylarında hamurısı yemeyın dıyo aynen bu kelımelerı kullanıyo o yuzden hareket yuruyus sart bence
bence ıhmal etme al dısarda yurumeye fırsatın olmadıgında cok ıyı oluyo.ınıp hemen dusunu alıyosun daha tempolu yuruyosun falan falan bırsuru artısı var bence bu arada senın boyun kactı
canım merhaba benim yürüyüş bandım "voit white" gerçekten çok memnunum. malesef aşağı katımızda küçük bebek var.altına özel altlık almamıza rağmen yinede ses gidiyor.(makinanın sesi değil, adım atarken çıkan ses) şimdilik kaldırdım. bayramdan önce veya sonra ev değiştireceğim o zaman mutlaka yeniden kullanmaya başlayacağım
selam kıslar..giremedim bugun topiğe..umarım cok sey kacırmamısımdır..
bugun benim için böğüre böğüre aglamaktan gözlerimin şiştiği ve kaçamağın dibine vurduğum bi gün oldu..ankaradaki doktoru aradım pazartesine randevu almak için..kadın demesinmi bu hafta dolu..telefonda başladım ağlamaya..kendimi hiç okadar kötü hissetmemiştim yaa...gözlerim cok şiş şu anda..ya ben herseyimi ona göre ayarlamıştım ya...
eşim adamın cok yakın bi prof arkadası varmıs onu bulmuş aratmış..hatta meclisten önemli birine bile aratmış doktoru..ama nafile..
hayırlısı dedim oyle teselli ettim kendimi...aglarken de hep asyaateş wardı aklımda..üzülecek diye düşündüm...
cıtırcım üzülme tamammı..ben üzülyorum ikimizin yerine de..
arkadaşlar takvimime baktım benim doğru dürüst bildirim yapmayalı 3 hafta falan olmuş çünkü hep bildirim günleri haricinde yazmıştım ama bugun tam veriyorum ve gururla:
başlangıç tarihim:28/05/2012
başlangıç kilo:63.00
1 ay önce:60.700
bugunkü kilo:57.800
Dugunum dolayisiyla ara vermistim yazmaya. Cok sukur kilo almadim aslinda aldimda nasil olduysa verdim.simdi baska bir sehirde evli olarak devam edicem diyetime yarinda itibaren baslicam beni tek mutlu eden diyet bu :) reglim yeni bitti orucada yeni baslicam bakalim nasil olcak karatayla
Rumuzzlemkartal
Başlangıç tarihi:23.07.2012
Başlangıç kilo:82
Bu hafta:78.8
Verilen kilo:3.200
Verilen kilo yüzdesi:nasıl olsa listede değilim diye hesaplamadım
Hedef:65
Spor:sadece bugün çarşıda 2 saat dolaştım
sanırım tatilde birden aldığım kiloları daha doğrusu ödemi attım,dün aynı saatte tartıldığımda 79.8 gelmiştim,bugün çok su kaybı yaşamış da olabilirim ama tartı ne diyorsa o...şaşırdım ama mutlu oldum,tartılar sevindirsin herkesi inşallah,hayırlı iftarlar olsun
kızlar ya bu hafta yediğim pideler beni mahvetti tutamıyorum kendimi.zaten tartıda da +ları gördüm.pöfff çok canım sıkıldıyarından itibaren sıfır kaçamak ve eski yürüyüşlerimle devam edicim...belki 50 li rakamları da görürüm hem
pek ummuyorum canım beklentim yok ..ramazanda hareket bende sıfırlanıyo call da yalan oldu..tansiyonum düşüyo galiba benim başım dönüyo gündüz ..kilo almıyım da başka bişi istemiyom ..
sen çok güzel vermişsin canım maşallah sen hedefi geriye çek gitme yaniiiiiiiii
Günaydın canım, bir hafta önceki kilonu da yaza bilirmisin, listeyi ona göre hazırlıyoruz.:)
Kızlar ben geldim
Durum bildirimi yapmadan geçmişi okuyum dedim, baya birikmiş.
Neler yaptığını merak ettim, giremedim bugün malesef dışardaydım
Canım benim yeni kıyafetlerin şimdiden hayırlı olsun. Çok güzel şeyler alacağına ve düğünde herkesin gözlerini pörtleteceğine eminimolacak hepsi
önce ye sonra eritmeyi düşün, son pişmanlık fayda etmez sadece stres yapar
Kız sen de erişte mi yedinKızın yaptığı için affediyorum hadi iyisin
Ellerine sağlık kızının, nice güzel yemeklerini yersin inş
ayyy ben de keçi peynirine dayanamıyorum, ye canım afiyet olsun, leptin olsun.
yemediklerin için
maraşta olsam ben ne o dondurmaya nede o künefeye dayanamazdım yerdim, sonra da senden patakları yerdim tabiii
Baban için çok geçmiş olsun. aramıza yeniden hoş geldin
bir kaçamaklı karataycı dahacanım ağır gelmemiştim umarım bu kadar kaçamak malum bünye alışık değil:26:
ohh gitsin kilolar
geçmiş olsun begonya, kaçamakları dert etme gider zamanla.öncelikle iyileşmeye odaklan
offf en zoru misafirliğe gitmek sanırım, ne yiyeceğini seçemiyorsun. ucuz atlatmışsın yine malum iftarda herkes coşuyor ne kadar cıss varsa sofrada oluyor
bir kaçamaklı karataycı daha işte
canım bugün staja gitmedim bütün gün dışarıdaydım anca şimdi vakit buldum. meraktan çatladım ne yaptınız diye
sorumluluk hissettim resmen girmedim foruma diye üzüldüm sanki ödevini yapmamış küçük çocuklar gibi oldum
geçmiş olsun sen yine de gir yaz bize olur mubak çanta da atmayacağım sana bu arada çok güzel kilo vermişsin
ne güzel kilo vermişsin
tekrar hoşgeldin. Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin
ficansım sen de çok güzel kilo vermişssinohhh sefan olsun call yaramış
canım staja gitmedim ama şimdi buradayım. tüm yaptıklarımı ve yediklerimi yazıyorum birazdan
magazin programlarında ki az sonra reklamları geldi aklıma böyle birazdan yazınca
Bir yıldan sonra tekrar aranızdayım,gittiğim kilodan 10 kilo fazla olarak( Görüyorum ki eskilerden pek fazla kişi kalmamış.Ben geçen yıl ağustos ayında başlamıştım karataya.Bu diyeti uygularken tüp bebek tedavisi gördüm,hamile kaldım ve bunu da Karatay diyetine bağladım.Allahıma çok şükür bebeğime kavuştum.Bir buçuk aylık tatlı mı tatlı bir kızım var.Aynı zamanda da vermem gereken nerdeyse 50 kilo var.Gül gibi,Papadiya gibi bende verebilirim umarım.Şu an emziriyorum bebeğimi ve bu diyetle çok daha güzel bir emziklilik dönemi geçireceğimi düşünüyorum.Aylardır evdeyim,hareketsizim ve 2 gündür artık yürüyüşe gitmek istediğimi söyledğimde baya tapki aldım ama yine de sabah kızım uyurken anneme emanet edip yürüdüm iki sabahtır.Şimdi kilo verme zamanı ve sizin desteğinize gerçekten çok ihtiyacım var.Herkese hayırlı ramazanlar...
tebrik ederim tatlım..maşallah ne güzel kilo vermişsin bravoo
sana da tebrik tatlım
geçmiş olsun canım..eski bir dukancı olarak doğru yerdesin diyorum. .
4-5 saate gelince evet ilk başlarda zorlanıyorsun ama insülin direnci kırılınca hiç acıkmıyor insan..bence ara öğün yapma ..onun yerine acıkınca süt ve ayranla geçiştir kendini kısa sürede alışıyor insan
başarılar..
Kızlar dün ofisteyken ayağımda ufacık bir kızarıklık vardı zamanla biraz daha büyüdü sanki kan sızıntısı gibiydi.
Sabah anneme gösterdim baya telaşlandı hemen hastaneye gittim.
Tüm gün kalp ve damar, pediyatri, röntgen, ultrasonografi derken geçti.staja da gitmedim.
Sonuç: 10 saat bilgisayar başında oturmak varise neden olmuş yada daha önceden olan varisim ilerlemiş. İlaç verdiler, kızarıklıkta damarda oluşan sızıntı imiş. Doktor bol bol spor yap dedi, sanki hiç yapmıyormuşum gibi
Merak etmişsiniz beni, özlenmek güzel şeymiş iyi ki varsınız
Sabah giremeyince dünkü menümüde yazamadım. Hemen menülerime başlıyorum.
Dünkü menüm:
Sabah:07.30'da bitti
2 haş yumurta
2 zeytin
keçi,tulum ve lor(ev yapımı) peyniri
1 domates
1 salatalık
dereotu
nane
Ara:16.00'da
1/2 ceviz
2 badem
2. öğün:iftara davetliydim dışarıda kebapçıda yedik
1/2 kase mercimek çorba
ortaya istediğimiz karışık kebaptan: 3 patlıcan ve 2 köfte (patlıcan kebabından aldım), çöp şişten sadece 2 lokma yani parça, 1/4 adana
1 bardak ayran
birazcık salata2
çiğ köfte
Bugün:
Sabah:08.00'de bitti
dünkü kahvaltımının aynısı ama dereotu ve nane yoktu.
2. öğün:19.00'da
1 kase tarhana çorba
1 tabak semizotu yemeği içinde çok az bulgur vardı.üzerine de yoğurt döktüm biraz
keten tohumlu ve keçi peynirli salata
yürürken komşumuza rastladım saat 19.40'da ısrarla yediğim 3 kayısı var, sağlık olsun
selam kıslar..giremedim bugun topiğe..umarım cok sey kacırmamısımdır..
bugun benim için böğüre böğüre aglamaktan gözlerimin şiştiği ve kaçamağın dibine vurduğum bi gün oldu..ankaradaki doktoru aradım pazartesine randevu almak için..kadın demesinmi bu hafta dolu..telefonda başladım ağlamaya..kendimi hiç okadar kötü hissetmemiştim yaa...gözlerim cok şiş şu anda..ya ben herseyimi ona göre ayarlamıştım ya...
eşim adamın cok yakın bi prof arkadası varmıs onu bulmuş aratmış..hatta meclisten önemli birine bile aratmış doktoru..ama nafile..
hayırlısı dedim oyle teselli ettim kendimi...aglarken de hep asyaateş wardı aklımda..üzülecek diye düşündüm...
cıtırcım üzülme tamammı..ben üzülyorum ikimizin yerine de..
bıldırım
rumuzapadıya
gecen hafta:68.2
bu hafta:66.6
fark:-1.6
yasasın ramazan
Kızlar ben kaçar
Hepimize bol leptinler
Yarın staj yerimi değiştireceğim malum doktor uzun süre oturma dedi.Önce eski staj yerime gidip durumu anlatacağım sonra yeni staj yerime(kuzenimin ofisi) gideceğim (okul için bir belgeye imza atması lazım). sonrada okula git derken yine koşturmaca dolu bir gün olacak
Sizden ayrı kalacağım yine affedin beni
Ama malum doktor da dedi diye artık daha çok spor yapacağım hatta yüzmeye gitmek için havuzları araştırdım bugün
call ide bırakıyorum sanırım pilates ile devam edeceğim.pilateste hangi kaslarımın nasıl çalıştığını biliyordum. bilinçli spor yapayım dedim, ne dersiniz? :26:
Kuzenim ofise bile çağırmıyor beni zaten öğreneceğini öğrendin diyor. Propycil geldiğinde bol bol vaktimiz olacak.
Hatta buluşmaya başka arkadaşlar gelirse keçi peyniri getireyim ben diyorum,herkesi keçi peyniri bağımlısı yapalım