- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
afiyet şeker olsun ben de akşama mercimek yemeğiyle salata yiyeceğim..
Taze meyve tüketmiyor musun hiç günde 1 de olsa ?
Meyvelerı kaynatınca trans yaga donusuyorlar.Sakıncalı vucut ıcın.kahvaltım
2 yum
2 kk peynir
4 zeytin
4 ceviz
Domates
kızlar 2-3 kilo kadar karadut var evde, eşim bahçesinden almış gelmiş.
çok severim bi kase yesem ne olur. sonuçta yılda bi kere oluyo
reçel yapcam kalanını da
Meyvelerı kaynatınca trans yaga donusuyorlar.Sakıncalı vucut ıcın.
Kuru meyveyı geceden soguk suya koyun buzdolabında kalsın.Ertesı gun aynen komposto gıbı oluyor.Meyvelerın ustune sıcak su dokebılırsınız ama kaynatmak yok dıyor hoca.Kolay gelsın hepımızepeki kuru meyvelerden hoşaf da mı yaparsak trans yağ oluşuyor
eliptik bisiklet kullanan var mı .. bu diyette yürüyüş cok önemli eliptik bisiklet yerine gecer sanırım günde kaç dakika yapmak lazım
Göbek eritme için krem,yağ vs.kullanan var mı ?
reçeli ben yemem zaten, koruma dönemine geçince belki tadımlık. ama okadar dut reçel yapmazsam çürürMeyvelerı kaynatınca trans yaga donusuyorlar.Sakıncalı vucut ıcın.
kaçamaklardan dolayı acıkıyosundur canım, ben de çok acıkıyorum 2 gündür, ara verdim ya diyete sıfırdan başlar gibi olduBugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 yumurta
60 gr peynir
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
½ ajda bardak ceviz
1 fincan kiraz saplı form çay
öğlen:
zeytinyağlı yaz türlüsü
1 kase yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tabak z.yağlı taze fasulye
2 çatal makarnanın tadına baktımmakarnayı çok özledimmm :84:
1 kase yoğurt
1 avuç çiğdem + 3-5 ad. fıstık
sebze yediğim için mi oldu,h.sonu yaptığım kaçamaklardan mı oldu bilmiyorum ama canım çok fazla tatlı istiyor ve acıkmaya başladım.Bir de son zamanlarda regl sırasında değil de sonrasında tatlı isteğim fazlaşmaya başladı,gözüm dönüyor valla zor tutuyorum kendimi.
arkadaşlar merhaba bir sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim dukan diyetinden karataya geçiş yapan varmı aranızda varsa eğer kilo artışı yaşadımı ben önce bir artış olur gibi düşünüyorum dukandan karataya geçecegim de eski sayfalarda belki bu konu hakkında yazmışsınızdır üzgünüm tüm sayfaları okuyamıyorum fırsat olmuyor şimdiden teşekkürler
Bugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 yumurta
60 gr peynir
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
½ ajda bardak ceviz
1 fincan kiraz saplı form çay
öğlen:
zeytinyağlı yaz türlüsü
1 kase yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tabak z.yağlı taze fasulye
2 çatal makarnanın tadına baktımmakarnayı çok özledimmm :84:
1 kase yoğurt
1 avuç çiğdem + 3-5 ad. fıstık
sebze yediğim için mi oldu,h.sonu yaptığım kaçamaklardan mı oldu bilmiyorum ama canım çok fazla tatlı istiyor ve acıkmaya başladım.Bir de son zamanlarda regl sırasında değil de sonrasında tatlı isteğim fazlaşmaya başladı,gözüm dönüyor valla zor tutuyorum kendimi.
Okumadım hiç geçiş yapanı ama belki ilk günler küçük bir artış olabilir ama zaten protein ağırlıklı besleniyoruz.
O artış 1 haftada geçer diye düşünüyorum ve gramlarla olur ancak.