aslında uzun süreden beri yapıyorsun inisülin direncinin kırılmış olması lazım bu durumda 1-2 gün etki etmemeli ama neden oluyor ki.
Biliyorsun ben de kaçamak falan yaptım ama bıraktığım anda acıkma da kaçamak hissi de bitti.
ben de acıkıyorum canım kaçamaklardan sonraki günler, bünyeye göre değişiyo olabilir
iyi akşamlar arkadaşlar.bende menümü yazayım.
sabah:kıymalı yumurta-3 ceviz
öğle:yok
akşam:kıymalı yumurta-domates-yer fıstığı...
bütün gün seminerdeydik.öğlen yiyebileceğim uygun bi şey yoktu.herkes tostlar,börekler vs. yerken ben yeşil çayımı içtim.çok mutluyum.irademi seveyim emiii[/QUOTE
tebrik ederiiiim
canım dutları buzluğa at.pastalara filan kullanırsınreçeli ben yemem zaten, koruma dönemine geçince belki tadımlık. ama okadar dut reçel yapmazsam çürür
ben taze olarak yemeyi sormuştum
kaçamaklardan dolayı acıkıyosundur canım, ben de çok acıkıyorum 2 gündür, ara verdim ya diyete sıfırdan başlar gibi oldu
ben bu kadar olmadım ama akşamları tok olduğumdan akşam yemeği olarak sadece yoğurt yemeyi tercih ediyordum.bu akşam acıktım ve yemek de yedim.üstelik şu anda da acıktım.canım truf istiyobugünkü menüm
Sabah: 10:30
2 yum
2 kk peynir
4 zeytin
4 ceviz
Domates
Ara: 4:00
8-10 badem
Çeyrek simit
Akşam: 19:30
3-4 karadut
1 tabak kuru fasülye
Yoğurt, domates
spor: 35 dk koşu bandı
su: 1-2 litre arası
çok acıktım bugün çook, okulda yeme imkanı da yoktu, millet börek fln yiyodu
açlıktan ölmemek için simit yedim artık
aslında uzun süreden beri yapıyorsun inisülin direncinin kırılmış olması lazım bu durumda 1-2 gün etki etmemeli ama neden oluyor ki.
Biliyorsun ben de kaçamak falan yaptım ama bıraktığım anda acıkma da kaçamak hissi de bitti.
canım dutları buzluğa at.pastalara filan kullanırsın
ben bu kadar olmadım ama akşamları tok olduğumdan akşam yemeği olarak sadece yoğurt yemeyi tercih ediyordum.bu akşam acıktım ve yemek de yedim.üstelik şu anda da acıktım.canım truf istiyo
evet canım 1 ayı geçti,zaten bana göre kırılmıştı insülin direncim ama neticede tatlı bir şey yiyince insülin yine salgılanır ki..kaçamaklardan olsaydı dün de olurdu diye düşünüyorm.bugün var bu durumum.dediğim gibi regl sonrası tatlı krizlerim olur benim.tam da o zamandayım sanırım.Kötü hissediyorum kendimi.truuuufffff:98::97:
canım dutları buzluğa at.pastalara filan kullanırsın
ben bu kadar olmadım ama akşamları tok olduğumdan akşam yemeği olarak sadece yoğurt yemeyi tercih ediyordum.bu akşam acıktım ve yemek de yedim.üstelik şu anda da acıktım.canım truf istiyo
evet canım 1 ayı geçti,zaten bana göre kırılmıştı insülin direncim ama neticede tatlı bir şey yiyince insülin yine salgılanır ki..kaçamaklardan olsaydı dün de olurdu diye düşünüyorm.bugün var bu durumum.dediğim gibi regl sonrası tatlı krizlerim olur benim.tam da o zamandayım sanırım.Kötü hissediyorum kendimi.truuuufffff:98::97:
bugünkü menüm
KAHVALTI:
2yumurtadan yeşil biberli omlet
domates
salatalık
ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ:
minik z.y biber dolması
bir prça tavuk
bol sebzeli (bir yemek kaşığı patates salatası) davetteydim bu kadarla sıyırdım
AKŞAM YEMEĞİ:
bamya
pazı kavurması
yoğurt
afiyet olsun.yıne cok çesitli bir menü olmuş
patates salatası kitapta ramazan menulerı arasında gecıyor.gayet de olculu yemıssın zaten.diyete aykırı sayılmaz.:128:
yok tatlım yermiyim hiçŞimdilik yeşil çay veya sütlü kahve yapsan da yarın yersin truf olmaz mı?
Bu saatten sonra yeme.
yimedin dimi:86::86::86::86:
yarına kadar sabret bari,famirin çakma bır truff tarifi vardı,hurmalı,bitter cıkolatalı,cevızlı fılan.ondan yapıp yersın artık:87:
canım sen diyetten sıkılmamak ıcın kaçamak yapıyorsun ama ters mı tepıyor acaba bu yontem,böyle tatlı krızlerın tutarsa devam etmen de zorlasır:26:
bence bıraz askıya al kaçamakları,15 gun fılan(sonra kaldıgın yerden devam edersın)
evet canım ama bana özel bir durum değil bu.doktorsitesi diye bir site var.hoca da oraya üye.oradan kendisine soru sorabiliyoruz.sağolsun cevapsız bırakmıyor
bu bilgi için teşekkür ederim SAPHIRA, hemen üye oldum, herkese Canan Hanım'ın sorulara veriği yanıtları okumalarını öneririm.
yok tatlım yermiyim hiçtarçınlı kahveli süt yaptım,içine tatlandırıcı da attım.şu anda çok daha iyiyim
cıkk yememm
canım benim ödül günüm 15 te bir gün zatenve ilk kez böyle bir şey oldum.kesinlikle regl sonrası krizim bu..yani sizlerin regl de yaşadığınız kriz..normal zamanda olacağını sanmıyorum bugüne kadar olmadı.yarın daha fazla protein ağırlıklı beslenicem,iyice doyucam.umarım tekrar böyle olmam ama olursam da çaresini buldum,tatlandırıcılı,tarçınlı,kahveli süt
Doktorlar sitesinde biraz önce okudum.yarın saat 10 da kanal türk te canan karatay çıkacak ve yarın saat 19:30 da cnn türk te çıkacakmış.bilginiz olsun.ben soru yazacaktım canan hanıma ama 3 soru sorula biliyormuş sanırım.soru soran olursa kaçamak yapınca ertesi gün veya öğün nasıl beslenmeliyiz diye sorabilir mi?