Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlar güzel bir kahvaltı yaptım ama maleseff öğle yemeğimi evde unutmusummm napcam bilmiyorum ufffffffffffffff

bu arada baskülde hergun 200 gr fark ediyorum cumaya ne olcak baklalım

sarı kafalar yok famircim ama ben ölesine kod yazmıstım alakasız bi sarı kafa çıkabilirdi ama bu çıktı

Son düzenleme:
günaydın karataycılar
tartıldım, diyete ara vermeden öncesine göre 100 gramım kalmış
çok şükür yaa

kafadan kod attım bakalım ben de ne çıkcak

arkadaslar dun gece yorumları okumustum canan hoca kanalturkte olcak saat 10 da dıye yazmıstı bakıyorum yok.bılgısı olan varmı

Günaydın kızlar
Akşam 1 ceviz, az yağlı karnıbahar yemeği ve yoğurt yedim.
İşte buda kahvaltım akşamdan hazırlıyorum küçük bir tabak sabah kolaylık oluyor.

tebrikler....
ben de tartımı bazamın en uzak köşesine koydumm,uazanamayıpp tatılmayaım diye..
bu hafta tatılmasam iyi olaacak...

Bende sürekli tartılmayı sevmiyorum cuma günleri kilo bildirimi yaparken tartılıyorum.
Bu hafta inceldiğimi farkettim. Kıyafetlerim daha rahat oldu gibi. 60 kg altına düşersem dahada iyi olacak zayıf olamasam bile daha toparlanmış olurum.

Canan HOca nerde hangi programda bulamıyorum kanaltürk de bahsetmedi bilen var mı?????

günaydınn arkadaşlarrr

kahvaltımı yaptım kanaltürk ü açtım bekliyorumm bakalım çıkacak mı?

bu arada ne yediğimi yazayımm...

2 kayısı kıvamında yumurtadan maydonozlu salata
domates-salatalık-biber
ceviz-fındık-kayısı
peynir
yeşil çay

kızlarrr eklediğimiz simgeler kaybolmuşş((

herkese merhabalar benhde dün kitabı aldımk ve okudum.. topic tede 100. sayfalardayım.. hem kitabı okuyarak hemde topiği takip ederek öğrenmeye çalışıcam.. size bir sorum olaecak acaba sakatat tüketiyormusunuz??serbestmi?

canım sen nerden duymustun kanalturke cıkıcagını hocanın

Merhabalar
Öncelikle herkese bol tebrikler..

Benim tartı banyoda,her sabah wc den sonra ve akşamları yatmadan genelde tartılıyorum (kafadan attım kodu bende)
gün geçtikçe sabahki tartılmalarım iniyor çok mutluyummm

Bu sabahki menüm,
2 küçük yumurta (yumurtalar artık boyuna göre fiyatlanmış,küçüğünden aldım bende)
biraz peynir-biraz zeytin-avuç içi kadar ceviz -2 k.kayısı-
1 salata-1 domates-
1 bardak böğürtlenli çay
1 bardak bol limonlu siyah çay

günaydın kızlar :))

Canan hoca kendisi bildirmişti bugün Kibariyenin programında olacağını saat:9.00 diye hatırlıyorum.acaba bu saate kadar çıkıp,bitiridi mi?izleyebilen olmadı sanırım.Ben de yeni açabildim.Yarın akşam da 19.30 da 5N1K programında olacak

canım gunaydın.ben 9dan berı takıp edıyorum kıbarıye 10 da basladı ve henuz gelen gıden yok:)))artı hıc hocadanda bahsetmıyo ama beklıyelım bakalım bıraz daha

canım gunaydın.ben 9dan berı takıp edıyorum kıbarıye 10 da basladı ve henuz gelen gıden yok:)))artı hıc hocadanda bahsetmıyo ama beklıyelım bakalım bıraz daha

hımm anladım canım..İzzet yıldızhan var şu anda,gidecek gibi görünmüyor :88:

Sakatat serbest.
Ayrıca çok yararlıymış.

merhaba kızlar,
bende karataya başlicaktım ama hastalık girdi araya. dün hasta oldum bugünde bezgin bekirim resmen ( sabah tereyaglı sahanda yumurta iki dilim kızarmış light ekmek bir parça peynir ve iki fincan çay içtim. yavaş yavaş karataya uyarlicam kendimi ama eve bol bol fındık fıstık alıp gizli bir yere stok yapmam lazım yoksa eşim bulur ve hepsini bi gecede yer

bende dukan yaptım bir kaç ay ama olmadı bana bi fayda saglamadı. sanırım inat kiloları dönemimde olduğum için.. dukan da işe yaramadı şimdi daha kolay olacağını düşündüğüm karatay diyetine karar verdim umarım bu kez başarılı olurum

benim de eliptikim var gerçekten çok yoruyor. bi kaç güne bende başlicam yirmi dk dan başlayıp yavaş yavaş yükselticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…