günaydın kızlar güzel bir kahvaltı yaptım ama maleseff öğle yemeğimi evde unutmusummm napcam bilmiyorum ufffffffffffffff
bu arada baskülde hergun 200 gr fark ediyorum cumaya ne olcak baklalım
günaydın kızlarrrr,
dayanamadım tartıldım.gitmiş biraz daha,çok mutlu ben :))))
.
tebrikler....
ben de tartımı bazamın en uzak köşesine koydumm,uazanamayıpp tatılmayaım diye..
bu hafta tatılmasam iyi olaacak...
Canan HOca nerde hangi programda bulamıyorum kanaltürk de bahsetmedi bilen var mı?????
günaydınn arkadaşlarrr
kahvaltımı yaptım kanaltürk ü açtım bekliyorumm bakalım çıkacak mı?
bu arada ne yediğimi yazayımm...
2 kayısı kıvamında yumurtadan maydonozlu salata
domates-salatalık-biber
ceviz-fındık-kayısı
peynir
yeşil çay
kızlarrr eklediğimiz simgeler kaybolmuşş((
günaydın kızlar :))
Canan hoca kendisi bildirmişti bugün Kibariyenin programında olacağını saat:9.00 diye hatırlıyorum.acaba bu saate kadar çıkıp,bitiridi mi?izleyebilen olmadı sanırım.Ben de yeni açabildim.Yarın akşam da 19.30 da 5N1K programında olacak
canım gunaydın.ben 9dan berı takıp edıyorum kıbarıye 10 da basladı ve henuz gelen gıden yok:)))artı hıc hocadanda bahsetmıyo ama beklıyelım bakalım bıraz daha
herkese merhabalar benhde dün kitabı aldımk ve okudum.. topic tede 100. sayfalardayım.. hem kitabı okuyarak hemde topiği takip ederek öğrenmeye çalışıcam.. size bir sorum olaecak acaba sakatat tüketiyormusunuz??serbestmi?
arkadaşlar merhaba bir sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim dukan diyetinden karataya geçiş yapan varmı aranızda varsa eğer kilo artışı yaşadımı ben önce bir artış olur gibi düşünüyorum dukandan karataya geçecegim de eski sayfalarda belki bu konu hakkında yazmışsınızdır üzgünüm tüm sayfaları okuyamıyorum fırsat olmuyor şimdiden teşekkürler
merhaba.bende eliptik bisiklet.ilk aldığım dönemlerde kullandım.eliptik bisiklet çabuk yoruyor.5 dakika yorulmaya başlıyorsun çünkü bütün vücudun çalışıyor.bayağı kalori yakar.günde 20 dakikadan başlayıp,vücudun açıldıkça arttırmak lazım.tavsiye ederim.havalar soğudu,evinde spor daha rahat olur.