Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

o gün yarın olabilir kepekli tost ekmeği alayım ben içine bol peynir zeytin tereyağ ve hatta yumurta da koyarım oooooooh yapcam işte yapcam ben de kaçamak yapcam

bugün börek yedim pişmanım..
geçen gün tost yedim mdeme oturdu..
sonrasında koca bir mutsuzlukk..
tavsiye etmyorum
börek işte o da benim zayıf halkam ama görmediğim ve yapmadığım için dayanıyorum görsem koklasam dayanır mıyım bilmem

canım bir gün yumurta yersen bir gün muz ye
bir gün salatalıksa diğer gün domates
böyle böyle değiştir seçenekleri..
ekmek bize çok zararlı kitabı tekrar gözden geçir varsa elinde

kitabım yok ama en kısa sürede şehre gittiğimde alacağım teşekkürler kızlar

Yok yok o saatlerce uyuyup yan gelip yatanlar erkek aslanlar arkadaşım.Dişiler sürekli av peşinde koştururlar hareketlidirler haydi dişi aslanlar spora

Bu laf üzerine hemmen çıkıp 1.5 saat yürüdüm geldim, şimdi de sodalı yeşil çayımı içiyoruuuum :)

famir çok doğru demişsin belki de o tanıdığın kişi benimdir :) ama dediğin gibi hayati önem arz eden konularda hareketlenirim bak mesela kilo vermek konusunda :)

kızlar dün gece sorabilmiştim sonunda hocaya,sağolsun az önce cevapladı..şu anda da online ama ulaşamıyoruz kendisine,soru limiti dolmuş her zamanki gibi

#799878 | Soran : saphira-870808 | Soru Grubu : Genel
Soru : Hocam Kadınlar Kulübünden saygılar, Evde kendi hezırladığımız,zeytinyağ,limon ve çiğ yumurtayı çırparak yaptığımız mayonezi yiyebilir miyiz?Beslenmemize bir zararı var mıdır? Kitabınızın genişletilmiş baskısında,bizim deneyimlerimize de yer vermek istemeniz bizi çok mutlu etti.Her geçen gün forumdaki konumuza rağbet artmakta ve sağlıklı beslenenler çoğalmakta.sizin sayenizde! Çok teşekkürler

Cevap : Doğal ve pişirilmeyen mayonez ( fabrikada işlem görmemiş olacak) yenebilir. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum. Prof. Dr M Canan Efendigil Karatay

öğlen bir dilim ananas, bir kaç çiğ badem ve süt üçlemesi yapacağım öğün olarak ama canım muz da çekmiyor değil. hem muz hem küçük bir dilim ananas fazla mı sizce?

Bir de nasıl ulaştırabiliriz deseydin keşke kız :26:

emegıne saglı canım

bir de ben kuruyemişi sadece kahvaltıda tüketiyorum aklımda nedense öyle kalmış.
kitapta öyle mi yazıyordu ben mi öyle hatırlıyorum ??

Ben mönümü zayıf hissedersem, doymayacağımı düşünürsem biraz ceviz de ekliyorum, ama doyarsam bırakıyorum. Bir sorun yaşamadım gibi şimdilik.

öğlen bir dilim ananas, bir kaç çiğ badem ve süt üçlemesi yapacağım öğün olarak ama canım muz da çekmiyor değil. hem muz hem küçük bir dilim ananas fazla mı sizce?

bence yenebilir 1 dlm ananastan ne olacak ayol..
hem ananas zayıflatıyormuşş derdiii afraditimizzz....
bi de dans eder di şöleeeee

Öğle menüm 1 yumurtadan menemen 2 tane ceviz.
Ben eve gittiğimde yemeğim hazır oluncaya kadar ceviz kırıp yiyorum 1 veya 2 tane. İştahımıda kesiyor biraz yemek öncesi.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. karatay diyetini daha önce deneyip haftada 2 kilo vermişş biriyim ancak motive eksikliğinden yarın bıratım.. şimdi sizin sayenizde yeniden beşlemek istiyorum..

arkadaşlar bu konuda en kararlı veenazimli gül arkadaşımız dolayısıyla sonuçlarıyla mutlu olmayı hak ediyor bakıyorum bende dahil kaçamak için hepimiz can atıyoruz halbuki gül bizim için mükemmel bir idol

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. karatay diyetini daha önce deneyip haftada 2 kilo vermişş biriyim ancak motive eksikliğinden yarın bıratım.. şimdi sizin sayenizde yeniden beşlemek istiyorum..

Hoşgeldin :) Burada yediklerini de paylaşırsan motivasyonun artabilir en azından bende böyle oldu. Sağlıklı kilo vermeler diliyorum.

Kızlar Karatay beslenmesiyle ilgili diğer forumlarda neler yazılmış diye bakarken bir şey fark ettim. Bir uygulayıcı uzun süredir tedavisinde başarılı olamadığı diş eti kanamalarının durduğunu yazmış. Hakikaten benim de yıllardır süren kanamam 3-4 gündür yok yani en azından ben 3-4 gündür farkındayım. Sebebini direkt bu beslenme biçimine bağlamam için daha uzun süreli deneyimlemem gerek ama paylaşayım istedim. Sizin de vücudunuzda var mı böyle değişimler?

2 hafta +3 gündür diyettyyim 1 hafta spor egzersiz yaptım 1 hafta yapamadım buhafta basladım spora yine 1.9 kilo verdim ve cildim pırıldıyor sizdede varmı pırıltı bu hafta sonu hariç kaçamak yapmadıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…