canım ben de ilk etapta tavsiye etmem,insülin direncinin kırılmasını engelleyebilir..ama..yine de çok kötüyüm diyorsan,hocanın bir röportajında 1 dilim kızarmış kepek ekmeği verdiğini okumuştum.üstüne de tereyağ sürerek.haftada 1 kez 1 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tereyağlı kaşarlı tost zararlı olmaz diye düşünüyorum.O da haftada 1 senin masum kaçamağın olur
börek işte o da benim zayıf halkam ama görmediğim ve yapmadığım için dayanıyorum görsem koklasam dayanır mıyım bilmembugün börek yedim pişmanım..
geçen gün tost yedim mdeme oturdu..
sonrasında koca bir mutsuzlukk..
tavsiye etmyorum
canım bir gün yumurta yersen bir gün muz ye
bir gün salatalıksa diğer gün domates
böyle böyle değiştir seçenekleri..
ekmek bize çok zararlı kitabı tekrar gözden geçir varsa elinde
Yok yok o saatlerce uyuyup yan gelip yatanlar erkek aslanlar arkadaşım.Dişiler sürekli av peşinde koştururlar hareketlidirler haydi dişi aslanlar spora
24 saat uyuyan aslan burçlu tanıdığım varr
aslanlar tembeldir kızz....
aslan yattığı yerden belli olur demişlerrrrr
hayvanat bahçesine git bakk,bütün hayvanlar koşturu durur,aslan bir yere tünerr,etrafa bakınıp durur..
harekete geçmesi içinn hayati önem arzeden olay olması lazımmm
kızlar dün gece sorabilmiştim sonunda hocaya,sağolsun az önce cevapladı..şu anda da online ama ulaşamıyoruz kendisine,soru limiti dolmuş her zamanki gibi
#799878 | Soran : saphira-870808 | Soru Grubu : Genel
Soru : Hocam Kadınlar Kulübünden saygılar, Evde kendi hezırladığımız,zeytinyağ,limon ve çiğ yumurtayı çırparak yaptığımız mayonezi yiyebilir miyiz?Beslenmemize bir zararı var mıdır? Kitabınızın genişletilmiş baskısında,bizim deneyimlerimize de yer vermek istemeniz bizi çok mutlu etti.Her geçen gün forumdaki konumuza rağbet artmakta ve sağlıklı beslenenler çoğalmakta.sizin sayenizde! Çok teşekkürler
Cevap : Doğal ve pişirilmeyen mayonez ( fabrikada işlem görmemiş olacak) yenebilir. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum. Prof. Dr M Canan Efendigil Karatay
öğlen bir dilim ananas, bir kaç çiğ badem ve süt üçlemesi yapacağım öğün olarak ama canım muz da çekmiyor değil. hem muz hem küçük bir dilim ananas fazla mı sizce?
Bence birini tercih et ikiside şekerli çünkü.
kızlar dün gece sorabilmiştim sonunda hocaya,sağolsun az önce cevapladı..şu anda da online ama ulaşamıyoruz kendisine,soru limiti dolmuş her zamanki gibi
#799878 | Soran : saphira-870808 | Soru Grubu : Genel
Soru : Hocam Kadınlar Kulübünden saygılar, Evde kendi hezırladığımız,zeytinyağ,limon ve çiğ yumurtayı çırparak yaptığımız mayonezi yiyebilir miyiz?Beslenmemize bir zararı var mıdır? Kitabınızın genişletilmiş baskısında,bizim deneyimlerimize de yer vermek istemeniz bizi çok mutlu etti.Her geçen gün forumdaki konumuza rağbet artmakta ve sağlıklı beslenenler çoğalmakta.sizin sayenizde! Çok teşekkürler
Cevap : Doğal ve pişirilmeyen mayonez ( fabrikada işlem görmemiş olacak) yenebilir. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum. Prof. Dr M Canan Efendigil Karatay
MENÜN ÇOK GÜZEL CNM AFİYET OLSUN
ben de köfte söyledim ızgara,yanında domates ve yeşillik olucak.
bir de ben kuruyemişi sadece kahvaltıda tüketiyorum aklımda nedense öyle kalmış.
kitapta öyle mi yazıyordu ben mi öyle hatırlıyorum ??
öğlen bir dilim ananas, bir kaç çiğ badem ve süt üçlemesi yapacağım öğün olarak ama canım muz da çekmiyor değil. hem muz hem küçük bir dilim ananas fazla mı sizce?
bence yenebilir 1 dlm ananastan ne olacak ayol..
hem ananas zayıflatıyormuşş derdiii afraditimizzz....
bi de dans eder di şöleeeee
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. karatay diyetini daha önce deneyip haftada 2 kilo vermişş biriyim ancak motive eksikliğinden yarın bıratım.. şimdi sizin sayenizde yeniden beşlemek istiyorum..
Hoşgeldin :) Burada yediklerini de paylaşırsan motivasyonun artabilir en azından bende böyle oldu. Sağlıklı kilo vermeler diliyorum.[/QUOTEtşk ederim.. bu sabah 2 yumurta 2 zeytin domates salatalık peynir yedim saat 9 gibi.. az öncede öğlen de bir avuç antep fıstığı ve biraz üzüm yedimm..