- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta +3 gündür diyettyyim 1 hafta spor egzersiz yaptım 1 hafta yapamadım buhafta basladım spora yine 1.9 kilo verdim ve cildim pırıldıyor sizdede varmı pırıltı bu hafta sonu hariç kaçamak yapmadıydım
Kızlar Karatay beslenmesiyle ilgili diğer forumlarda neler yazılmış diye bakarken bir şey fark ettim. Bir uygulayıcı uzun süredir tedavisinde başarılı olamadığı diş eti kanamalarının durduğunu yazmış. Hakikaten benim de yıllardır süren kanamam 3-4 gündür yok yani en azından ben 3-4 gündür farkındayım. Sebebini direkt bu beslenme biçimine bağlamam için daha uzun süreli deneyimlemem gerek ama paylaşayım istedim. Sizin de vücudunuzda var mı böyle değişimler?
Benimde dişeti problemim var hem kanama hem çekilme inşallah benimkide düzelir.
caanım diyetimin başka şeylerdeki hakkını yemem ama dişeti kanamalarının bizim diyetle geçebileceğini sanmıyorum.benim de böyle bir sorunum vardı,dişçide temizletme yaptım bir daha tekrarlamadı...dişlerde çok tartar birikince oluyor bu kanama tahminimce..benimde dişeti problemim var hem kanama hem çekilme inşallah benimkide düzelir.
caanım diyetimin başka şeylerdeki hakkını yemem ama dişeti kanamalarının bizim diyetle geçebileceğini sanmıyorum.benim de böyle bir sorunum vardı,dişçide temizletme yaptım bir daha tekrarlamadı...dişlerde çok tartar birikince oluyor bu kanama tahminimce..
Bence kızlar dişçiye gidip temizletme yapın,acısız ağrısız birşey
valla bencede ama o bişey söyler diye düşündüm :26:
Bir de nasıl ulaştırabiliriz deseydin keşke kız :26:
emegıne saglı canım
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. karatay diyetini daha önce deneyip haftada 2 kilo vermişş biriyim ancak motive eksikliğinden yarın bıratım.. şimdi sizin sayenizde yeniden beşlemek istiyorum..
caanım diyetimin başka şeylerdeki hakkını yemem ama dişeti kanamalarının bizim diyetle geçebileceğini sanmıyorum.benim de böyle bir sorunum vardı,dişçide temizletme yaptım bir daha tekrarlamadı...dişlerde çok tartar birikince oluyor bu kanama tahminimce..
Bence kızlar dişçiye gidip temizletme yapın,acısız ağrısız birşey
benimde yıllardır ağzımın içinde aft olurr,ne yaptıysam ettiysem önleymemiştim.
ne zmanki diyete başladım gitti ağzımın içindeki yaralar..
b vitamini eksikliğinden oluyo diyodu drum oysaki..
beslenme şeklinin değişmesiyle çok alakalı bence...
eliptik bisiklet kullanan var mı .. bu diyette yürüyüş cok önemli eliptik bisiklet yerine gecer sanırım günde kaç dakika yapmak lazım
Göbek eritme için krem,yağ vs.kullanan var mı ?
göbeğim hiç yok benim.
Ama biberiye yağından çok fayda görenleri okumuştum yine de bence mekik gibisi yok.
menümü yazayım ben
1. öğün :
- 2 haşlanmış yumurta
- 2 kuru kayısı
- biraz ceviz- badem
- bir büyük dilim peynir
ara :
- şekersiz türk kahvesi
2. öğün :
- 1 tabak mercimek yemeği
- 4-5 sarma .
Sıvı :
- 1.5 litre su
- sodalı yeşil çay
spor :
- karnım da bir ağrı olduğundan yok ama az yürüdüm.
Bu arada oda arkadaşım dürüm alıp gelmiş yiyelim diye.
Ama yemiyorum.