- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
gunaydın arkadaslar nasılsınız.şu an kahvaltımı yapıyorum.hemen yazayım neler yedıgımı beyaz peynır ıkı zeytın 3 cevız 2kayısı 1yumurta az ton balık konserve salatalık maydanoz :))))) abarmısmıyım sızce
ben de bir aslan olarak yanıtlamak istiyorum, aksine en sevdiğimiz şey saatlerce uyumak ve uyumasak da hareketsiz uzanarak iyi bir uykuya hazırlanmaktır :)))
günaydın kızlaaaar
sabah yürüyüş yaptım 40 dak.
aç karnına 2 kaysı kurusu + 1sb ılık su
sonra klasik karatay kahvaltısı
kızlar ben kahvaltımı değiştirmek istiyorum sıkıldım sabahları canım tost istiyooooo şöyle çift kaşarlı kepek ekmeğine yapsam ne olur ki ekmeksiz olmuyooooooooooo:84::84:
Yok yok o saatlerce uyuyup yan gelip yatanlar erkek aslanlar arkadaşım.Dişiler sürekli av peşinde koştururlar hareketlidirler haydi dişi aslanlar spora
günaydın kızlaaaar
kızlar ben kahvaltımı değiştirmek istiyorum sıkıldım sabahları canım tost istiyooooo şöyle çift kaşarlı kepek ekmeğine yapsam ne olur ki ekmeksiz olmuyooooooooooo:84::84:
oooldu,sen ye ye sonra millete tavsiye verbugün börek yedim pişmanım..
geçen gün tost yedim mdeme oturdu..
sonrasında koca bir mutsuzlukk..
tavsiye etmyorum
oooldu,sen ye ye sonra millete tavsiye ver
günaydın kızlaaaar
tecrübe sahibi arkadaşlara da ihtiyaç var ama...
tecrübelerime dayanarak yemeyin diyorum ne diyim daha
günaydın kızlaaaar
günaydın kızlaaaar
Arada ben de sıkılıyorum.
Geçen yumurta kalmayınca yedim de iyi oldu.
Minik bir şeydi ama direncimin kırıldığını farkettim artık iyice.
O direnç bir kırılsın arada yersin olmazsa ama şimdi yapma.
maşh. sana peki naptın menüler hep aynı burada yazdıklarımız gibi miydi?sporda yaptın mı birde sakıncası yoksa kaç kiloydun?
Herkese merhaba,
Öğlen yemeğim şöyle:
2 biber ve 1 kabak dolma (içini kıyma, kabak içleri ve biraz bulgurla hazırladım)
yoğurt
1 domates ve 1 salatalık
birkaç ceviz
Teşekkür ederim, darısı senin de başına olsun:)) 90.0'dan 83.9'a indim.
Karatay'ın kitabını dikkatlice okudum ve aklımın erdiğince birebir uydum. Hiç kaçamak yapmadım. Ben ya hep ya hiççiyim biraz. Bu hayatı insan için zorlaştırıyor ama bazen de işe yarıyor işte:))). Kaçamak demek diyetin sonu gibi birşey benim için, o yüzden hiç yapmadım. Spor pek düzenli yapamadım ama haftada en az 3-4 gün yürüdüm. Karatay'ın önerdiği gibi iyi bir ayakkabı aldım. İlk hafta 15-20 dakikadan başladım, şimdi 40 dakikaya çıkardım. Şimdi haftada 1 gün pilatese gitmeye başladım. Bakalım onun da faydası olur herhalde..