beni düşündüğünden mi oğlunu ve torunun düşündüğünden mi bilemicem ama yapar sağolsun geldikçe,onlara gittiğimdede koca bir koliyle geliriz memleketlerinden..
reçellerrrr...
sarmalar..
börekler...
konserveler...
katmerler..
şerbetlenmemiş tatlılarr...
offf hepsi dolapta benii bekliyyy..
misafir geldikçe çıkarıp dağıtıyorum bende..
yoksa bitecek gibi değil..
kadın bir duysa bir daha yapmaz herlade...
sağol hügommm öperim seni göbüşünden(hamile de arkadaş o bakımdan yanlış anlaşılmasın:))
heee kıss çok şanslısın kayınvalidenin maşallahı varrr
niye moralin bozuluyoki ben görmeyeli değişmişsin bayağı :97:
sen verdiğin kilolarını neler yiyerek verdin biliyosun pişmanlık yokkk arada kaçamak olsada biliyosunki yine gidiyo kilocuklarr
senin tek eksiğin kilo vermeni yavaşlatan şey spor yapamıyo olman
bu sebepten yavaşlıyo veya duruyo
o yüzden çokta yediklerine takılma
balın glisemik indeksi çokk yüksek de ondan.bir de artık doğal bal bulmak imkansız gibi bir şey
evet hugom doğru tespitbende famir gibi yada 7-8 kilosu olanlan sporsuz verilmiyor anladım ve veremeyınce moral bozuluyor ve kaçamak yapıyoruz ama ben 16 gündür spor + karatay yapıyorum ve 1.9 kilo gitti ha gecen hafta spor yapmadım ama
günaydınnnnnlar..
evde yumurtam kalmamışşşş,oysaki erken kalkmıştım kaffaltı yapayım diyeee:97:
sonucunda neler yidim tahmin edebilirisiniz tabii
uzun süre diyette isen gitmiyor bence son kilolar...
60 kişlo ile diyete başlasaydımm patır patır giderdi..
ama zaten aylardır dikkat ediyorum yediklerime..
öncesindede yediklerim pek farklı şeyler değildi..
ancak sporla şekillenmemi sağlamma lazımm..
ama hiççççççç vakit bulamıyorumm..
birazda tembelliğim var tabiiii.
nasıl olcak bilmiyorumm
en sonunda ankaraya taşınacaz hergün sürükleyip durcam seni spor için
ya sen aslan değilmisin aslanlar hareketi severr
doğada hiç tüm gün yatan aslan gördünmüüü
koşar aslanlarrr dipçik gibidir titre kendine gell aslan ol aslann
ben de bir aslan olarak yanıtlamak istiyorum, aksine en sevdiğimiz şey saatlerce uyumak ve uyumasak da hareketsiz uzanarak iyi bir uykuya hazırlanmaktır :)))
ben de bir aslan olarak yanıtlamak istiyorum, aksine en sevdiğimiz şey saatlerce uyumak ve uyumasak da hareketsiz uzanarak iyi bir uykuya hazırlanmaktır :)))
dün akşam çorba içmiştim ya sadece ,canım istemiyor diye de artislik yapmıştım,gece 12 ye doğru öyle acıktımki ama yemedim bişey,limonlu yeşilçay içip yattım,sabah kahvaltımı da yazayım(kimse okuyor mu bilmem ama ben irtibatı koparmamak için yazıyorum)
2 yumurta
1 kaşık tereyağı lor peyniri karışımı
badem
zeytin
kayısı
kızlar yemediğim şeyleri çocuklara yapmak da çok zor geliyor ya,ne zamandır kek yapmadım,yarın oğluşumun doğum günü bi muzlu pasta yapiyim de sevinsin garibanlar
Dün sabah tartıldım. 5 Eylül'den bu yana toplam 6 kilo 100 gram vermişim. İnşallah böyle devam eder. Sizlerin de desteğiyle olacağına inanıyorum.
Ben aslında son 1,5 yıldır buna çok benzer bir diyeti, arada saldığım dönemler olmakla birlikte uygulamaya çalıştım. Başta kilo verdim. Ama sonraları kilolarım çok zor gidiyordu, hatta çoğu kez duruyordu. Ayda 1 kilo versem sevinecek noktaya gelmiştim. Sonra Karatay'ın kitabını okuyunca aradaki farkları gördüm ve tamamen Kratay'a uymaya karar verdim. sonuç: muhteşem gidiyor:)) (umarım durmaz). peki o farklar nelerdi (ki ben onları kritik ölümcül hatalar olarak adlandırmaya başladım)? Sabahları 1 dilim ekmek yiyordum, gün içerisine dağılmış vaziyette, ki çoğu kez akşamları otururken %100 meyve suyu içiyordum (şeker katkısız ya hani!!), meyve olarak sık sık muz gibi tatlı meyveleri tüketiyordum, et olarak çoğunluk köfte tüketiyor, ona da ekmek ufağı koyuyordum, tatlandırıcı kullanıyordum. Bir fark da şimdi yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Bu kez bu işin iyi biryerlere varacağına inanmak istiyorum, durmayacağına inanmak istiyorum. Durmasından korkmamak istiyorum (çok korkarsam da durabilirmiş Yasemin Soysal'dan anladığım kadarıyla)
Dilerim hep beraber hedeflerimize ulaşırız:)))
en sonunda ankaraya taşınacaz hergün sürükleyip durcam seni spor için
ya sen aslan değilmisin aslanlar hareketi severr
doğada hiç tüm gün yatan aslan gördünmüüü
koşar aslanlarrr dipçik gibidir titre kendine gell aslan ol aslann
eski masal teşk.gideyim hemen bi falım sakızı alim