Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gunaydın arkadaslar nasılsınız.şu an kahvaltımı yapıyorum.hemen yazayım neler yedıgımı beyaz peynır ıkı zeytın 3 cevız 2kayısı 1yumurta az ton balık konserve salatalık maydanoz :))))) abarmısmıyım sızce

merhaba canım
ton balık ve de konserve şeyler yasak bize...

günaydın kızlaaaar
sabah yürüyüş yaptım 40 dak.:KK66:
aç karnına 2 kaysı kurusu + 1sb ılık su
sonra klasik karatay kahvaltısı :KK56:
kızlar ben kahvaltımı değiştirmek istiyorum sıkıldım sabahları canım tost istiyooooo şöyle çift kaşarlı kepek ekmeğine yapsam ne olur ki ekmeksiz olmuyooooooooooo:84::84:

ben de bir aslan olarak yanıtlamak istiyorum, aksine en sevdiğimiz şey saatlerce uyumak ve uyumasak da hareketsiz uzanarak iyi bir uykuya hazırlanmaktır :)))

kral dediğin yatar zaten,etrafındakilerin çalışması için emirler verir durur...
bunu eşime ve kızıma çok yapıyorumm...
biri koç biri boğa olarak sonunda hakimiyeti ele geçirecekler diye korkuyorum:KK9:

günaydın kızlaaaar
kızlar ben kahvaltımı değiştirmek istiyorum sıkıldım sabahları canım tost istiyooooo şöyle çift kaşarlı kepek ekmeğine yapsam ne olur ki ekmeksiz olmuyooooooooooo:84::84:

bugün börek yedim pişmanım..
geçen gün tost yedim mdeme oturdu..
sonrasında koca bir mutsuzlukk..
tavsiye etmyorum

Yok yok o saatlerce uyuyup yan gelip yatanlar erkek aslanlar arkadaşım.Dişiler sürekli av peşinde koştururlar hareketlidirler haydi dişi aslanlar spora:KK66:

evet bu doğru bak şimdi...
erkek aslanlara göre daha çalışkanızzz tabiiii:KK12::KK12:

günaydın kızlaaaar

canım bir gün yumurta yersen bir gün muz ye
bir gün salatalıksa diğer gün domates
böyle böyle değiştir seçenekleri..
ekmek bize çok zararlı kitabı tekrar gözden geçir varsa elinde:KK34:

Kızlarrr hepinize teşekkürler bugünlük atlattım yarına allah kerimm ama kahvaltı beni zorluyor :KK47::KK47:

günaydın kızlaaaar

Arada ben de sıkılıyorum.
Geçen yumurta kalmayınca yedim de iyi oldu.
Minik bir şeydi ama direncimin kırıldığını farkettim artık iyice.
O direnç bir kırılsın arada yersin olmazsa ama şimdi yapma.

günaydın kızlaaaar

canım ben de ilk etapta tavsiye etmem,insülin direncinin kırılmasını engelleyebilir..ama..yine de çok kötüyüm diyorsan,hocanın bir röportajında 1 dilim kızarmış kepek ekmeği verdiğini okumuştum.üstüne de tereyağ sürerek.haftada 1 kez 1 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tereyağlı kaşarlı tost zararlı olmaz diye düşünüyorum.O da haftada 1 senin masum kaçamağın olur :KK34:

günaydın kızlaaaar

canım ben de ilk etapta tavsiye etmem,insülin direncinin kırılmasını engelleyebilir..ama..yine de çok kötüyüm diyorsan,hocanın bir röportajında 1 dilim kızarmış kepek ekmeği verdiğini okumuştum.üstüne de tereyağ sürerek.haftada 1 kez 1 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tereyağlı kaşarlı tost zararlı olmaz diye düşünüyorum.O da haftada 1 senin masum kaçamağın olur :KK34:

Arada ben de sıkılıyorum.
Geçen yumurta kalmayınca yedim de iyi oldu.
Minik bir şeydi ama direncimin kırıldığını farkettim artık iyice.
O direnç bir kırılsın arada yersin olmazsa ama şimdi yapma.

BEN DE KIRILDIĞINI FARKETTİM,CMTSİ-PAZARKİ PİLAV VE TATLILARDAN SONRA:nazar:

:nazar:maşh. sana peki naptın menüler hep aynı burada yazdıklarımız gibi miydi?sporda yaptın mı :KK9:birde sakıncası yoksa kaç kiloydun?

Teşekkür ederim, darısı senin de başına olsun:)) 90.0'dan 83.9'a indim.
Karatay'ın kitabını dikkatlice okudum ve aklımın erdiğince birebir uydum. Hiç kaçamak yapmadım. Ben ya hep ya hiççiyim biraz. Bu hayatı insan için zorlaştırıyor ama bazen de işe yarıyor işte:))). Kaçamak demek diyetin sonu gibi birşey benim için, o yüzden hiç yapmadım. Spor pek düzenli yapamadım ama haftada en az 3-4 gün yürüdüm. Karatay'ın önerdiği gibi iyi bir ayakkabı aldım. İlk hafta 15-20 dakikadan başladım, şimdi 40 dakikaya çıkardım. Şimdi haftada 1 gün pilatese gitmeye başladım. Bakalım onun da faydası olur herhalde..

Herkese merhaba,

Öğlen yemeğim şöyle:
2 biber ve 1 kabak dolma (içini kıyma, kabak içleri ve biraz bulgurla hazırladım)
yoğurt
1 domates ve 1 salatalık
birkaç ceviz

Herkese merhaba,

Öğlen yemeğim şöyle:
2 biber ve 1 kabak dolma (içini kıyma, kabak içleri ve biraz bulgurla hazırladım)
yoğurt
1 domates ve 1 salatalık
birkaç ceviz

MENÜN ÇOK GÜZEL CNM AFİYET OLSUN

ben de köfte söyledim ızgara,yanında domates ve yeşillik olucak.

Teşekkür ederim, darısı senin de başına olsun:)) 90.0'dan 83.9'a indim.
Karatay'ın kitabını dikkatlice okudum ve aklımın erdiğince birebir uydum. Hiç kaçamak yapmadım. Ben ya hep ya hiççiyim biraz. Bu hayatı insan için zorlaştırıyor ama bazen de işe yarıyor işte:))). Kaçamak demek diyetin sonu gibi birşey benim için, o yüzden hiç yapmadım. Spor pek düzenli yapamadım ama haftada en az 3-4 gün yürüdüm. Karatay'ın önerdiği gibi iyi bir ayakkabı aldım. İlk hafta 15-20 dakikadan başladım, şimdi 40 dakikaya çıkardım. Şimdi haftada 1 gün pilatese gitmeye başladım. Bakalım onun da faydası olur herhalde..

amin:)
hep beraber inş.bende 86 yım daha 1 ay olmadı ben kaçamak yaptım:KK43:herkese bol zayıflamalar kolay gelsin

bir de ben kuruyemişi sadece kahvaltıda tüketiyorum aklımda nedense öyle kalmış.
kitapta öyle mi yazıyordu ben mi öyle hatırlıyorum ??

X