Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bir fikrim var.
Hepimiz hikayemizi yazsak.
Kilo konusunda verdiklerimizi, düşüncelerimizi vs.
Hocanın istediği şekilde.
Sonuna teşekkürlerimizi sunarak ilk sayfaya eklese SAPHIRA ve ilk sayfanın linkini versek nasıl olur hikayelerin toplu halde olduğunu söylerek ?

ama burda nicklerimiz var:26::26:

hoca gercek adımızla mı ıstıyor acaba hıkayelerı?

Aç değilim, aç değilim, aç değiliiiiim nasıl bir şey bu yaaaa :))) Bir de deli gibi sol gözüm seğeriyor. Bu iyi haber çünkü ne zaman kilo versem sol gözüm seğerir. Elimi atıyorum yanlarıma, 10 gün öncesiyle hissedilir fark var. Ölçmedim ama yarın ölçeceğim sonra da 18 indeki tartılma günümde tekrar ölçüp karşılaştıracağım.
Bugün yağmurdan ötürü yürüyemedim ama açtım Mezdeke 1 saat dans ettim. Öncesinde de göbeğime biberiye, limon, portakal ve fındık yağı karışımından sürdüm. Faydası olduğuna inanıyorum, denemek isteyenlere duyuruluuuur :)

Aaaa güzel fikirmiş

canım gece 12den ssonra sorarsan kabul eder sanırım sistem

ertesi güne geçmiş olur
ben de aynı şeyi düşündüm ama masal sorunu 16 civarı sormuş,ondan bir sorayım dedim.sağol canım
Benim şansıma bugün 2 soru sorulmuştu 3. yü sordum ama saat 00.00'dan sonra çok rahat sorabilirsin.
heeeh şimdi anlaşıldı mesele
canım oldukça uzun olur o iş gibi geliyor bana ve hocadan gelecek cevabı beklesek daha iyi olur.o yönlendirir gibi geliyor bana
ama burda nicklerimiz var:26::26:

hoca gercek adımızla mı ıstıyor acaba hıkayelerı?

tabi bu da var bir de

Kızlar bir şey merak ediyorum. Kitabı okudum ama henüz bitirmedim haliyle ilerleyen kısımlarda açıkladı mı hoca bilmiyorum. Hadi reçel ve pekmezi anlıyorum ama bal neden yasaklı? Aydınlatabilir misiniz?

balın glisemik indeksi çokk yüksek de ondan.bir de artık doğal bal bulmak imkansız gibi bir şey

Herkese merhaba, bu benim ilk yazışım, acemi çaylağım yani:))) Aslında önce yazılanların tamamını okuyacaktım, ama şu anda 541 sayfayı bulduğu düşünülürse, bunun imkansıza yakın olduğuna karar verdim:)) Bir yerden dalmak lazım sanırım.

Ben de 5 Eylül'den bu yana Karatay diyetini uyguluyorum ve buradaki paylaşımlara katılmak istiyorum.
Beni de aranıza alın :))

Herkese selamlar

Ben de yeniyim, hoşgeldin aramızaa :)

Dün sabah tartıldım. 5 Eylül'den bu yana toplam 6 kilo 100 gram vermişim. İnşallah böyle devam eder. Sizlerin de desteğiyle olacağına inanıyorum.

Ben aslında son 1,5 yıldır buna çok benzer bir diyeti, arada saldığım dönemler olmakla birlikte uygulamaya çalıştım. Başta kilo verdim. Ama sonraları kilolarım çok zor gidiyordu, hatta çoğu kez duruyordu. Ayda 1 kilo versem sevinecek noktaya gelmiştim. Sonra Karatay'ın kitabını okuyunca aradaki farkları gördüm ve tamamen Kratay'a uymaya karar verdim. sonuç: muhteşem gidiyor:)) (umarım durmaz). peki o farklar nelerdi (ki ben onları kritik ölümcül hatalar olarak adlandırmaya başladım)? Sabahları 1 dilim ekmek yiyordum, gün içerisine dağılmış vaziyette, ki çoğu kez akşamları otururken %100 meyve suyu içiyordum (şeker katkısız ya hani!!), meyve olarak sık sık muz gibi tatlı meyveleri tüketiyordum, et olarak çoğunluk köfte tüketiyor, ona da ekmek ufağı koyuyordum, tatlandırıcı kullanıyordum. Bir fark da şimdi yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Bu kez bu işin iyi biryerlere varacağına inanmak istiyorum, durmayacağına inanmak istiyorum. Durmasından korkmamak istiyorum (çok korkarsam da durabilirmiş Yasemin Soysal'dan anladığım kadarıyla)

Dilerim hep beraber hedeflerimize ulaşırız:)))

Sabah
2 yum
1 avuçiçi peynir
6 zeytin
5 ceviz

Ara: 1,5 bardak süt

Akşam:
1 kase sütlü bulgur çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
domates

bugün 25 dk yürüyüşümü de yaptım kızlar, 2 hafta bocalamanın ardından sıkı bi dönüş yapıcam inş.

28 beden kot almıştım, beli bol diye gittim 27 sine değiştirdim, üstüme tam oturdu şık oldu ama o kadar dar giymiyorum ben
kilo vercem diye aldım veririm inş.

saphıra mrhaba bısey sorcam canım.sen canan hocayla yazısıyomusun yanı ona soru falan sorabılıyomusun

evet canım ama bana özel bir durum değil bu.doktorsitesi diye bir site var.hoca da oraya üye.oradan kendisine soru sorabiliyoruz.sağolsun cevapsız bırakmıyor

cok ıyıymıs ya bılmıyodum tskler.farklı bırsey sordugunda burda da yazarsan bızm ıcınde ıyı olur.

canım hepimiz paylaşıyoruz,sorularımzı cevapladığında.hatta önceki sayfada bile var böyle bir paylaşım.daha eski sayfalarda da var

Dun

1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,bırkac bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı

2. Öğün(Ogle):1bardak elma cayı, bır ıclı kofte, bırkac yesıl bıber,bır yumurta,bıraz cevız,3kahverengı kuru kaysı. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Ikındı vaktı domates peynır,zeytın yedım. Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.
Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: Yapmadım.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum.

Eklentiler

• $pazartes%C4%B1%20ogle%20yemeg%C4%B1m.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 48
Günaydınlaaaaaar :)

2 yumurta, peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, nane, roka, maydonoz, çiğ (fındık, fıstık, badem, ceviz) ve 2 kuru kayısıdan oluşan kahvaltıma başlamak üzereyim. Günümüz güzel geçsiiin.

günaydınnnnnlar..
evde yumurtam kalmamışşşş,oysaki erken kalkmıştım kaffaltı yapayım diyeee:97:
sonucunda neler yidim tahmin edebilirisiniz tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…