arkadaşlar zelisce nerede?geçen cuma da bildirim yapmadı ve o zamandan beri de hiç görmedim.bilgisi olan var mı :44: güzel paylaşım yaptığımız bilgili bir arkadaşımızdı.tecrübeleri ve bilgileri bizim için faydalı oluyordu.artık gelmeyecek mi acaba
bir de zumush yok.o da aynı şekilde bilgili bir arkadaşımızdı,çok olmamıştı aramıza katılalı ama çok güzel paylaşımlarda bulunuyordu.cuma günü aşağıda adını gördüm ama hiç bir şey yazmadı? :44:
Tesekkurler,kolay gelsın hepımızeafiyet olsun gül
2 gündür giremedim misafirden.haftasonu biraz kaçamaklı oldu ama o kadar çok yürüdüm ki sanırım o telafisi oldu.listeyi bende yapabilmeyi isterdim her nekadar yapmaktan anlamasam daama her hafta ailemin yanına başka bir ilçeye gitmek durumundayım.o yüzden listeye giremiyorum.çünkü tam da cuma günü gidip pazar dönüyorum.sıra bana geldiğinde sizleri bekletmek istemem..
oooo 82 olmussun leylaaaa,tebriklerrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
olsun canım,sen musaıt zamanlarında paylasım yap yeter,maksat beraber olmak
kızlarr açımmm ve mutsuzumm,yumurtayı bıraktım 4 gun oldu heralde,kızartılar cıkmaya ve kasınmaya devam edıyor.cevız badem de yemedım bu sabah,o da yapıyor olabılır dıye.sabah sadece tavada domates,uzerine peynır.1 zeytın ve 1 avuc kuru yaban mersını yedım.bunlar hıc tok tutmuyor ,keyıfsızlıgımden yemek de yapmak ıstemıyorum,su da ıcmıyorum.bu gıdısle dıyetı bırakmaktan korkuyorum
Evet ya ben de pembepatronu merak edıyorum,o da konuya ılgı duydugunu soylemıstı pek goremıyorum onu.arkadaşlar zelisce nerede?geçen cuma da bildirim yapmadı ve o zamandan beri de hiç görmedim.bilgisi olan var mı :44: güzel paylaşım yaptığımız bilgili bir arkadaşımızdı.tecrübeleri ve bilgileri bizim için faydalı oluyordu.artık gelmeyecek mi acaba
bir de zumush yok.o da aynı şekilde bilgili bir arkadaşımızdı,çok olmamıştı aramıza katılalı ama çok güzel paylaşımlarda bulunuyordu.cuma günü aşağıda adını gördüm ama hiç bir şey yazmadı? :44:
Gecmıs olsun,yaban mersınınde glıkoz sekerı olabılır uzerıne dokulmusse fılan,ben bır defasında hurma alıyordum pakette glıkoz sekerı dokulmustur ıfadesını gorunce bıraktım.kızlarr açımmm ve mutsuzumm,yumurtayı bıraktım 4 gun oldu heralde,kızartılar cıkmaya ve kasınmaya devam edıyor.cevız badem de yemedım bu sabah,o da yapıyor olabılır dıye.sabah sadece tavada domates,uzerine peynır.1 zeytın ve 1 avuc kuru yaban mersını yedım.bunlar hıc tok tutmuyor ,keyıfsızlıgımden yemek de yapmak ıstemıyorum,su da ıcmıyorum.bu gıdısle dıyetı bırakmaktan korkuyorum
Evetloksandra sabah kavurma filan yesen,tok tutardı,bi de kızartıların çok mu bi doktora görünsen kaşıntı için ilaç filan alsan,bende de arada bir kaşıntılı kabartılar çıkar biraz kaşınırım geçer gider,günlük hayatta o kadar çok kimyasala maruz kalıyoruzki birinden biri allerji yapıyordur çok takma kafana
arkadaşlar zelisce nerede?geçen cuma da bildirim yapmadı ve o zamandan beri de hiç görmedim.bilgisi olan var mı :44: güzel paylaşım yaptığımız bilgili bir arkadaşımızdı.tecrübeleri ve bilgileri bizim için faydalı oluyordu.artık gelmeyecek mi acaba
kızlarr açımmm ve mutsuzumm,yumurtayı bıraktım 4 gun oldu heralde,kızartılar cıkmaya ve kasınmaya devam edıyor.cevız badem de yemedım bu sabah,o da yapıyor olabılır dıye.sabah sadece tavada domates,uzerine peynır.1 zeytın ve 1 avuc kuru yaban mersını yedım.bunlar hıc tok tutmuyor ,keyıfsızlıgımden yemek de yapmak ıstemıyorum,su da ıcmıyorum.bu gıdısle dıyetı bırakmaktan korkuyorum