Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menü bildirimmm

1. öğün :
1 yumurtadan pastırmalı omlett
salatalık-domates
peynir
zeytin
ceviz-kayısı
çay

2. öğün:

1 parça ızgara et, az salata ( arkadaşımdamm tadına baktımm), ayran

3. öğün :

karnıyarık
salata

sabah kahvaltı:2 yumurtadan,yumurta salatası
peynir
5 zeytin
ceviz,badem,fındık
salatalık,domates
3 gün kurusu kayısı
1 kupa kuşburnu çayı
öğlen:kabakları rendeleyip,1 tatlı kaşığı yağda pişirdim,üzerine yoğurt döküp yedim...1 elma yedim...
akşam:biraz tavuk,öğlenki kabaktan 1-2 kaşık,ayran....
misafirim vardı:pastalara dokunmadım:KK62:,ama meyve yedim :KK59:yoksa ayıp olacaktı,:97:karpuz yedim.....:KK56:
aslında bende 6 gündür hiç 8:00den sonra birşey yemedim...:KK62:.
bugün ilkez yedim....:84::84:

Son düzenleme:
vermedim masalcımm ama hala kendime gelemedimm kapıma dikilince öylee tanımadığımm bir kadınn az daha kalsaydıı polis çağıracaktımm o raddeye geldimm :KK43::KK43::KK43::KK43:
kadının gelmesi de çizelgenin üzerine olunca hepsi girdi birbirine cuma ya düzeltirim evet.

pindistanncımm çizelgem yanlış canım tamm öğrendimm nasıl yapılacağını onu daa yanlış yapmışım pek iyi değildim dee...

Geçmiş olsun ya, atlatmışsın Allahtan ..
Ayy ne düşüncesiz nasıl insanlar var.:KK47:

Şİmdi çok güzel olmuş ama çizelgen.

iyi geceler gül bende birşey sormak istiyorum belki okumuşumdurda unuttum herhalde sporda yaptınmı:KK8::KK8:
0mega3 eksıklıgı halsızlıge neden oluyor,bu dıyetle omega3 agırlıklı beslendıgımız ıcın halsızlık ortadan kalkıyor,hareket kapasıtesı artıyor ınsanın,evdekı performansım cok arttı,gune cok daha erken baslıyorum,nefes alırken bıle enerjı harcıyoruz,saatlerce ev ısı,ufak tefek yuruyusler ,saglıklı beslenme(ben eskıden zehırlenıyordum ya beslenmıyordum) dı derken aylık hızım ayda dort kılo gıttı ve gıdıyor,ustune varıslerım sustular fılan daha cok ayakta kalabılıyorum,cıldım duzeldı fılan,artı omega3 agırlıklı bu beslenmeyle ruh saglıgım da duzeldı,yuruyus yaparken yolda gordugum kılolu ınsanlara da yazıp vermeye basladım,dıyetın ve kıtabın ısmını,bu yuruyus kalıtemı arttırıyor,mesaj atıyorum tanıdıklara emaıl,sms fılan,dun reklamlarda gulen bır tavuk gordum bastım kahkahayı,hareketlerım acı vermıyor artık eskıden acı verırdı dururdum ,zıhnımı daha neler yapabılırımlerle mesgul etmeye basladım,kronık kabızlık fılan kalmadı,cok hareketlendım cok,zaten omrum boyunca yanlıs beslenmıstım bu dıuyet tedavım oldu oluyor,spor yapıyorum tabı ıkı yıl sonra ucarsam sasırmam, vucut ıkı yılda butun hucrelerını yenılıyoırmus,ayrıca sarkma fılan da yok,sarkma deformasyonel hastalık ve nedenı omega3 eksıklıgı,"Omega-3: önemli bir temel yağdır. Kesinlikle kilo aldırmaz! Bol bol balık yemelisiniz, bir kere. Sonra ana sütü en sağlıklı süttür, demiyormuyuz peki? Neden hiç incelediniz mi? Ana sütünün %90'ı yağdır, ve proteindir. Hangi yağlardır biliyormuyuz: Bu yağlar omega-3, ve kolesteroldür. Bebeğin aylarca başka bir gıda almadan beslenme ve gelişmesini sağalayan yağ omega-3 ve kolesteroldür. Omega-3 aşırı kilolularda yağların erimesinin nedenidir, kan şekerini düzenler, tansiyonu düzenler, alerjilere iyi gelir, unutkanlığı ve ALZHEİRMER2ı önler!!! İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN önemli ana bir yağdır. Vitamin falan değildir.Ana rahmindeki bebeklerin beyin ver sinir sisteminin sağlıklı gelişmesini sağlar. Hamileyken aşırı miktarda karbonhidratlarla beslenen annelerin, kız bebeklerinde ana rahmindeyken insülin direnci oluştuğu da gösterilmiştir. Hamileyken sakın aşırı kilo almayın, hamileyken bol bol şeker ve tatlı tüketmeyin ,işte bu nedenle... Kolay gelsin. Yürüyüşe devam."dıyor hoca,bence de eskı yuruyusume nıspeten ucuyorum dıyebılırım.Ko
Lay gelsın hepımıze :KK71:

Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,2bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı,bıraz kıvırcık.

Eklentiler

• $pzr%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    $pzr%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 34
Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,2bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı,bıraz kıvırcık.

gül kullandığın omega3 ün ismini vermen mümkünmü

afiyet olsun gül:KK70::KK70::KK70::KK70:

günaydınn sevgili arkadaşlarrr:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

henüz kahvaltımı yapmadım:KK50::KK50:
kahvaltıya çağırdı arkadaşımm oraya gidecem :44::44::44:
ama dün aradığında dedim bana yumurta haşlarsan gelirim diyeee:KK52::KK52::KK52:

akşama kadar unuturum kahvaltıda ne yediğimi yazayım şimdi

az peynir
çok yeşil zeytin
badem
sucuklu yumurta(sucuk özel yapım katkısız)
bir lokma ekmeğe sürülmüş tahin pekmez(hoca balıktan sonra tahin helvası veriyor ya o sebepten bir lokmanın zararı olmaz diye düşündüm,çocuklara hergün hazırlıyorum,gözüm kalmasın istedim)

arkadaşlar merhaba.

birkaç sayfa okudum anladıgımkadarı ile hepiniz güzel gidiyorsunuz ve mutlusunuz .devamını dilerim.
bu diyette uzmanolan arkadaşlardan ricam olacak cevaplaya bilirlerse memnun olucam.

bu diyet de kilo verme hızı normal diyetlere göre nasıl.ve herkes kesin verebilirmkendimden örnek vereyim ben 2 yıldır diyetisyenlerde günlük 700 kaloriye kadar düştüm kilo veremedim .akapunktur devam ettim 3 ay ama verebildigim 1-2 kilo en fazla ve hemen geri alıyorum.bu york testini bile gittim yaptırdım çıkanları yemedim ama yine nafile.

şuan başka bir topikteyim başta iyi kilo verdim 20 günde 3 kilo gibi ama ondada durdu vermem dünden beri bakıyorum kilo alıyorum diyet halinde iken bile.şuan çizelgemden 1 kilo fazlalıgım var.
tüm kuralllarada uydugum halde bu.

bana bu diyeti önerirmisiniz.benim gibi arkadaşlar verebiliyorlarmı ve yasaklı ürünleriniz neler nasıl bir yol izliyorsunuz

arkadaslar gunaydın bende sımdı kahvaltımı yaptım cayımı ıcıyorum.tabagımın yarısını yıyemedım ustelık dun en son 5 te yemıstım.ılk kez bu kadar rahat bır dıyet yapıyorum ıyıkı varsın canan hoca
:KK16:

Günaydın kızlaaaar :KK64:
kahvaltım aç karnına 3 kaysı kurusu 1 sb su, peynirli 2 yumurta , zeytin bolca, ceviz , domates salatalık, çay :KK56:
kahvaltıda sorun yok doyuyorum da akşam yemeğinde tam doymuyorum sanki geceyi zor geçiriyorum :KK50: :18::18:
spor da yapıyorum ama toplamda 1 kilo kaybettim 2 hafta oldu moralim bozuk :KK50::KK50:

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür

kızlar benide ekleyelim listeye.sıram gelince yaparım listeyi.

günaydınlar bu arada karataydaşlar :KK53:

arkadaşlar merhaba.

birkaç sayfa okudum anladıgımkadarı ile hepiniz güzel gidiyorsunuz ve mutlusunuz .devamını dilerim.
bu diyette uzmanolan arkadaşlardan ricam olacak cevaplaya bilirlerse memnun olucam.

bu diyet de kilo verme hızı normal diyetlere göre nasıl.ve herkes kesin verebilirmkendimden örnek vereyim ben 2 yıldır diyetisyenlerde günlük 700 kaloriye kadar düştüm kilo veremedim .akapunktur devam ettim 3 ay ama verebildigim 1-2 kilo en fazla ve hemen geri alıyorum.bu york testini bile gittim yaptırdım çıkanları yemedim ama yine nafile.

şuan başka bir topikteyim başta iyi kilo verdim 20 günde 3 kilo gibi ama ondada durdu vermem dünden beri bakıyorum kilo alıyorum diyet halinde iken bile.şuan çizelgemden 1 kilo fazlalıgım var.

bana bu diyeti önerirmisiniz.benim gibi arkadaşlar verebiliyorlarmı ve yasaklı ürünleriniz neler nasıl bir yol izliyorsunuz

canım merhaba ben pek burada paylaşım yapmıyorum ama kızları hep takipteyim.. Sen akapunktur filan yazınca ilgimi çekti ben sana çok da uzman olmasam da kızların da affına sığınarak birşeyler yazayım dedim.. Ben de bundan 4 yıl önce söylediklerinin çoğunu denedim.. Akapunkturda 1ayda 2 kilo verdim sonra durdu maalesef.. Hatta oradaki adam bile bana sen uymuyorsun verdiğim beslenmeye deyip beni azarladı:)) çok üzülmüştüm.. üstelik ben o zaman 120 kg idim ona rağmen verdiğim kiloya baksana 2kilo devede kulak!!! Fakat karatay beslenmesine uydum uyalı hayatım öyle güzel ki.. toplamda 16 kilo verdim 3ay oldu tam.. Bence bunu bi dene derim.. Bir zamanlar tartı ibresini oynatamama hastalığına sahip olan ben bile bunu başardı isem sen kimbilir neler başarırsın.. Daha dün Allah Canana hocadan razı olsun dedim eşime.. Gerçekten öyle.. Kolay gelsin..

Çok teşekkür ederim sıcaklığın için peki o zaman dedikleirni harfiyen uygulayacagım :))

:KK71::KK71:

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH:
salata, domates, 5 zeytin, avuc içim kadar beyaz peynir, 3 çay bardağı şekersiz çay... 5adet gün kurusu ve ceviz

5'1 bir yerde çayımı içtim

ÖĞLEN:
Açıkcası acıkmadığım için bir şey yemedim :)

AKŞAM:

tavuklu sebze yemegi 1 kase kadar ;domates ve yogurt saat 7 de yedim şu saate kadar da agzıma bir şey sürmedim aferim bana :))

SPOR da yaptım tabiki nivea body ile dinamik sabahlar 40 dakika kadar :KK55:

suyumuda içtim sabahlarıda ilk işim sirkeli suyumu içmek oldu yatmadan önce yine limonlu ılık su ve keten tohumumu yiyecegim
canım kahvaltına 2 ad az pişmiş yumurta ekle.haşlanmış veya sahanda farketmez :KK34:
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7......
:KK70:
evet canım bana kaldı :KK1: teşekkür ederim canım.eksikler çokça oldu ama napayım benim de elimden gelen bu.şöyle geniş geniş zamanlarda ,akşama kadar herkesin bildirimini bekleyerek yapılabilse keşke ama kimde var o kadar zaman :KK70:

canım bana sıra geldıgınde ancak aksam cocuklar yattıgında hazırlayabılırım listeyı.gun ıcınde kesınlıkle o kadar uzun sure oturamam bılg basında.(suan bıle uyandı,bılg uzanmaya calısıyo kızım:emir_bebek::emir_bebek:)

gec saatte yapmam sorun olmaz dımı?hem herkes bıldırımını yapmıs olur o saate kadar,hem de eccik heyecan olur ertesı gun ogrenırsınız sonucları:KK1::KK1::KK1:
canım ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın :KK70:
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra. 7.gul63
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.bfk
9.profit(listeyapmayı öğretir vesonlarda liste yapmama müsade ederseniz bende varım)
tabiki canım :KK70:
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk

güzel olmuş liste:KK9:
ben niye yokum:KK43:(((
tatlım herkes kendini ekliyor listeye.cuma günleri liste olmasını isteyenler ve sırası gelince liste yapabilecekler yazıyor kendi adını listeye :KK34: arzu ediyorsan sen de yaz adını şeker :KK70:
selam kızlar bende karatayın kitabını aldım bu diyeti uygulamaya çalışıyorum...sporda yapıyorum
benide listeye eklerseniz sevinirim.birlikten kuvvet doğar dimi:)
hoşgeldin canım.yukarıdaki listeyekopyala yapıştır yaparak kendi adını yaz :KK34:
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür

kızlar benide ekleyelim listeye.sıram gelince yaparım listeyi.

günaydınlar bu arada karataydaşlar :KK53:

aynen katılıyorum bende akapunktur ve bıcok dıyet denedım ama ılk defa bu kadar rahat ve ıyı hıssedıyorum kendımı artı abur cubur ve hamurişi tarzı seyler yememek ınsanı daha dınc yapıyo

Selam kızlar,herkese mutlu hafta sonrları diliyorum.Bizimki güzel geçiyor çok şükür :nazar:
dün günümüz vardı ve benim de 15 günde 1 yaptığım serbest günümdü oy oy ne mamalar yedim ne mamalar Bugün arkadaşımın kızının doğumgününe gidicez.Bıdığın uyanmasını bekliyoruz.Orada yemeyim artık diyorum ama sanırım tutamayabilirim kendimi.Pazartesiden itibaren yine hiç kaçamaksız sıkı sıkı uygularım diyetimi.Acelemiz yok zaten değil mi tontişler?1 gün de almadık bu kiloları az veren yağdan,çok veren kastan :KK1:

dünkü menüm

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir
zeytin
şekersiz çay

öğlen:
6-7 kaşık kısır (bu diyetime uyuyor sayılır)
2-3 kaşık tavuklu salata (bu da uyuyor aslında ama light mayonez vardı)
1 lokma tavuklu garnitürlü börek
2 ince dilim pizza (ev yapımı) :78:
ince bir dilim pasta :kk77:
1 ad. muffin kek :KK17:
3 bardak şekersiz çay

akşam:
2 ad. sardalya

su:2.4 Lt
spor :yok

arkadaşlar merhaba.

kaçamaksız yaparsan ilk ayda 3-4 kilo verirsin canım. kilon hızlı vermek için tam uygun seviyede :KK70:
rafine tuz yasak, doğal tuz ve onu da az kullanmak lazım, tuz azalınca ödem de gidiyo, önemsiz bi ödem değil bu
yağlarla beraber depolanan ödem.

haftada en az 3 gün yürüyüş gibi bi spor da yaparsan çok kolay verirsin. diğer diyetlerden çok rahat.
sağlıklı beslendiğini bilmek çok motive ediyor.
cildi güzelleşiyo insanın.

ilk sayfada menü var, inceler, kitabın yoksa netten iyi oku. tam uyarsan çok güzel sonuç alrsın.

Son düzenleme:
X