- 20 Eylül 2011
- 1.516
- 1
Evet,saglıgım duzeldı duzelıyor. Kolay gelsın hepımıze.
vermedim masalcımm ama hala kendime gelemedimm kapıma dikilince öylee tanımadığımm bir kadınn az daha kalsaydıı polis çağıracaktımm o raddeye geldimm
kadının gelmesi de çizelgenin üzerine olunca hepsi girdi birbirine cuma ya düzeltirim evet.
pindistanncımm çizelgem yanlış canım tamm öğrendimm nasıl yapılacağını onu daa yanlış yapmışım pek iyi değildim dee...
0mega3 eksıklıgı halsızlıge neden oluyor,bu dıyetle omega3 agırlıklı beslendıgımız ıcın halsızlık ortadan kalkıyor,hareket kapasıtesı artıyor ınsanın,evdekı performansım cok arttı,gune cok daha erken baslıyorum,nefes alırken bıle enerjı harcıyoruz,saatlerce ev ısı,ufak tefek yuruyusler ,saglıklı beslenme(ben eskıden zehırlenıyordum ya beslenmıyordum) dı derken aylık hızım ayda dort kılo gıttı ve gıdıyor,ustune varıslerım sustular fılan daha cok ayakta kalabılıyorum,cıldım duzeldı fılan,artı omega3 agırlıklı bu beslenmeyle ruh saglıgım da duzeldı,yuruyus yaparken yolda gordugum kılolu ınsanlara da yazıp vermeye basladım,dıyetın ve kıtabın ısmını,bu yuruyus kalıtemı arttırıyor,mesaj atıyorum tanıdıklara emaıl,sms fılan,dun reklamlarda gulen bır tavuk gordum bastım kahkahayı,hareketlerım acı vermıyor artık eskıden acı verırdı dururdum ,zıhnımı daha neler yapabılırımlerle mesgul etmeye basladım,kronık kabızlık fılan kalmadı,cok hareketlendım cok,zaten omrum boyunca yanlıs beslenmıstım bu dıuyet tedavım oldu oluyor,spor yapıyorum tabı ıkı yıl sonra ucarsam sasırmam, vucut ıkı yılda butun hucrelerını yenılıyoırmus,ayrıca sarkma fılan da yok,sarkma deformasyonel hastalık ve nedenı omega3 eksıklıgı,"Omega-3: önemli bir temel yağdır. Kesinlikle kilo aldırmaz! Bol bol balık yemelisiniz, bir kere. Sonra ana sütü en sağlıklı süttür, demiyormuyuz peki? Neden hiç incelediniz mi? Ana sütünün %90'ı yağdır, ve proteindir. Hangi yağlardır biliyormuyuz: Bu yağlar omega-3, ve kolesteroldür. Bebeğin aylarca başka bir gıda almadan beslenme ve gelişmesini sağalayan yağ omega-3 ve kolesteroldür. Omega-3 aşırı kilolularda yağların erimesinin nedenidir, kan şekerini düzenler, tansiyonu düzenler, alerjilere iyi gelir, unutkanlığı ve ALZHEİRMER2ı önler!!! İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN önemli ana bir yağdır. Vitamin falan değildir.Ana rahmindeki bebeklerin beyin ver sinir sisteminin sağlıklı gelişmesini sağlar. Hamileyken aşırı miktarda karbonhidratlarla beslenen annelerin, kız bebeklerinde ana rahmindeyken insülin direnci oluştuğu da gösterilmiştir. Hamileyken sakın aşırı kilo almayın, hamileyken bol bol şeker ve tatlı tüketmeyin ,işte bu nedenle... Kolay gelsin. Yürüyüşe devam."dıyor hoca,bence de eskı yuruyusume nıspeten ucuyorum dıyebılırım.Koiyi geceler gül bende birşey sormak istiyorum belki okumuşumdurda unuttum herhalde sporda yaptınmı
Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,2bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı,bıraz kıvırcık.
Geçmiş olsun ya, atlatmışsın Allahtan ..
Ayy ne düşüncesiz nasıl insanlar var.
Şİmdi çok güzel olmuş ama çizelgen.
Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,2bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı,bıraz kıvırcık.
arkadaşlar merhaba.
birkaç sayfa okudum anladıgımkadarı ile hepiniz güzel gidiyorsunuz ve mutlusunuz .devamını dilerim.
bu diyette uzmanolan arkadaşlardan ricam olacak cevaplaya bilirlerse memnun olucam.
bu diyet de kilo verme hızı normal diyetlere göre nasıl.ve herkes kesin verebilirmkendimden örnek vereyim ben 2 yıldır diyetisyenlerde günlük 700 kaloriye kadar düştüm kilo veremedim .akapunktur devam ettim 3 ay ama verebildigim 1-2 kilo en fazla ve hemen geri alıyorum.bu york testini bile gittim yaptırdım çıkanları yemedim ama yine nafile.
şuan başka bir topikteyim başta iyi kilo verdim 20 günde 3 kilo gibi ama ondada durdu vermem dünden beri bakıyorum kilo alıyorum diyet halinde iken bile.şuan çizelgemden 1 kilo fazlalıgım var.
tüm kuralllarada uydugum halde bu.
bana bu diyeti önerirmisiniz.benim gibi arkadaşlar verebiliyorlarmı ve yasaklı ürünleriniz neler nasıl bir yol izliyorsunuz
canım kahvaltına 2 ad az pişmiş yumurta ekle.haşlanmış veya sahanda farketmezÇok teşekkür ederim sıcaklığın için peki o zaman dedikleirni harfiyen uygulayacagım :))
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:
salata, domates, 5 zeytin, avuc içim kadar beyaz peynir, 3 çay bardağı şekersiz çay... 5adet gün kurusu ve ceviz
5'1 bir yerde çayımı içtim
ÖĞLEN:
Açıkcası acıkmadığım için bir şey yemedim :)
AKŞAM:
tavuklu sebze yemegi 1 kase kadar ;domates ve yogurt saat 7 de yedim şu saate kadar da agzıma bir şey sürmedim aferim bana :))
SPOR da yaptım tabiki nivea body ile dinamik sabahlar 40 dakika kadar
suyumuda içtim sabahlarıda ilk işim sirkeli suyumu içmek oldu yatmadan önce yine limonlu ılık su ve keten tohumumu yiyecegim
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7......
canım ne zaman müsait olursan o zaman yaparsınevet canım bana kaldıteşekkür ederim canım.eksikler çokça oldu ama napayım benim de elimden gelen bu.şöyle geniş geniş zamanlarda ,akşama kadar herkesin bildirimini bekleyerek yapılabilse keşke ama kimde var o kadar zaman
canım bana sıra geldıgınde ancak aksam cocuklar yattıgında hazırlayabılırım listeyı.gun ıcınde kesınlıkle o kadar uzun sure oturamam bılg basında.(suan bıle uyandı,bılg uzanmaya calısıyo kızım)
gec saatte yapmam sorun olmaz dımı?hem herkes bıldırımını yapmıs olur o saate kadar,hem de eccik heyecan olur ertesı gun ogrenırsınız sonucları
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra. 7.gul63
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.bfk
tabiki canım9.profit(listeyapmayı öğretir vesonlarda liste yapmama müsade ederseniz bende varım)
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
güzel olmuş liste
tatlım herkes kendini ekliyor listeye.cuma günleri liste olmasını isteyenler ve sırası gelince liste yapabilecekler yazıyor kendi adını listeyeben niye yokum((( arzu ediyorsan sen de yaz adını şeker
hoşgeldin canım.yukarıdaki listeyekopyala yapıştır yaparak kendi adını yazselam kızlar bende karatayın kitabını aldım bu diyeti uygulamaya çalışıyorum...sporda yapıyorum
benide listeye eklerseniz sevinirim.birlikten kuvvet doğar dimi:)
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür
kızlar benide ekleyelim listeye.sıram gelince yaparım listeyi.
günaydınlar bu arada karataydaşlar
arkadaşlar merhaba.
birkaç sayfa okudum anladıgımkadarı ile hepiniz güzel gidiyorsunuz ve mutlusunuz .devamını dilerim.
bu diyette uzmanolan arkadaşlardan ricam olacak cevaplaya bilirlerse memnun olucam.
bu diyet de kilo verme hızı normal diyetlere göre nasıl.ve herkes kesin verebilirmkendimden örnek vereyim ben 2 yıldır diyetisyenlerde günlük 700 kaloriye kadar düştüm kilo veremedim .akapunktur devam ettim 3 ay ama verebildigim 1-2 kilo en fazla ve hemen geri alıyorum.bu york testini bile gittim yaptırdım çıkanları yemedim ama yine nafile.
şuan başka bir topikteyim başta iyi kilo verdim 20 günde 3 kilo gibi ama ondada durdu vermem dünden beri bakıyorum kilo alıyorum diyet halinde iken bile.şuan çizelgemden 1 kilo fazlalıgım var.
tüm kuralllarada uydugum halde bu.
bana bu diyeti önerirmisiniz.benim gibi arkadaşlar verebiliyorlarmı ve yasaklı ürünleriniz neler nasıl bir yol izliyorsunuz