Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1.öğün:kavurmalı yumurta,2 salatalık,1 domates,5 zeytin,çay,omega 3

2.öğün:1 çay bardağı tuzsuz yer fıstığı,1 muz

3.öğün:2 parça fırında tavuk,salata

sıvı:bugün fazla su içemedim.birazdan 1 fincan form çayı
spor:bu hafta hiç yapamadım.ama koşu bandım da yapıldı artık.bu haftadan itibaren 5 gün 1 saat yüyürüş yapıcam

iyi akşamlar kızlarr menümü yazayım ben dee...

1. öğün

1 haşlanmış yumurta ( misafirlikteydim 2 tane haşla diyemedim)
domates
salatalık
peynir
ceviz-kayısı
çay

2. öğün

ızgara köfte
salata
ayran

canım doktora gitmen şart olduuu.
git bakalım belki tahlil falan bişey yapar kızartılarının sebebi belli olurr.
tekrar geçmiş olsunn diyeti sakın bırakmaaa tatlımmmm

evet kızlar ,gidecegım artık doktora,haftaıcı randevu alıp ile gitmeyı dusunuyorum.bu ılcede sadece sağlık ocagı var cunku,burda bısey yapılamaz:85::85::85::85::85::85:.

ınsallah yıyeceklerden degıldır ya,tekrar yumurta ve cevız,badem yemek ıstıyorum bennnnn:84::84::84::84::84::84::84:

afiyet olssun tatlım.
yenı basladın dıyete ama 2 ogune hemen gectın maşallah,iraden kuvvetlıymıs

ınsallah ya,kendıne ıyı bak

iwet bugunku menumu yazayım.bıraz sopalıgım bugun, kaçamak yaptım,idare edın

sabah:tavada domates ,uzerıne peynır
1 zeytın
1 avuc yabanmersını

ara:2 sultan lokumu(can sıkıntısından yendı tamamen)
1 seftalı

akşam:
1 tbk yesıl mercımek yemegı
3 brd ayran(ancak doydum)

afiyet olsunn cnm

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür
12.papadiya

Hiç bir bilgim yok ama zelisce'nin ders yoğunluğu falan artmış olabilir mi ki acaba ?
anladım canım,belki de öyledir
loxandrayla aynı fikirdeyim canım.önemli olan gönüller bir olsun,hep birlikte kilolardan kurtulucaz
oooo 82 olmussun leylaaaa,tebriklerrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:

olsun canım,sen musaıt zamanlarında paylasım yap yeter,maksat beraber olmak
katılıyorum kanka
canım domates alerji yapıyordur belki ya da yaban mersini.ikiside alerjen besinler
verdiğin kilolara sevindim.müsait oldukça uğra lütfen
Yemek yiyemiyorum...
Kendime çok sinir oluyorum ama istemiyorum yemek iştee ..

niye yiyemiyorsun canım :44:

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
kuru yemiş
9 ad. sardalya (akşamdan kalma,soğuk olarak)
1 bardak şekersiz çay

öğlen:
ayrıntılı yazmayayım,pasta,börek,poğaça hatta kola bile tükettim.hepsinden az az yedim ama çeşit çok olunca,çok yemiş oldum.en kötü ihtimalle bu hafta verdiğim 0.8 Kg yu almışımdır diye düşünüyorum.yarından itibaren sıkı sıkı diyetime ve sporuma sarılıcam.tam 2 hafta boyunca,bir sonraki serbest günümü haketmek için hiç kaçamak yapmayacağım.En az 2 kg vermeyi hedefliyorum kendime 22 Ekime kadar

akşam:tabiki yok

su: 2 Lt yi geçti sanırım
spor: doğumgününde yarım saat kadar dans edip benim kuzuşla zıpladım,o sayılır mı bilmem

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür
12.papadiya

evet yani benim diyetisyende öyle yaptı sonra önüme kagıt kalem koydu dediki bir hafta yediklerini yaz .yazdım bende götürdüm yine inanmadı yazmamışsındır dedi yoksa kilo vermen lazım tahliller yaptırdım onlarda iyi çıktı sorun yok hormonlarda

tamam ben en yakın zamanda kitap alayım.

yanlız bir sorum olacak omega3 yagımı yoksa bazılarında omega6 yagıda oluyor ilaçın içinde hangisini kullanmak lazım.omega3 yagının faydaları neler diyetteki o halsizlik yorgunlugumu atıyor

saphıracım evde sakıncalı yıyecekler cok olunca ınsan dayanamıyor gercekten.en iyisi davet bıttıkten sonra mısafırlerın elıne tutusturmak galıba kalan ıkramlıkları

Selam..........
sabah kahvaltı:2 yumurta
peynir
8 zeytin
ceviz,fındık,badem
3 günkurusu kayısı
salatalık,domates
şekersiz çay
öğlen:1 haşlanmış mısır yedim(yenebilirmi bilmiyorum)
akşam:semizotlu çorba(nohut,mercimek,kıyma ,semizotu)
biraz karpuz,yarım mısır.....
spor:alışverişteydim(4 saat ayakta vede yürüdüm,hatta çoğunluk olarak 10 kg oğlum kucağımdaydı)
su:3lt

iyi akşamlar arkadaşlarrr

pastırmalı kuru fasulye yapacam daa pastırmasını kavuracam mıı yoksa fasulyenin üzerine mi koyacam bilemedim.:44::44::44:
tarifler de her iki şekilde de yapılmış.
sizler nasıl yapıyosunuz?

hosgeldın aramıza:
hocanın cevabını ileteyım bu konuda:

'Omega-3 aşırı kilolularda yağların erimesinin nedenidir, kan şekerini düzenler, tansiyonu düzenler, alerjilere iyi gelir, unutkanlığı ve ALZHEİRMER2ı önler!!! İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN önemli ana bir yağdır. Vitamin falan değildir.'

değişik markalarda kullanan arkadaslarımız var omega 3 u.

ben solgar omega-3 700 kullanıyorum.hoca bır cevabında tavsıye etmıs bunu.

arkadaslar ben aksam yemegımı baya hafıf yedım sımdıde mısır hasladım yarım yesem nolur sızce:44:

saphıracım evde sakıncalı yıyecekler cok olunca ınsan dayanamıyor gercekten.en iyisi davet bıttıkten sonra mısafırlerın elıne tutusturmak galıba kalan ıkramlıkları

doğumgünü bizde değildi.bizimki yakında,o zamn evde yaparsam,ikramları kesinlikle dağıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…