loksandra sabah kavurma filan yesen,tok tutardı,bi de kızartıların çok mu bi doktora görünsen kaşıntı için ilaç filan alsan,bende de arada bir kaşıntılı kabartılar çıkar biraz kaşınırım geçer gider,günlük hayatta o kadar çok kimyasala maruz kalıyoruzki birinden biri allerji yapıyordur çok takma kafana
canım doktora gitmen şart olduuu.
git bakalım belki tahlil falan bişey yapar kızartılarının sebebi belli olurr.
tekrar geçmiş olsunn diyeti sakın bırakmaaa tatlımmmm
iyi akşamlar kızlarr menümü yazayım ben dee...
1. öğün
1 haşlanmış yumurta ( misafirlikteydim 2 tane haşla diyemedim)
domates
salatalık
peynir
ceviz-kayısı
çay
2. öğün
ızgara köfte
salata
ayran
afiyet olssun tatlım.
yenı basladın dıyete ama 2 ogune hemen gectın maşallah,iraden kuvvetlıymıs
ınsallah ya,kendıne ıyı bakevet kızlar ,gidecegım artık doktora,haftaıcı randevu alıp ile gitmeyı dusunuyorum.bu ılcede sadece sağlık ocagı var cunku,burda bısey yapılamaz:85::85::85::85::85::85:.
ınsallah yıyeceklerden degıldır ya,tekrar yumurta ve cevız,badem yemek ıstıyorum bennnnn:84::84::84::84::84::84::84:
iwet bugunku menumu yazayım.bıraz sopalıgım bugun, kaçamak yaptım,idare edın
sabah:tavada domates ,uzerıne peynır
1 zeytın
1 avuc yabanmersını
ara:2 sultan lokumu(can sıkıntısından yendı tamamen)
1 seftalı
akşam:
1 tbk yesıl mercımek yemegı
3 brd ayran(ancak doydum)
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
11.minyatür
12.papadiya
anladım canım,belki de öyledirHiç bir bilgim yok ama zelisce'nin ders yoğunluğu falan artmış olabilir mi ki acaba ?
loxandrayla aynı fikirdeyim canım.önemli olan gönüller bir olsun,hep birlikte kilolardan kurtulucaz2 gündür giremedim misafirden.haftasonu biraz kaçamaklı oldu ama o kadar çok yürüdüm ki sanırım o telafisi oldu.listeyi bende yapabilmeyi isterdim her nekadar yapmaktan anlamasam daama her hafta ailemin yanına başka bir ilçeye gitmek durumundayım.o yüzden listeye giremiyorum.çünkü tam da cuma günü gidip pazar dönüyorum.sıra bana geldiğinde sizleri bekletmek istemem..
katılıyorum kankaoooo 82 olmussun leylaaaa,tebriklerrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
olsun canım,sen musaıt zamanlarında paylasım yap yeter,maksat beraber olmak
canım domates alerji yapıyordur belki ya da yaban mersini.ikiside alerjen besinlerkızlarr açımmm ve mutsuzumm,yumurtayı bıraktım 4 gun oldu heralde,kızartılar cıkmaya ve kasınmaya devam edıyor.cevız badem de yemedım bu sabah,o da yapıyor olabılır dıye.sabah sadece tavada domates,uzerine peynır.1 zeytın ve 1 avuc kuru yaban mersını yedım.bunlar hıc tok tutmuyor ,keyıfsızlıgımden yemek de yapmak ıstemıyorum,su da ıcmıyorum.bu gıdısle dıyetı bırakmaktan korkuyorum
verdiğin kilolara sevindim.müsait oldukça uğra lütfensaphıra saol zarif düşüncen için
şu aralar fazla giremedim foruma
ama ara sıra gene de
göz attım ,neler yapıyorsunuz diye
bende 3 kilo verdim bu diyetle
düzenli giremedğim için ve de fazla kalamadığım için
uzaktan takip ediyorum kuş bakışı:)
sevgiler
Yemek yiyemiyorum...
Kendime çok sinir oluyorum ama istemiyorum yemek iştee ..
evet yani benim diyetisyende öyle yaptı sonra önüme kagıt kalem koydu dediki bir hafta yediklerini yaz .yazdım bende götürdüm yine inanmadı yazmamışsındır dedi yoksa kilo vermen lazım tahliller yaptırdım onlarda iyi çıktı sorun yok hormonlardacanım merhaba ben pek burada paylaşım yapmıyorum ama kızları hep takipteyim.. Sen akapunktur filan yazınca ilgimi çekti ben sana çok da uzman olmasam da kızların da affına sığınarak birşeyler yazayım dedim.. Ben de bundan 4 yıl önce söylediklerinin çoğunu denedim.. Akapunkturda 1ayda 2 kilo verdim sonra durdu maalesef.. Hatta oradaki adam bile bana sen uymuyorsun verdiğim beslenmeye deyip beni azarladı:)) çok üzülmüştüm.. üstelik ben o zaman 120 kg idim ona rağmen verdiğim kiloya baksana 2kilo devede kulak!!! Fakat karatay beslenmesine uydum uyalı hayatım öyle güzel ki.. toplamda 16 kilo verdim 3ay oldu tam.. Bence bunu bi dene derim.. Bir zamanlar tartı ibresini oynatamama hastalığına sahip olan ben bile bunu başardı isem sen kimbilir neler başarırsın.. Daha dün Allah Canana hocadan razı olsun dedim eşime.. Gerçekten öyle.. Kolay gelsin..
kaçamaksız yaparsan ilk ayda 3-4 kilo verirsin canım. kilon hızlı vermek için tam uygun seviyede
rafine tuz yasak, doğal tuz ve onu da az kullanmak lazım, tuz azalınca ödem de gidiyo, önemsiz bi ödem değil bu
yağlarla beraber depolanan ödem.
haftada en az 3 gün yürüyüş gibi bi spor da yaparsan çok kolay verirsin. diğer diyetlerden çok rahat.
sağlıklı beslendiğini bilmek çok motive ediyor.
cildi güzelleşiyo insanın.
ilk sayfada menü var, inceler, kitabın yoksa netten iyi oku. tam uyarsan çok güzel sonuç alrsın.
hosgeldın aramıza:evet yani benim diyetisyende öyle yaptı sonra önüme kagıt kalem koydu dediki bir hafta yediklerini yaz .yazdım bende götürdüm yine inanmadı yazmamışsındır dedi yoksa kilo vermen lazım tahliller yaptırdım onlarda iyi çıktı sorun yok hormonlarda
tamam ben en yakın zamanda kitap alayım.
yanlız bir sorum olacak omega3 yagımı yoksa bazılarında omega6 yagıda oluyor ilaçın içinde hangisini kullanmak lazım.omega3 yagının faydaları neler diyetteki o halsizlik yorgunlugumu atıyor
saphıracım evde sakıncalı yıyecekler cok olunca ınsan dayanamıyor gercekten.en iyisi davet bıttıkten sonra mısafırlerın elıne tutusturmak galıba kalan ıkramlıkları
arkadaslar ben aksam yemegımı baya hafıf yedım sımdıde mısır hasladım yarım yesem nolur sızce:44: