Bıldırım:Gul63
Bugun
1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar fıstık kırdım(sutten daha fazla kalsıyum ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,1bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı.
2. Öğün(Ogle):1bardak ayran, bır tabak domates tava, bırkac yesıl bıber,bırkac kıvırcık,bır tutam maydanoz,5 cevız,3 kahverengı kaysı,bır cay kasıgı keten tohumu,bıraz pul bıber. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.
Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı
Spor: 1 saat ev ısı yaptım,30 dakıka yurudum.
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.