Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:

- Tam tahıllı ekmekle yapılmış peynirli tost ( yumurtam kalmamışta.)
- 3-4 adet ceviz.

Akşam :

- Gayet sağlıklı bir şekilde yapılmış 3 kaşık kısır.
- Yanına da bol marul.

Sıvı :

- 1.5 litre civarı su
- Sodalı yeşil çay

Spor:

- Slim in 6

akşam yemeği (2.öğünümm bugün 2 öğün oldu)
yoğurtlu çorba, dünden kalan lahana sarma (kıyma, mercimek ve az bulgur)

Eski masal slim in 6 ne ???

Bıldırım:Gul63
Bugun

1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar fıstık kırdım(sutten daha fazla kalsıyum ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,1bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı.

2. Öğün(Ogle):1bardak ayran, bır tabak domates tava, bırkac yesıl bıber,bırkac kıvırcık,bır tutam maydanoz,5 cevız,3 kahverengı kaysı,bır cay kasıgı keten tohumu,bıraz pul bıber. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.
Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,30 dakıka yurudum.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.

slm kızlar ben bugün bişey farkettim sizede söyleyim dedim belki sizde de bi fark olur
ben ilk karatay diyetine başladığımda kayısı yemedim ve fazla bi acıkma olmadı sonraki günlerde ise yedim fakat acıkma hissi oldu biryerde bi hata yapıyorum diye düşünürken aklıma geldi kuru kayısında şeker var bende kayısıdan olabilir diye düşündüm ve bugün kayısı yemedim hiç acıkmadım yarında yemiycem bakalım aynı olucak mı?
acıkan bazı arkadaşlar var belki onlar da deneye bilirler

Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

Eklentiler

• $1.p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4%B1loydum,ayda%204%2.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrikler
sen bu kadar kiloyu bu diyetle mi? verdin :44:

BUGUNKU MENUM

SABAH:kıyma kavurması
1 muz
cıvıl peynırı
domates
badem

ogle:1 kase yogurt corbası
1/4 nar
bıraz badem
4-5 gunkurusu kayısı

akşam: 1 tavuk pırzola
1 kase yogurt

sabah:2 yumurta
bir kase zeytin
az peynir
badem
yeşilçay

öğlen:kısır(1 tabak,pilavlık bulgurdan yaptım)

akşam:mercimek çorbası
türlü
yoğurt

şimdi limonlu çaya devam,Allah yardımcımız olsun dostlarım

mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.uzun zamandır takip ediyorum bende günlük bildirim yapacam yarından itibaren yalnız benim alerjimden dolayı yumurta ve ceviz badem tarzı şeyleri günlük yiyemiyorum o yüzden bildirimlerimde yumurta ve ceviz sayısı biraz daha olacak şimdiden belirtmek isterim....

Son düzenleme:
Allah Allah insanlara güvenmek kolay mı ..
Vermedin değil mi?
Ne olacağı hiç belli olmaz.
Cuma düzeltirsin artık.

vermedim masalcımm ama hala kendime gelemedimm kapıma dikilince öylee tanımadığımm bir kadınn az daha kalsaydıı polis çağıracaktımm o raddeye geldimm
kadının gelmesi de çizelgenin üzerine olunca hepsi girdi birbirine cuma ya düzeltirim evet.

pindistanncımm çizelgem yanlış canım tamm öğrendimm nasıl yapılacağını onu daa yanlış yapmışım pek iyi değildim dee...

BUGUNKU MENUM

SABAH:kıyma kavurması
1 muz
cıvıl peynırı
domates
badem

ogle:1 kase yogurt corbası
1/4 nar
bıraz badem
4-5 gunkurusu kayısı

akşam: 1 tavuk pırzola
1 kase yogurt

afiyet olsunn şekerimmmm
ben de nar yemek istiyorumm ama bulamadım bugün manavdaa yoktuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…