Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok güzel vermişsin canım.Darısı başıma inşallah.

merhaba kızlarr geçmiş sayfaları okuyodum anca gelebiildimm:26::26:
liste işi baya karışmış görünüyor

saphiracımm ellerine sağlık canım liste için bi tanesinn sennn

afiyet bal şeker olsun arkadaşımmm
sana muzu soracaktımm cnm yaa sabahları yiyorsun yaa accıkma durumun nasıl oluyorr erkeen mi acıkıyorsunn?:44::44::44::44::44:
tabii yumurta gibi olmuyordurr

Saphıracığım,eğer öyleyse beni de alın listeye.

Başlangıç tarihi: 07.10.2011

Başlangıç kilom: 93

Hedef kilom: 70

Beden:46-48

Spor: Bugün başlıyorum.

Boy: 160cm

kitabı okuyorumda tavuk hakkında hiç bişi söylemiyor bir bilginiz var mı? birde bezelye yenebilir mi? ve hangi yağları kullanmam lazım bende o sayfa basılmamış da

kitabı okuyorumda tavuk hakkında hiç bişi söylemiyor bir bilginiz var mı? birde bezelye yenebilir mi? ve hangi yağları kullanmam lazım bende o sayfa basılmamış da

mümkünse köy tavuğu makbul cnm bu beslenme şeklinde herşeyin doğal olması önemli olan.
bezelyeyi önermiyor diye biliyorumm ama bazı arkadaşların menülerinde gördümm. zaten daha iyi bilen arkadaşlar yorum yaparlar
tereyağ ve zeytin yağı cnm onlar da doğal olacakk soğuk sıkma olacak z.yağı. tereyağı da köy tere yağıı

afiyet bal şeker olsun arkadaşımmm
sana muzu soracaktımm cnm yaa sabahları yiyorsun yaa accıkma durumun nasıl oluyorr erkeen mi acıkıyorsunn?:44::44::44::44::44:
tabii yumurta gibi olmuyordurr

sağol tatlım.muz ,yumurta kadar tok tutmuyor tabıı,zaten 1 tane yıyorum.12 de kesın acıkmıs oluyorumyumurtalı gunlerımde uce dorde kadar rahat ac kalabılıyordum:26:baska bır care bulmalıyım ben.haşlanmıs et falan ı yesem acaba sabahları

kitapta köy tavugu yenmelı dıyor. bız bulamadıgımız zamanlarda market tavugu da yıyoruz .(hoca duymasın)

bezelye hakkında bılgım yok,yenmıyordu galıba

sızma zeytınyagı,tereyağı,omega3 yanı balıkyagı en sağlıklı yağlar.bunlar kullanılmalı.ölçüsü yok,damak tadına göre ayarlıyorsun.

ne zaman baslıyorsun?

Arkadaşlar size yetişmek çok zor :)

Sabah girmiştim,20 sayfa ilerlemiş.

1 saattir okuyorum.Bu günkü yediklerimi

yazayım:

Sabah: 2 yumurta,Beyaz peynir,2 domates

biraz yer fıstığı,açık çay.

Öğle:

1bardak süt,1tabak tarhana çorbası,bol salata.

Akşam:

1 kase yoğurt,börülce salatası.

Sodalı,limonlu yeşilçay,ara ara 4 fincan.

2 lt.su.

Gazamız mubarek olsun.

loxandra lesliee yaptın mıı bugünn?
yapmadıysannn yapalımm mıı? ben yapacağımm şimdi deee haber vereyim dedimm

kızlar ben de bugün başladım.artık canıma tak etti.önümde hava yastığı gibi bir göbekle gezmek beni çok üzüyor.yakıştıramıyorum kendime.bugün yediklerim:

sabah:bir parça peynir,domates salatalık ve 2 yumurta

öğlen:bir tabak barbun fasülye,salata,ayran

akşam:bir avuç kadar kırmızı et ve salata.ama şu an çok açım ve 2 kayısı ve birkaç fıstık yedim.of dayanamadım yine baktım daha ileri gideceğim kendimi bilgisayarın başına attım.

ne olur bu sefer vereyim şu kiloları.eşimin beni umutsuz bir vaka olarak görmesinden ,benimleyken çaktırmıyor ama ezilip büzülmesinden çok bıktım.şu kısacık hayat yağların tasasıyla geçmemeli artık...

loxandra lesliee yaptın mıı bugünn?
yapmadıysannn yapalımm mıı? ben yapacağımm şimdi deee haber vereyim dedimm

sanırım yapamayacagım,mazeretlerımı sıralayayım.

regl oldum bugun,cok yorgunum,cocuklar ayakta, musade etmezler yapmama,

ama dısarda 20 dk yurudum bugun,o sayılsın artık bugunku sporum.

sen yap canım,bekliyorum.

kızlar beni de alın aranıza lütfen.bu azmi ve kararlılığı yitirmemem lazım.
rumuz:nur5555
başlangıç tarihi:07/10/2011
başlangıç kilom:89.2
yaş 38

sakın beni bırakmayın kızlar ne olur.şimdi eşim de kaydetti telefonuna kilomu.inşallah rezil olmam.

hosgeldın canım.buraya sureklı gırersen motıvasyonun ve basarın artar.hergun menulerımızı ve haftada bır verdıgımız kıloyu da paylasıyoruz.

kitabı aldın mı,okuyunca zaten baska turlu beslenmek vıcdan azabı cektırıyor,bile bile hastalıklara davetıye mı cıkarıyorum dıye dusunuyor ınsan.yanı dıger dıyetler gıbı bırkac ay dısımı sıkayım sonra eskı duzenıme donerım dıyecegın bır dıyet değil karatay diyeti,omur boyu sağlıklı yasamak ıcın olusturulmus bır beslenme programı.

basta 1 en fazla 2 hafta zor gelebılır,ne de olsa eskı alıskanlıklarımızı degıstırıyoruz,insulın dırencı kırılana kadar canın arada atıstırmak da ısteyebılır.bunlar normal,hepsının de caresı var,açlıgınla basbasa kalmıyorsun
bugunku menunu degerlendırelım:

kahvaltı cok onemlı,ve kuvvetlı olması gerekıyor.

2 yumurta yemen guzel
peynır 1 avuc ıcı olacak en az
10-15 zeytın yemelısın sıyah veya yesıl
1 cay brd cevız veya fındık veya fıstık veya badem
4-5 kuru kayısı

bu kahvaltıyı hergun tam olarak yaparsan gun ıcınde acıkma krızlerın olmayacak ve tum gunu cok daha rahat gecıreceksın.

yıne de ogun aralarında acıkırsan 1 avuc tuzsuz kuruyemıs yıyebılırsın.

oglen yemegın guzel
akşam da az yemıssın zaten acıkman normal.etın yanında 1 tbk sebze yemegı yeseydın daha rahat olurdun suan.

yıne de ıyı bır baslangıc ıcın tebrık edıyorum.
hep beraber tüm yağlarımızdan kurtulup,fit hatunlar olacagız ıns,bıze takıl hayatını yaşa

hay Allahımıddıaya mı gırdın yoksa esınle

nasıl olsa kaybedecek,hazırlasın sımdıden cuzdanını

bu dıyete tam uyup da kilo vermemek mumkun değil,ayrıca uygulaması cok kolay.

yalnız oncelıkle kıtabı okumanı onerırım.ben hatmettım nerdeyse

demek duydunuz sesimi çok mutlu oldum ben.inşallah veririm kızlar artık daha fazla kilolarım yüzünden aşağılanmak istemiyorum.siz benim en iyi destaklerim olacaksınız bu aşamada.bakalım bugünü biraz aç bitirdim.evde fındık ceviz yoktu.yarın çıkıp hepsini alırım.ayrıca kitabı da alıcam.

hımm sen zaten yürümüşsün cnm 20 dk sayılırr tabiiii
oohhh çok iyi geldi vallaa spor yapınca kendimi iyi hissediyorum, mutlu oluyorumm

ayrıca ben bir şey daha sorucam:şu leslie nedir arkadaşlar çok merak ettim.

nuurr hoşgeldinn aramızaaa
lesliee dışarda yürüyüş imkanı olmayanlar için evde yürüme sağlayann bir aktivitee. google dan ara ya da kadınlar kulübünde de başlığı var bakabilirsinn cnm. ama baya ter attırıyorr süper bişeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…