hımm sen zaten yürümüşsün cnm 20 dk sayılırr tabiiii
oohhh çok iyi geldi vallaa spor yapınca kendimi iyi hissediyorum, mutlu oluyorumm
nuurr hoşgeldinn aramızaaa
lesliee dışarda yürüyüş imkanı olmayanlar için evde yürüme sağlayann bir aktivitee. google dan ara ya da kadınlar kulübünde de başlığı var bakabilirsinn cnm. ama baya ter attırıyorr süper bişeyyy
aynen ya ter atmak cok rahatlatıyor,hem ruhen hem bedenen
sen hangı vıdeoyu yapıyorsun canım, 5 mıl mı?
aynı soruları ıkımız bırden cevaplıyoruz.
danışma gıbı olduk burdaaaaa
kısırlık bulguru az suyla haşlıyorum, tuzunu atıp, süt ekliyorum üstüne, 3-5 dk sütle kaynıyo. okadar.tariflerini yazarmısın müsait bir zamanda
unsuz su gibi olmuyolar mı?
bu liste işi normal kilo verme topiclerinde de var. 60-69 da yok biliyorum ama olanlar var.bu liste işi takım gruplarda yapılan birşey zaten..
diğer zayıflama topiklerinde görmedim ben...
gönüllü olanın ortaya attığı bir fikirdi galiba bu..
daha önceleri ben olmadığım için olay nasıl gelişti bilmiyorum ama.
gönüllü yoksa buna zaman ayırmak zor.
saphiracım bunun eklenmiş halini göremedim, istekli bikaç kişiden fazla değil mi.Arkadaşlar bundan sonraki haftalarda da listeye katılmak isteyenler ve sıram gelince listemi yaparım diyenler,aşağıdaki listeye kendilerini eklesinler
1. saphira
2.
kızlaaarrrrrrrrrrrrr inanamıyorum,inanamıyoruuummmmmmmmm
tam 1kilo 700 gr kilo vermişim.nerdeyse 2 ye yakın.hemde sadece 1 haftadır dikkat ediyorum.3 gündürdenkarataydayım.allahım bu bir mucizeee.çok mutluyuuummmm
inan ,inanolur boyle seyler,burası karatay
tebriklerrrrr:92::92::92::92:hep boyle devam edersın inş.:97::97::97::97::97:
bugünkü menüm
KAHVALTI:
2yumurta
domates
salatalık
roka
ÖĞLE YEMEĞİ:
çok acıkmadım ama akşama acıkıp saldırmamak için yoğurt yedim
AKŞAM YEMEĞİ:
taze fasülye
yoğurt
ben peynir yemediğim için gün içerisinde bol yoğurt tüketmeye çalışıyorum
afiyet olsun.hani kuruyemıs?
kızlaaarrrrrrrrrrrrr inanamıyorum,inanamıyoruuummmmmmmmm
tam 1kilo 700 gr kilo vermişim.nerdeyse 2 ye yakın.hemde sadece 1 haftadır dikkat ediyorum.3 gündürdenkarataydayım.allahım bu bir mucizeee.çok mutluyuuummmm
çok mutluyummm.inşallah hedef kilomuza ulaştığımız günleride görürüz :)
darısı başıma inşaallah...............
demek duydunuz sesimi çok mutlu oldum ben.inşallah veririm kızlar artık daha fazla kilolarım yüzünden aşağılanmak istemiyorum.siz benim en iyi destaklerim olacaksınız bu aşamada.bakalım bugünü biraz aç bitirdim.evde fındık ceviz yoktu.yarın çıkıp hepsini alırım.ayrıca kitabı da alıcam.
hımm o yuvarlama işini ben hiç bilmiyordum amaaa :78:
1.4/ 88.8 = 0.0157657 .. diye gidiiyor canım.
0.0157657.. * 100 = 1.576
Cuma yarışmalarında 3. basamak 5ten büyükse bir sonraki rakama tamamlıyoruz.
o yüzden 1.58 dedim ama tabiki öyle yapmamız şart değil.
Yuvarlamayadabilirsin nasıl istersen.
evet canım bana kaldısaphıracım yıne sana kalmıs ıhale ama cok guzel olmus listemız ,ellerine sağlık.
bayagı cogalmısız bu hafta,inş. bırakmadan devam ederız hep bırlıkte
Listenin bir saati yok ama ben öğlen yapmıştım listeyi,sonra defalarca düzeltmeler eklemeler yaptımSaphıra,teşekkür ederim.Liste için geç kaldım galiba.
Gündüz giremedim.Gruba devam edicem.
teşekkürler canım.daha yolum uzunÇok güzel vermişsin canım.Darısı başıma inşallah.
teşekkür ederim canımmerhaba kızlarr geçmiş sayfaları okuyodum anca gelebiildimm:26::26:
liste işi baya karışmış görünüyor
saphiracımm ellerine sağlık canım liste için bi tanesinn sennn
canım bu saatte listeyi yapmazsam darılmazsın diymi,çünkü yatıcam hemen,çok uykum geldi,bak buna benziyorumSaphıracığım,eğer öyleyse beni de alın listeye.
Başlangıç tarihi: 07.10.2011
Başlangıç kilom: 93
Hedef kilom: 70
Beden:46-48
Spor: Bugün başlıyorum.
Boy: 160cm
hoşgelldinn :81:kızlar beni de alın aranıza lütfen.bu azmi ve kararlılığı yitirmemem lazım.
rumuz:nur5555
başlangıç tarihi:07/10/2011
başlangıç kilom:89.2
yaş 38
sakın beni bırakmayın kızlar ne olur.şimdi eşim de kaydetti telefonuna kilomu.inşallah rezil olmam.
kısırlık bulguru az suyla haşlıyorum, tuzunu atıp, süt ekliyorum üstüne, 3-5 dk sütle kaynıyo. okadar.
damak tadına bağlı ama yağ bile istemiyo bu çorba. kaynayınca sütün yağı da çıkıyo ama yağ içine ya da üstüne eklenebilir.
üstüne de az karabiber ekip yiyoruz afiyetle :)
bu liste işi normal kilo verme topiclerinde de var. 60-69 da yok biliyorum ama olanlar var.
sürekli girip dostluk sohbet kuramayan üyeler için liste şart.
saphiracım bunun eklenmiş halini göremedim, istekli bikaç kişiden fazla değil mi.
ben listeyi sıram geldiğinde yaparım. ama her hafta bana da ağır olur.
bence bi topicte düzen neyse uyulmalı, listeye gerek yok diyenlere katılmıyorum.
kimseyi zorlayamayız tabi ki, ama liste olmalı bence
bu arada liste için ellerine sağlık..