masalcım görmedim yaptığını listeye profiti ekliyordum ben de.oran niye farklı çıkmış onu anlamadım.
ben şöyle yapıyorum:
1.4 / 88.8 = 0.0157
0.0157 x 100 =1.57
Ekmegı yemıyoruz(cunku ekmekte depresyonu engellıyen B vıtamınlerı olsa da vucuda zarar veren kalıtesız tuzlar da var ve ekmegın glısemık ıdexı cok yuksek Acıktırıyor)Ekmegın yerıne, fındık,fıstık ya da cevız vb yı enaz bır ınce bellı cay bardagı kadar tukEtıyoruz.Dukan diyeti bana cok zor geliyor o yuzden bunumu denesem diye dusunuyorum. Tek merak ettigim dukan ekmegini yiyebilirmiyiz? Yani ekmek kesinlikle yasakmi bu diyetde? Kendim icin degilde bu ekmek sorunu esim icin. Ekmeksiz doymam diyen birisidir kendileri
1.4/ 88.8 = 0.0157657 .. diye gidiiyor canım.
0.0157657.. * 100 = 1.576
Cuma yarışmalarında 3. basamak 5ten büyükse bir sonraki rakama tamamlıyoruz.
o yüzden 1.58 dedim ama tabiki öyle yapmamız şart değil.
Yuvarlamayadabilirsin nasıl istersen.
BEN İKİNCİLİĞİ PROFİTLE PAYLAŞABİLİRİM DERT ETMEYİN
"Eksik Protein İçerikli Beslenme: Anormal beslenme alışkanlığına sahip olanlar ve eksik protein diyeti yapanlarda protein eksiliği oluşuyor. Bu durumda vücut proteini muhafaza etmek için saçları dinlenme evresine sokarak 2-3 ay sonrasında yoğun saç kaybı oluşmasına neden oluyor. Bunun düzelmesi için ise doktorlar yeterli miktarda protein alınmasını öneriyor.",ayrıca tuketılen sekerler proteınlerın vucutta emılımını engellıyor,kıtapta bundan bahsetmıs Karatay Hoca,seker tuketımı vucutta tokluk duygusunu saglayan krom elementının kaybına neden oluyor.kızlar ,kilo verip de saçlarında da değişiklik farkeden var mı?benimkiler çok dökülüyor ve de inceldi,eskiden kalındı telleri,şu insülin direnci kırılırsa saçlarım kendine gelirmiki?
1.eski_bir_masal: % 4.95
2.ceylin: % 1.58
3.profit: % 1.57
4.ylmznrmn:% 1.40
5.leylak84:% 1.20
6.idealist33:% 0.98
7.saphira:% 0.82
8.loxandra:% 0.63
9.tylholl:% 0.46
10.famir:% 0.32
11.mattika:% 0-- gül63:% 0
ikiz81: % 0 liste adayı
yagmury: % 1.51 liste adayı
papadiya: bugün başlıyor
profitcimmmm 3. olmuşsun tebrik ederim canım
kızlar listede bir eksik var mı ?varsa da sonra düzeltirim ya da masalcım sen halledebilirsin sevinirim .kızım uyandı çamaşırları asamadım bu arada
Ayy pek de paylaşımcı arkadaşımız
Bence bu akşam bu sınavı atlatmalısın, ben de çok severim lahana sarmasını ama abartma yiyeceksende.
canım bana demişişn ya lahana cok olmuş pirinçli diye ben pirinç koymamıstım bulgur ve mercımek koydum kıymaya omdan 5-6 yedım
pirinçli gibi olmamış ama ıdare eder
BEN İKİNCİLİĞİ PROFİTLE PAYLAŞABİLİRİM DERT ETMEYİN
sevgili yağmurr öncelikle hoşgeldin
canım ben lesslie yi google a arattırdımm ordan çıkan linklerden birinden indirdim hatırlamıyorumm ama hemen çıkıyor zaten. 5 mil olaanını indir zaten kaçıncı mile geldiğini gösteriyor ekranda.
bi de indirmeden yapmak istersen kadınlar kulübünün de bir başlığı var lesslie ile alakalı ordan indirmeden de yapabilirsin...
burdan yapabılırsın leslie yı
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
ıns yaza kadar ıdeal kilomuza kavusuruz:97::97:
Merhaba yağmur
ben lesliyi indirmiyorum,kk daki başlığından yapıyorum.arkadaşlar link vermişler sanırım
bildirimini diğer arkadaşlarımızın yaptığı gibi sıralı şekilde yazarsan sevinirim,yani listeye girmek istiyorsan,girmek istemeyedebilrsin.