Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

masalcım görmedim yaptığını listeye profiti ekliyordum ben de.oran niye farklı çıkmış onu anlamadım.
ben şöyle yapıyorum:

1.4 / 88.8 = 0.0157
0.0157 x 100 =1.57

masalcım görmedim yaptığını listeye profiti ekliyordum ben de.oran niye farklı çıkmış onu anlamadım.
ben şöyle yapıyorum:

1.4 / 88.8 = 0.0157
0.0157 x 100 =1.57

1.4/ 88.8 = 0.0157657 .. diye gidiiyor canım.
0.0157657.. * 100 = 1.576
Cuma yarışmalarında 3. basamak 5ten büyükse bir sonraki rakama tamamlıyoruz.
o yüzden 1.58 dedim ama tabiki öyle yapmamız şart değil.
Yuvarlamayadabilirsin nasıl istersen.

[ı]kızlar haftasonu ben pek giremem şimdiden herkese iyi haftasonları
tatilde yediklerinize dikkat edin.
Bu arada akşama kvalidemdeyiz lahana sarması var pirinçli,bu benim için büyük sınav.inşallah en fazla 4-5 tane yemeyi düşünüyorum.(çok ta severim yaa)[/ı]

Ekmegı yemıyoruz(cunku ekmekte depresyonu engellıyen B vıtamınlerı olsa da vucuda zarar veren kalıtesız tuzlar da var ve ekmegın glısemık ıdexı cok yuksek Acıktırıyor)Ekmegın yerıne, fındık,fıstık ya da cevız vb yı enaz bır ınce bellı cay bardagı kadar tukEtıyoruz.

BEN İKİNCİLİĞİ PROFİTLE PAYLAŞABİLİRİM DERT ETMEYİN

Bildirim:07/10/2011
Başlangıç tarihi:27/09/2011
Başlangıç kg:87
Bu hafta:84,300 Relg dönemindeyim.
toplam fark :- 2kg 700 gr
Beden:46
Spor: az
Boy:165 cm
Hedef:.58Kg

kızlar ,kilo verip de saçlarında da değişiklik farkeden var mı?benimkiler çok dökülüyor ve de inceldi,eskiden kalındı telleri,şu insülin direnci kırılırsa saçlarım kendine gelirmiki?
"Eksik Protein İçerikli Beslenme: Anormal beslenme alışkanlığına sahip olanlar ve eksik protein diyeti yapanlarda protein eksiliği oluşuyor. Bu durumda vücut proteini muhafaza etmek için saçları dinlenme evresine sokarak 2-3 ay sonrasında yoğun saç kaybı oluşmasına neden oluyor. Bunun düzelmesi için ise doktorlar yeterli miktarda protein alınmasını öneriyor.",ayrıca tuketılen sekerler proteınlerın vucutta emılımını engellıyor,kıtapta bundan bahsetmıs Karatay Hoca,seker tuketımı vucutta tokluk duygusunu saglayan krom elementının kaybına neden oluyor.

saphıracım yıne sana kalmıs ıhale ama cok guzel olmus listemız ,ellerine sağlık.

bayagı cogalmısız bu hafta,inş. bırakmadan devam ederız hep bırlıkte

bungunku menum:

sabah :1 muz
10 zeytın
yarım avuc peynır
2 közlenmıs kırmızı bıber
cevız+ badem

ogle:
2 kase yogurt corbası(bugdaylı,un da vardı ama ıctım)
5-6 zeytın
7-8 kuru kayısı

akşam:hiçbirsey

evde yemek de yok,malzeme de,keyfım de yok zaten,ugrasamam yemekle falan.

Ayy pek de paylaşımcı arkadaşımız
Bence bu akşam bu sınavı atlatmalısın, ben de çok severim lahana sarmasını ama abartma yiyeceksende.

canım bana demişişn ya lahana cok olmuş pirinçli diye ben pirinç koymamıstım bulgur ve mercımek koydum kıymaya omdan 5-6 yedım

pirinçli gibi olmamış ama ıdare eder

canım bana demişişn ya lahana cok olmuş pirinçli diye ben pirinç koymamıstım bulgur ve mercımek koydum kıymaya omdan 5-6 yedım

pirinçli gibi olmamış ama ıdare eder

Aaa o zaman çok güzel afiyet olsunn ..
Off canım pirinçlisinden nasıl istedi ya

bugünkü menüm: sabah 2 yumurtalı maydonozlu omlet,biraz ceviz domates salatalık maydonuz.kiraz saplı bitki çayı öğlen ton balıklı bol limonlu salata akşam da 1 tabak yeşil fasulye yoğurtt bol bol su...

selam
2 tane altın çilek,1 bardak ılık su
kahvaltıda:2 yumurtayla domatesli,peynirli omlet....
7zeytin
salatalık
ceviz,badem,fındık
1 kupa papatya çayı
öğlen;kıymalı kabak(dünden),1 kase yoğurt
akşam:tuzda tavuk
ayran
çoban salata
spor: 1 saat yürüyüş
su:2 lt

kızlar bugün benim 5. günüm ve ben tartıda aynıyım...
ama anlamıyorum neden yoksa 1 hafta geçmesimi lazım....:44:
1 haftadır günlük maksimum 1500 calori bile almamışımdır vede yürüyüş yapıyorum,akşam 8:00 den sonra birşey yemiyorum....
acaba daha verirmiyim.....canım sıkılmaya başladı.........:84::84:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.İndirmeden yaparım.Bu gün başlıyorum.

Bıldırım:Gul63
Bugun

1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye(bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı var) kırdım,dokuz tane zeytın,bıraz domates,2bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı),,3dıs sarımsak,2 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır tutam maydanoz,bıraz salatalık,bırkac kıvırcık(kıvırcıkla durum yapıyorum),bır avuc kasar peynırı.

2. Öğün(Ogle):Ogle menum :1bardak su, bır tabak kuru fasulye, bırkac yesıl bıber,bıraz pul bıber. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.
Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 4 saat ev ısı yaptım,az yurudum.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.

Saphıra,teşekkür ederim.Liste için geç kaldım galiba.
Gündüz giremedim.Gruba devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…