Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hımm sen zaten yürümüşsün cnm 20 dk sayılırr tabiiii:KK34::KK34:
oohhh çok iyi geldi vallaa spor yapınca kendimi iyi hissediyorum, mutlu oluyorumm:KK69::KK69::KK69::KK69:

aynen ya ter atmak cok rahatlatıyor,hem ruhen hem bedenen:KK8::KK8::KK8:

sen hangı vıdeoyu yapıyorsun canım, 5 mıl mı?

nuurr hoşgeldinn aramızaaa:KK71::KK71::KK71::KK71:
lesliee dışarda yürüyüş imkanı olmayanlar için evde yürüme sağlayann bir aktivitee. google dan ara ya da kadınlar kulübünde de başlığı var bakabilirsinn cnm. ama baya ter attırıyorr süper bişeyyy:KK8::KK8::KK8::KK8:

aynı soruları ıkımız bırden cevaplıyoruz.:KK9::KK9:

danışma gıbı olduk burdaaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

aynen ya ter atmak cok rahatlatıyor,hem ruhen hem bedenen:KK8::KK8::KK8:

sen hangı vıdeoyu yapıyorsun canım, 5 mıl mı?

5 mili indirmiştim cnm bennn videoda köşede kaçıncı milde olduğunu gösteriyorr zaten
2 milden yukarı çıkamadım daha :KK69::KK69::KK69:
yavaş yavaş arttırırım artık 3 kez yaptım daha:KK61::KK61::KK61::KK61:

tariflerini yazarmısın müsait bir zamanda
unsuz su gibi olmuyolar mı?
kısırlık bulguru az suyla haşlıyorum, tuzunu atıp, süt ekliyorum üstüne, 3-5 dk sütle kaynıyo. okadar.
damak tadına bağlı ama yağ bile istemiyo bu çorba. kaynayınca sütün yağı da çıkıyo ama yağ içine ya da üstüne eklenebilir.
üstüne de az karabiber ekip yiyoruz afiyetle :)

bu liste işi takım gruplarda yapılan birşey zaten..
diğer zayıflama topiklerinde görmedim ben...
gönüllü olanın ortaya attığı bir fikirdi galiba bu..
daha önceleri ben olmadığım için olay nasıl gelişti bilmiyorum ama.
gönüllü yoksa buna zaman ayırmak zor.
bu liste işi normal kilo verme topiclerinde de var. 60-69 da yok biliyorum ama olanlar var.
sürekli girip dostluk sohbet kuramayan üyeler için liste şart.

Arkadaşlar bundan sonraki haftalarda da listeye katılmak isteyenler ve sıram gelince listemi yaparım diyenler,aşağıdaki listeye kendilerini eklesinler :KK71:

1. saphira
2.
saphiracım bunun eklenmiş halini göremedim, istekli bikaç kişiden fazla değil mi.
ben listeyi sıram geldiğinde yaparım. ama her hafta bana da ağır olur.
bence bi topicte düzen neyse uyulmalı, listeye gerek yok diyenlere katılmıyorum.
kimseyi zorlayamayız tabi ki, ama liste olmalı bence:KK16:

bu arada liste için ellerine sağlık..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaaarrrrrrrrrrrrr inanamıyorum,inanamıyoruuummmmmmmmm
tam 1kilo 700 gr kilo vermişim.nerdeyse 2 ye yakın.hemde sadece 1 haftadır dikkat ediyorum.3 gündürdenkarataydayım.allahım bu bir mucizeee.çok mutluyuuummmm
:KK52::KK52::KK48:

kızlar aklınıza takılanlar burada:KK55::KK55::KK55::KK55:

kılo verırken karbonhıdratı az tuketın dıyor .dikkattttt:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

#798065 | Soran : efla-1052153 | Soru Grubu : Genel
Soru : hocam mrb Allah sizden razı olsun bütün sorularımızı ayrt etmeden cvplıosunuz vaktinizi alıyoruz saolun tekrar. ben size sormak istediğim 1)sizim tavsiye ettiğinz yeme biçimini ugulamaya çalışıyorum ben 86 kiloyum mesala sabah kitapta yazdığın sabah klasik kahvaltıyı yapıyrm öğle çalıstığım için işyernde ne varsa mesala nout vardı 2 tabak yedim fazlamı ???akşamda balık kısır patlıcan bunlarda yanlış bişey varmıdır. 2)sakız çiğnesek mesala aksam 8 den sonra insülin mi sagılar vücüt tavsiye eder misnz sakızı?? 3)birde hamileyken bu diyete devam edersek zayıflamaya devam eder miyiz bebeğe bi zararı olur mu ?hocam bide hamileyken fitnesa gitsek olur spor yapsak çünkü bu kilo üzerine bide kilo alırsam sanırım kaldıramam... 4)omega 3 kullansam kilo vermem hızlanır mı? bide ilerde kilo yapr diyolar size sormak istedm .. saolun teşk.

Cevap : Nohut ve leblebl karbonhidrattır. Kilo verirken yememekte faydası vardır 2 tabak fazla tabii. Sağlıklı yaşayarak, sağlıklı beslenerek yağlarınızdan kurtuluyorsunuz... Bu çocuğunuz için de geçerli. Kilomuz gidince, yani aşırı yağlarınız azalınca ya da kalmayınca, hamile kalmanız, hem sizin hem de bebeğiniz için son derece sağlıklıdır. Çocuk daha sağlıklı olur, bebek alerjileri gelişmez. Omega-3: önemli bir temel yağdır. Kesinlikle kilo aldırmaz! Bol bol balık yemelisiniz, bir kere. Sonra ana sütü en sağlıklı süttür, demiyormuyuz peki? Neden hiç incelediniz mi? Ana sütünün %90'ı yağdır, ve proteindir. Hangi yağlardır biliyormuyuz: Bu yağlar omega-3, ve kolesteroldür. Bebeğin aylarca başka bir gıda almadan beslenme ve gelişmesini sağalayan yağ omega-3 ve kolesteroldür. Omega-3 aşırı kilolularda yağların erimesinin nedenidir, kan şekerini düzenler, tansiyonu düzenler, alerjilere iyi gelir, unutkanlığı ve ALZHEİRMER2ı önler!!! İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN önemli ana bir yağdır. Vitamin falan değildir.Ana rahmindeki bebeklerin beyin ver sinir sisteminin sağlıklı gelişmesini sağlar. Hamileyken aşırı miktarda karbonhidratlarla beslenen annelerin, kız bebeklerinde ana rahmindeyken insülin direnci oluştuğu da gösterilmiştir. Hamileyken sakın aşırı kilo almayın, hamileyken bol bol şeker ve tatlı tüketmeyin ,işte bu nedenle... Kolay gelsin. Yürüyüşe devam. Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
Detay için burayı tıklayınız
Cevap Tarihi : 07.10.2011 12:KK39:00 #797999 | Soran : nur-1053991 | Soru Grubu : Genel
Soru : merhabalar canan hocam....kitabınızı aldım ve uygulamaya başladım 10 günde 2 kg verdim.ben tatlıya çok düşkün bir insandım şimdi çok aramıyorum 2 öğün bana çok yeterli geliyor ama birkaç sorum var omega 3 ü mutlaka hap olarak kullanayım mı?gıdalardan aldıklarım yeterli mi?bir sorunun cevabında günde 30_40 dk yürüyün istediğinizi yiyin demişsiniz bunu anlayamadım, birde insülin direnci kırıldıktan sonra herşeyden azar azar yiyin demişsiniz bu istediğimiz kiloya ulaşınca mı demek?tam buğdayı da bulamadım marketlerde yok.tavsiyeniz??sizi gerçekten tebrik ediyorum yani süpersiniz acıkmayacağımı hiç tahmin etmezdim göbek yağlarım acayip şekilde gitti tavsiyelerinizi bekliyorum mutlu kalın.....

Cevap : Omega -3 desteği önemli Göbek ve karaciğer yağları gittikten sonra dengeli beslenip, hareket edersiniz. Dikkat ederek tabii ki her şey yemelisiniz. Ama Karaciğer yağı gitmeli önce!!! Tam buğday ya da bulgur az olarak tüketmelisiniz. Her gün 5 kilometre yürürseniz, her şeyi yiyebilirsiniz diyorum ben. Hayat boyu 30-40 kilometre, başlangıçta en az 20 dakika yürümek şart. Fazla olmasın... Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

tam 1kilo 700 gr kilo vermişim.nerdeyse 2 ye yakın.hemde sadece 1 haftadır dikkat ediyorum.3 gündürdenkarataydayım.allahım bu bir mucizeee.çok mutluyuuummmm

inan ,inan:KK52::KK52::KK52::KK52:olur boyle seyler,burası karatay:KK60::KK60::KK60::KK60::KK52::KK52::KK52:

tebriklerrrrr:KK74::KK74::KK74::92::92::92::92:hep boyle devam edersın inş.:97::97::97::97::97:

bugünkü menüm
KAHVALTI:
2yumurta
domates
salatalık
roka
ÖĞLE YEMEĞİ:
çok acıkmadım ama akşama acıkıp saldırmamak için yoğurt yedim
AKŞAM YEMEĞİ:
taze fasülye
yoğurt
ben peynir yemediğim için gün içerisinde bol yoğurt tüketmeye çalışıyorum:KK56:

bugünkü menüm
KAHVALTI:
2yumurta
domates
salatalık
roka
ÖĞLE YEMEĞİ:
çok acıkmadım ama akşama acıkıp saldırmamak için yoğurt yedim
AKŞAM YEMEĞİ:
taze fasülye
yoğurt
ben peynir yemediğim için gün içerisinde bol yoğurt tüketmeye çalışıyorum:KK56:

afiyet olsun.hani kuruyemıs?

çok mutluyummm.inşallah hedef kilomuza ulaştığımız günleride görürüz :)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:darısı başıma inşaallah...............:KK64:

demek duydunuz sesimi çok mutlu oldum ben.inşallah veririm kızlar artık daha fazla kilolarım yüzünden aşağılanmak istemiyorum.siz benim en iyi destaklerim olacaksınız bu aşamada.bakalım bugünü biraz aç bitirdim.evde fındık ceviz yoktu.yarın çıkıp hepsini alırım.ayrıca kitabı da alıcam.

Hoşgeldin canım.Ben de yeni başladım.

Hep beraber vericez kiloları.Sağolsun arkadaşlar

çok destek oluyorlar.Motivasyon süper.

1.4/ 88.8 = 0.0157657 .. diye gidiiyor canım.
0.0157657.. * 100 = 1.576
Cuma yarışmalarında 3. basamak 5ten büyükse bir sonraki rakama tamamlıyoruz.
o yüzden 1.58 dedim ama tabiki öyle yapmamız şart değil.
Yuvarlamayadabilirsin nasıl istersen.
hımm o yuvarlama işini ben hiç bilmiyordum amaaa :78:
saphıracım yıne sana kalmıs ıhale ama cok guzel olmus listemız ,ellerine sağlık.

bayagı cogalmısız bu hafta,inş. bırakmadan devam ederız hep bırlıkte:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
evet canım bana kaldı :KK1: teşekkür ederim canım.eksikler çokça oldu ama napayım benim de elimden gelen bu.şöyle geniş geniş zamanlarda ,akşama kadar herkesin bildirimini bekleyerek yapılabilse keşke ama kimde var o kadar zaman :KK70:
Saphıra,teşekkür ederim.Liste için geç kaldım galiba.
Gündüz giremedim.Gruba devam edicem.
Listenin bir saati yok ama ben öğlen yapmıştım listeyi,sonra defalarca düzeltmeler eklemeler yaptım
Çok güzel vermişsin canım.Darısı başıma inşallah.
teşekkürler canım.daha yolum uzun :KK55: inşallah :KK70:
merhaba kızlarr geçmiş sayfaları okuyodum anca gelebiildimm:26::26:
liste işi baya karışmış görünüyor :KK31::KK31::KK31::KK31:

saphiracımm ellerine sağlık canım liste için bi tanesinn sennn:KK71::KK71::KK71:
teşekkür ederim canım :KK70::KK71:
Saphıracığım,eğer öyleyse beni de alın listeye.

Başlangıç tarihi: 07.10.2011

Başlangıç kilom: 93

Hedef kilom: 70

Beden:46-48

Spor: Bugün başlıyorum.

Boy: 160cm

canım bu saatte listeyi yapmazsam darılmazsın diymi,çünkü yatıcam hemen,çok uykum geldi,bak buna benziyorum :KK53:
kızlar beni de alın aranıza lütfen.bu azmi ve kararlılığı yitirmemem lazım.
rumuz:nur5555
başlangıç tarihi:07/10/2011
başlangıç kilom:89.2
yaş 38

sakın beni bırakmayın kızlar ne olur.şimdi eşim de kaydetti telefonuna kilomu.inşallah rezil olmam.
hoşgelldinn :81:
kısırlık bulguru az suyla haşlıyorum, tuzunu atıp, süt ekliyorum üstüne, 3-5 dk sütle kaynıyo. okadar.
damak tadına bağlı ama yağ bile istemiyo bu çorba. kaynayınca sütün yağı da çıkıyo ama yağ içine ya da üstüne eklenebilir.
üstüne de az karabiber ekip yiyoruz afiyetle :)

bu liste işi normal kilo verme topiclerinde de var. 60-69 da yok biliyorum ama olanlar var.
sürekli girip dostluk sohbet kuramayan üyeler için liste şart.

saphiracım bunun eklenmiş halini göremedim, istekli bikaç kişiden fazla değil mi.
ben listeyi sıram geldiğinde yaparım. ama her hafta bana da ağır olur.
bence bi topicte düzen neyse uyulmalı, listeye gerek yok diyenlere katılmıyorum.
kimseyi zorlayamayız tabi ki, ama liste olmalı bence:KK16:
bu arada liste için ellerine sağlık..

canım ben bugün akşam üstü çıkarken,listede 3 kişiydik.sonra başka isteyenlerinde olduğunu okudum.tabi listeye kendimizi eklemediğimiz sürece takibi zor olacaktır.güncel tutalım listeyi herkes görebilsin
ve teşekkür ederim canım :KK71::KK70:

arkadaşlarım aslında daha fazla kişiye cevap yazmak istedim ama inanın çok uykum geldi.anca bu saatte fırsatım oldu buraya gelmeye.yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz :KK71::KK71:

Arkadaşlar bundan sonraki haftalarda da listeye katılmak isteyenler ve sıram gelince listemi yaparım diyenler,aşağıdaki listeye kendilerini eklesinler

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.

SAPHIRA; ben de gruba girebilir miyim acaba? bu kitabı aldım okudum hatta dr u ilk dinlediğimde hayatımdan ilk önce şeekeri çıkardım 2 haftadırda ekmek yemiyorum cevizimi kayısımı yiyorum tek eksiğim omega 3 balık yagım onuda bir ara alacagım cetvelimide yapayım henüz regilim yalnız yinede bildirimleri ne zaman yapmamı istersin onuda yazarsan sevinirim artık bıktım bu kilolardan başkalarını kıskanmakdan kendime özen gösterecegim ve bu işi bu diyet sistemi ile bitirecegim..... inşaallahhhhh:KK59::KK66:

X