Kızlar lısteyı ben yapıyorum bu hafta yazdıklarıızı okuyamadım 1 haftadır katılamadım sımdı gerıye donuk okuyorak lısteyı yaparım aksamda gec bısaattede olsa yayılarım yalnız toplamda kac kısıydık hanı tamamlandıysa sımdıdıe yapabılırım
:) COK GEC GORDUM HERKESI HESAPLADIKTAN SONRA ama neyse haftaya ben yaparım belkı daha sonrakı haftada yapabılırım ben bu dıyetı uygulayabıleyım burda olabıleyımde prob degıl gun boyu bılg basıdnayım nasıl olsa ama 16,00 a kadar sonraya kalırsanız cumartesı yaparım ancak lısteyı ben bu hafta hıc uyamadım kedımı bıraktım dolayısıyla buraya gıremedım ama okudukca kendıme gelıyoru mumarım cok kılo almamısımdır yarın sabah tartılıp haftaya ole devam ederım artık sevgıler
Çok doğru yapmışsın.
Hatta bağırsaklarındakileri de boşaltabilsen daha iyi de sabah sabah olmuyor genelde.
Evde tartılıyorsan üstündekileri de çıkar hatta.
sapıhıracım beni listeye eklememişsin net bir bildirim yapmadığımdanmı yoksa geçen haftaki bildirimlerimin azlığındanmı eğer geçen haftadan dolayı ise mazeretimi bildirmiştim liste yapma işine gelincede benpek fazla bilgisayar kullanmasını bilmiyorum ağırlandığımdandeğil liste yapmak istameyenler listeye girmesin demişsiniz çok üzüldüm paylaşımlarda olduğu gibi listeninde benim motivasyonumla çok ilgisi var mesela bugün listede kendimi göremeyince çok üzüldüüüüm1.eski_bir_masal: % 4.95
2.ceylin: % 1.58
3.ylmznrmn:% 1.40
4.leylak84:% 1.20
5.idealist33:% 0.98
6.saphira:% 0.82
7.loxandra:% 0.63
8.tylholl:% 0.46
9.famir:% 0.32
10.mattika:% 0-- gül63:% 0 --guleysa:% 0
ikiz81: % 0 liste adayı
yagmury: % 1.51 liste adayı
gramafon: % 1.44 liste adayı
papadiya: bugün başlıyor
Daha önceden diyet yapan bir arkadaşıma sormuştum,sabah kalkıp idrarı yaptıktan sonra tartıl demişti.
Bu sabah öyle yaptım,sonucumu öyle yazdım.Doğru mu yaptım ?
ikinci haftamı doldurdum bu hafta listedeyim diye çok heyecanlıydım ama moralim bozuldu listede gremeyince kendimi
kızlar ,kilo verip de saçlarında da değişiklik farkeden var mı?benimkiler çok dökülüyor ve de inceldi,eskiden kalındı telleri,şu insülin direnci kırılırsa saçlarım kendine gelirmiki?
sapıhıracım beni listeye eklememişsin net bir bildirim yapmadığımdanmı yoksa geçen haftaki bildirimlerimin azlığındanmı eğer geçen haftadan dolayı ise mazeretimi bildirmiştim liste yapma işine gelincede benpek fazla bilgisayar kullanmasını bilmiyorum ağırlandığımdandeğil liste yapmak istameyenler listeye girmesin demişsiniz çok üzüldüm paylaşımlarda olduğu gibi listeninde benim motivasyonumla çok ilgisi var mesela bugün listede kendimi göremeyince çok üzüldüüüüm
ikinci haftamı doldurdum bu hafta listedeyim diye çok heyecanlıydım ama moralim bozuldu listede gremeyince kendimi
Takıp etmeye calısıyorum,evet bu gunlerde bıraz yogunum.Aramıza hoşgeldin...
Kahvaltına badem-ceviz ya da fıstık eklemeni öneririm.
Bol şans!
bu arada gül63 eskisi kadar yazmıyorsun,yoğun musun?
canımcım ben senin bugünkü bildirimini görmedim yoksa niye eklemeyeyim listeye.zaten erken bir saatte yaptım listeyi.sen bence geçmişi tam manasıyla okumamışsın canım.sonuçta herkesin zamanı kıymetli.bu yüzden hiç kimse her hafta yapmak istemiyor listeyi.bundan dolayı bu işi bir sıraya koyalım dedik,kabul gördü.ancak listeyi yapmaya gelince istemeyenler oldu.yani bu işi yapacak tek bir gönüllü yoksa,kimseye liste yapmayı dayatmayalım,liste olayını ortadan kaldıralım dediler.bir tarafta da lisetenin motive edici olduğunu düşünüp,kaldırılmasını istemeyenler oldu.olay bu.liste istemeyenler listeye girmesinler dedik,yani istemeyenler kendi istekleriyle çıktı canımcım.kimse kimseyi çıkartmıyor,kimsenin öyle bir hakkı da yok zaten burada.yalnız listeye girenler listeyi her hafta sırayla yapsınlar ki kimseye eziyet olmasın diyoruz.ben pc kullanmayı az biliyorum demek ayrı,liste olmasını istemiyorum,liste istemiyorum veya bence liste olmasın demek ayrı.ben herkesin fikrine saygı duyuyorum.sen istersen listede olursun tabiki.seni ileriki haftalara atarız,liste yapma sırası olarak.o zamana kadar öğrenirsin.baktın öğrenemiyorsun,o zaman düşünürüz onu da.üzülme lütfensapıhıracım beni listeye eklememişsin net bir bildirim yapmadığımdanmı yoksa geçen haftaki bildirimlerimin azlığındanmı eğer geçen haftadan dolayı ise mazeretimi bildirmiştim liste yapma işine gelincede benpek fazla bilgisayar kullanmasını bilmiyorum ağırlandığımdandeğil liste yapmak istameyenler listeye girmesin demişsiniz çok üzüldüm paylaşımlarda olduğu gibi listeninde benim motivasyonumla çok ilgisi var mesela bugün listede kendimi göremeyince çok üzüldüüüüm
canımcım ben senin bugünkü bildirimini görmedim yoksa niye eklemeyeyim listeye.zaten erken bir saatte yaptım listeyi.sen bence geçmişi tam manasıyla okumamışsın canım.sonuçta herkesin zamanı kıymetli.bu yüzden hiç kimse her hafta yapmak istemiyor listeyi.bundan dolayı bu işi bir sıraya koyalım dedik,kabul gördü.ancak listeyi yapmaya gelince istemeyenler oldu.yani bu işi yapacak tek bir gönüllü yoksa,kimseye liste yapmayı dayatmayalım,liste olayını ortadan kaldıralım dediler.bir tarafta da lisetenin motive edici olduğunu düşünüp,kaldırılmasını istemeyenler oldu.olay bu.liste istemeyenler listeye girmesinler dedik,yani istemeyenler kendi istekleriyle çıktı canımcım.kimse kimseyi çıkartmıyor,kimsenin öyle bir hakkı da yok zaten burada.yalnız listeye girenler listeyi her hafta sırayla yapsınlar ki kimseye eziyet olmasın diyoruz.ben pc kullanmayı az biliyorum demek ayrı,liste olmasını istemiyorum,liste istemiyorum veya bence liste olmasın demek ayrı.ben herkesin fikrine saygı duyuyorum.sen istersen listede olursun tabiki.seni ileriki haftalara atarız,liste yapma sırası olarak.o zamana kadar öğrenirsin.baktın öğrenemiyorsun,o zaman düşünürüz onu da.üzülme lütfen
canım benim hiç bozma moralini.acelem var şu anda ama olsun seni listeye ekleme işini halledeceğim önce
bana bugünkü bildirimini yazarmısın canım.geçen haftaki kilonu,bu haftaki kilo özellikle yaz
1.eski_bir_masal: % 4.95
2.ceylin: % 1.58
3.profit: % 1.57
4.ylmznrmn:% 1.40
5.leylak84:% 1.20
6.idealist33:% 0.98
7.saphira:% 0.82
8.loxandra:% 0.63
9.tylholl:% 0.46
10.famir:% 0.32
11.mattika:% 0-- gül63:% 0
ikiz81: % 0 liste adayı
yagmury: % 1.51 liste adayı
papadiya: bugün başlıyor
profitcimmmm 3. olmuşsun tebrik ederim canım
kızlar listede bir eksik var mı ?varsa da sonra düzeltirim ya da masalcım sen halledebilirsin sevinirim .kızım uyandı çamaşırları asamadım bu arada