Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yazzcım önceki sayfalarda bir liste oluşturduk,listeye girmek isteyenler lve sıram gelince listeyi yapabilirim diyenler listesi.oraya ismini yaz canım.kopyala yapıştır yap.hem ön sayfalara gelmiş olsun.yeni katılmak iseyen arkadaşlarımız var.onlarda yazarlar kendilerini belki.
yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Aramıza hoşgeldin...
Kahvaltına badem-ceviz ya da fıstık eklemeni öneririm.
Bol şans!

bu arada gül63 eskisi kadar yazmıyorsun,yoğun musun?

kızlar ,kilo verip de saçlarında da değişiklik farkeden var mı?benimkiler çok dökülüyor ve de inceldi,eskiden kalındı telleri,şu insülin direnci kırılırsa saçlarım kendine gelirmiki?

sapıhıracım beni listeye eklememişsin net bir bildirim yapmadığımdanmı yoksa geçen haftaki bildirimlerimin azlığındanmı eğer geçen haftadan dolayı ise mazeretimi bildirmiştim liste yapma işine gelincede benpek fazla bilgisayar kullanmasını bilmiyorum ağırlandığımdandeğil liste yapmak istameyenler listeye girmesin demişsiniz çok üzüldüm paylaşımlarda olduğu gibi listeninde benim motivasyonumla çok ilgisi var mesela bugün listede kendimi göremeyince çok üzüldüüüüm

Dukan diyeti bana cok zor geliyor o yuzden bunumu denesem diye dusunuyorum. Tek merak ettigim dukan ekmegini yiyebilirmiyiz? Yani ekmek kesinlikle yasakmi bu diyetde? Kendim icin degilde bu ekmek sorunu esim icin. Ekmeksiz doymam diyen birisidir kendileri

ikinci haftamı doldurdum bu hafta listedeyim diye çok heyecanlıydım ama moralim bozuldu listede gremeyince kendimi

öğlen badem -ceviz toplam 10 adet, kuru meyveler (elma-erik-kaysı)
Akşam için hazırlık yapıyorum karnım aç ben de lahana sarma yapıcam içine kıyma-mercimek- bulgur-baharat ve zeytinyağıı
yanında da yoğurt yerimmm ama açım çok yiyebilirim

ikinci haftamı doldurdum bu hafta listedeyim diye çok heyecanlıydım ama moralim bozuldu listede gremeyince kendimi

profit senin boyun kaç acaba??

yüzdeni hesapla saphiranın oluşturduğu listeyi kopyala yapıştır ,kendin hangi sırada isen ekle canım,üzülmene gerek yokkk.
böylece girmiş olursun sende listeye

kızlar ,kilo verip de saçlarında da değişiklik farkeden var mı?benimkiler çok dökülüyor ve de inceldi,eskiden kalındı telleri,şu insülin direnci kırılırsa saçlarım kendine gelirmiki?

Valla bu sıralarda çok bakım yapıyorum ondan mı bilemedim ama yediklerimle de alakalı olabilir.
aksine saçlarım daha iyi durumda.

Paylaşımdan dolayı değildir ama SAPHIRA işlerinin arasında uğraştı liste için net bir bildirim yoksa gözünden kaçmıştır yoksa bilerek değildir merak etme.
Hemen sen bildirimini yap uygun yere ekleyelim seni.
Liste yapma oalyına gelince inan hiç bir şey yok.
Sen istedikten sonra biz sana anlatırız uzun uzun.
Hoş uzun değil de oslun.

canımcım ben senin bugünkü bildirimini görmedim yoksa niye eklemeyeyim listeye.zaten erken bir saatte yaptım listeyi.sen bence geçmişi tam manasıyla okumamışsın canım.sonuçta herkesin zamanı kıymetli.bu yüzden hiç kimse her hafta yapmak istemiyor listeyi.bundan dolayı bu işi bir sıraya koyalım dedik,kabul gördü.ancak listeyi yapmaya gelince istemeyenler oldu.yani bu işi yapacak tek bir gönüllü yoksa,kimseye liste yapmayı dayatmayalım,liste olayını ortadan kaldıralım dediler.bir tarafta da lisetenin motive edici olduğunu düşünüp,kaldırılmasını istemeyenler oldu.olay bu.liste istemeyenler listeye girmesinler dedik,yani istemeyenler kendi istekleriyle çıktı canımcım.kimse kimseyi çıkartmıyor,kimsenin öyle bir hakkı da yok zaten burada.yalnız listeye girenler listeyi her hafta sırayla yapsınlar ki kimseye eziyet olmasın diyoruz.ben pc kullanmayı az biliyorum demek ayrı,liste olmasını istemiyorum,liste istemiyorum veya bence liste olmasın demek ayrı.ben herkesin fikrine saygı duyuyorum.sen istersen listede olursun tabiki.seni ileriki haftalara atarız,liste yapma sırası olarak.o zamana kadar öğrenirsin.baktın öğrenemiyorsun,o zaman düşünürüz onu da.üzülme lütfen

canım benim hiç bozma moralini.acelem var şu anda ama olsun seni listeye ekleme işini halledeceğim önce

bana bugünkü bildirimini yazarmısın canım.geçen haftaki kilonu,bu haftaki kilo özellikle yaz

1.eski_bir_masal: % 4.95
2.ceylin & profit : % 1.58
3.ylmznrmn:% 1.40
4.leylak84:% 1.20
5.idealist33:% 0.98
6.saphira:% 0.82
7.loxandra:% 0.63
8.tylholl:% 0.46
9.famir:% 0.32
10.mattika:% 0 -- gül63:% 0 --guleysa:% 0
ikiz81: % 0 liste adayı
yagmury: % 1.51 liste adayı
gramafon: % 1.44 liste adayı
papadiya: bugün başlıyor

SAPHIRAcım işin var diye ben ekledim profit arkadaşımızı, üzülmesin görsün istedim listede kendini.
Yanlış anlamazsın değil mi ?

1.eski_bir_masal: % 4.95
2.ceylin: % 1.58
3.profit: % 1.57
4.ylmznrmn:% 1.40
5.leylak84:% 1.20
6.idealist33:% 0.98
7.saphira:% 0.82
8.loxandra:% 0.63
9.tylholl:% 0.46
10.famir:% 0.32
11.mattika:% 0 -- gül63:% 0
ikiz81: % 0 liste adayı
yagmury: % 1.51 liste adayı
papadiya: bugün başlıyor

profitcimmmm 3. olmuşsun tebrik ederim canım

kızlar listede bir eksik var mı ?varsa da sonra düzeltirim ya da masalcım sen halledebilirsin sevinirim .kızım uyandı çamaşırları asamadım bu arada

3 rakamı 5ten büyük olunca yuvarlama yapıyoruz diye 1.58 bulmuştum ben SAPHIRAcım.
Ama nasıl yaptığını bilmediğimden yanlış olmuş olabilir.
Öp bizim için ufaklığı bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…