SAPHIRA; ben de gruba girebilir miyim acaba? bu kitabı aldım okudum hatta dr u ilk dinlediğimde hayatımdan ilk önce şeekeri çıkardım 2 haftadırda ekmek yemiyorum cevizimi kayısımı yiyorum tek eksiğim omega 3 balık yagım onuda bir ara alacagım cetvelimide yapayım henüz regilim yalnız yinede bildirimleri ne zaman yapmamı istersin onuda yazarsan sevinirim artık bıktım bu kilolardan başkalarını kıskanmakdan kendime özen gösterecegim ve bu işi bu diyet sistemi ile bitirecegim..... inşaallahhhhh
Çok teşekkür ederim sıcaklığın için peki o zaman dedikleirni harfiyen uygulayacagım :))
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:
salata, domates, 5 zeytin, avuc içim kadar beyaz peynir, 3 çay bardağı şekersiz çay... 5adet gün kurusu ve ceviz
5'1 bir yerde çayımı içtim
ÖĞLEN:
Açıkcası acıkmadığım için bir şey yemedim :)
AKŞAM:
tavuklu sebze yemegi 1 kase kadar ;domates ve yogurt saat 7 de yedim şu saate kadar da agzıma bir şey sürmedim aferim bana :))
SPOR da yaptım tabiki nivea body ile dinamik sabahlar 40 dakika kadar
suyumuda içtim sabahlarıda ilk işim sirkeli suyumu içmek oldu yatmadan önce yine limonlu ılık su ve keten tohumumu yiyecegim
evet canım bana kaldıteşekkür ederim canım.eksikler çokça oldu ama napayım benim de elimden gelen bu.şöyle geniş geniş zamanlarda ,akşama kadar herkesin bildirimini bekleyerek yapılabilse keşke ama kimde var o kadar zaman
canım bana sıra geldıgınde ancak aksam cocuklar yattıgında hazırlayabılırım listeyı.gun ıcınde kesınlıkle o kadar uzun sure oturamam bılg basında.(suan bıle uyandı,bılg uzanmaya calısıyo kızım)
gec saatte yapmam sorun olmaz dımı?hem herkes bıldırımını yapmıs olur o saate kadar,hem de eccik heyecan olur ertesı gun ogrenırsınız sonucları
profitçim hani ben ikinciliği paylaşırım dedim ya, masalla saphıra yuvarlama hesabı yapıyolardı uğraşmasınlar diye onlara ithafern yazdım haberin ola arkadaşım
herkeslere mutlu haftasonları
kahvaltımı yazıyorum :
1 muz (yumurta için geç kaldım)+biraz tuzsuz fıstık (az kalmış almalıyım)
1 domates,1 salata,2 karper,8 zeytin+1 közlenmiş kırmızı biber
Kızlar hangi illerde yaşıyosunuz ?
Ben İstanbul Avrupa Yakası
Çok teşekkür ederim sıcaklığın için peki o zaman dedikleirni harfiyen uygulayacagım :))
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:
salata, domates, 5 zeytin, avuc içim kadar beyaz peynir, 3 çay bardağı şekersiz çay... 5adet gün kurusu ve ceviz
5'1 bir yerde çayımı içtim
ÖĞLEN:
Açıkcası acıkmadığım için bir şey yemedim :)
AKŞAM:
tavuklu sebze yemegi 1 kase kadar ;domates ve yogurt saat 7 de yedim şu saate kadar da agzıma bir şey sürmedim aferim bana :))
SPOR da yaptım tabiki nivea body ile dinamik sabahlar 40 dakika kadar
suyumuda içtim sabahlarıda ilk işim sirkeli suyumu içmek oldu yatmadan önce yine limonlu ılık su ve keten tohumumu yiyecegim
Tebrıkler benım de oyle olduBen de her sabah poğça-tost-bisküvi tarzı şeylerden yerdim,akşama doğru da abur cubur...
günde en az 1,5-2,00 TL kardayım
maaalatya malaatya bulunmaz eşin
2 sene burdayımsonrası Allah kerim:97:
malatyadamısınız,malatyalımısınız................:26:
9.profit(listeyapmayı öğretir vesonlarda liste yapmama müsade ederseniz bende varım)1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33