Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin
tabiki. girebilirsin gruba canım.ayrıca buna ben karar vermiyorum tatlım,isteyen ben de varım deyip,başlasın diyetine..ve her gün menü bildirimi yapıyoruz.karışıklı olmaması adına tercihimiz akşam 8 civarı tek bir menü listesi ama bazı arkadaşlrımız motive oldukları için her öğünü ayrı ayrı paylaşıyor.seçim senin.cuma günleri kilo bildirim günümüz.sabah ilk wc den onra çıplak olarak tartıldığındaki kilonu bize bildiriceksin.sırası gelen arkadaşım bildirimlri alacak,listeyi yapacak.:128:

hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yalnız değilsin,inşallah hep birlikte kurtulucaz bu pis kilolardan

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
1 kayısı kıvamı yumurta (ilk 1 ad yedim,sebebini anlatmayayım,omega 3 omega 3 diye bağırıyor beynim)
70 gr peynir
6 zeytin
1 çay bardağı kuru yemiş
1 fincan bitki çayı

öğlen:
köfteli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
yarım kase yoğurt

su:2.5 Lt
spor:dışarıda 2 saat kadar yürüdüm

Çok teşekkür ederim sıcaklığın için peki o zaman dedikleirni harfiyen uygulayacagım :))

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH:
salata, domates, 5 zeytin, avuc içim kadar beyaz peynir, 3 çay bardağı şekersiz çay... 5adet gün kurusu ve ceviz

5'1 bir yerde çayımı içtim

ÖĞLEN:
Açıkcası acıkmadığım için bir şey yemedim :)

AKŞAM:

tavuklu sebze yemegi 1 kase kadar ;domates ve yogurt saat 7 de yedim şu saate kadar da agzıma bir şey sürmedim aferim bana :))

SPOR da yaptım tabiki nivea body ile dinamik sabahlar 40 dakika kadar

suyumuda içtim sabahlarıda ilk işim sirkeli suyumu içmek oldu yatmadan önce yine limonlu ılık su ve keten tohumumu yiyecegim

Son düzenleme:
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7......

hosgelsın aramıza.nıvea dınamık sabahları nerden yapıyorsun,bir link var mı,arada yapmak ıstıyorum da değişiklik olsun diye

profitçim hani ben ikinciliği paylaşırım dedim ya, masalla saphıra yuvarlama hesabı yapıyolardı uğraşmasınlar diye onlara ithafern yazdım haberin ola arkadaşım

herkeslere mutlu haftasonları
kahvaltımı yazıyorum :
1 muz (yumurta için geç kaldım)+biraz tuzsuz fıstık (az kalmış almalıyım)
1 domates,1 salata,2 karper,8 zeytin+1 közlenmiş kırmızı biber

Kızlar hangi illerde yaşıyosunuz ?

Ben İstanbul Avrupa Yakası

Son düzenleme:

maaalatya malaatya bulunmaz eşin

2 sene burdayımsonrası Allah kerim:97:

Bana da sıra geldiğinde perşembe günü bildirim yapılsın en geç saat 4'e kadar olur mu?
(Cuma günü tahsilat günü,çok yoğun oluyorum):

Son düzenleme:
Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar............ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar fıstık kırdım(sutten daha fazla kalsıyum ıcerır,B vıtamınlerı ıcerır) ,onbes tane zeytın,bıraz domates,1bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı),,3dıs sarımsak,3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır tutam maydanoz,bır avuc kasar peynırı.

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra. 7.gul63

hoşgeldin cnm

kızlar biz objektifle başka bir sitenin forumundan arkadaşız.
baktım ki o da karatayda,gel dedim motivasyonun artsın.

Sabah uyanınca huzurla kahvaltı etmeye zamanım oluyor.Tatıldeymıs gıbı hıssedıyorum.

Eklentiler

• $cts%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 52
Ben de her sabah poğça-tost-bisküvi tarzı şeylerden yerdim,akşama doğru da abur cubur...
günde en az 1,5-2,00 TL kardayım

Ben de her sabah poğça-tost-bisküvi tarzı şeylerden yerdim,akşama doğru da abur cubur...
günde en az 1,5-2,00 TL kardayım
Tebrıkler benım de oyle oldu ,herseyın 38 bedenı daha ucuza bulunuyor carsıda yapılacak karın haddı hesabı olmaz herhalde,bır de saglık eklenınce cıltte degısıyor makyaj malzemelerıne harcanan paralar fılandı derken zengın oluruz ya .

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.bfk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…