Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltımı buraya yazsam bilen arkadaşlar bir değerlendirseler diyorum...

2 haşlanmış kayısı kıvamı yumurta
2 kk kadar yağsız beyaz peynir
1 kk kadar taze kaşar
7 tane zeytin (azcık suya koydum tuzu çıksın diye)
1 çarliston biber
1 domates
1 kupa süt (içine light nescafe koydum)
yarım bardak fındık (ince belli)

başlamadan önce de 2 bardak su içtim

henüz başka bir şey yemedim kabak yemeğim var yoğurtla yemeyi düşünüyorum ayrıca metabolizma çayı yaptım kendime onu içiyorum ve akşama kadar 3 lt duyumu bitirmeyi düşünüyorum.

selam kizlar,kitabi okudum yalniz aklima takilan 2 sey var

1 cisi,yaprak sarma ve dolma yiyibilirisniz diyo,neyle yapicaz bunlari?

2 cisi kitabin sonundaki pratik tariflerin bir kacinda un var bu diyette un yasak degilmi? ayrica bununla ilgili tarhana corbasida icebilrisniz diyor e tarhana corbasida undan yapilmiyormu?

birsey daha var,türk kahvesini suyla degilde sütle birlikte kaynatip icebilirmiyiz( cok güzel tatli ihtiyacini ve istahi kesyo)

kitapda kavrulamamis findik demis,kavrulmus findik yasakmi?

Son düzenleme:
glısemık ındesı proeınlerın sıfır sanırım gun boyu acıkmazsınız.

Ben corba ıcmıyorum

Akşam için de yoğurtlu patates çorbası tarifi vardı sitede onu denedim 2 küçük kase ekmeksiz içtim.Onun dışında bir şey yemedim bu gün.Çorba çok bozmuş mudur sence GÜL

canım bence yumurtayı 1 e indir,peynir seçeneği olarak dil peynirini öneriyor doktorum,zeytinle aram yok hiç aramıyorum..metobolizma çayı falan olaylarıyla uğraşma yeşilçay içsen yeter, bence ekmeği,şekeri,pirinci,makarnayı çıkar hayatından sulu yemek çorbayı da bir müddet yeme,bu kahvaltına ek olarak et türü(et,tavuk,balık)yanında salata yemeyi alıştır bünyene bak nasıl kilolar gidecek zayıfladıkça,kendine çorba içme hakkı,zeytinyaplı yemek yeme hakkı var bana doktorum böyle uygulatıyor.inan sonra bünye alışıyor az az yemeye biraz yiyince çok fazla yemiş hissi oluşuyor..inşallah başarılı olursun kilo vermek harika bir duygu:)))

Akşam için de yoğurtlu patates çorbası tarifi vardı sitede onu denedim 2 küçük kase ekmeksiz içtim.Onun dışında bir şey yemedim bu gün.Çorba çok bozmuş mudur sence GÜL
Corbaya bol pul bıber baharat doldurup ıc derım ,un vb koyma .Onlar bır saat sonra acıkmana sebEp olur.Mesela tek bır nohut ıcın duduklunun kapagını actıgını dusun hemde aceleleylE ,yaptıgın yemek zıyan olur,ıstıkrarda boyle bısey,corbayı ıctın beyıne kıtlık sınyalı gıttı artı kan sekerını patates yukselttı ertesı gun o masum corba bır o kadar enaz yedırıyor hemde huzursuz oluyor ınsan,cunku patates zaten vucutta yag formunda var. Yanı gucun varsa mumkun mertebe ana yoldan gıt derım,talı yollara gırmek yolu uzatıyor.

birsey daha var,türk kahvesini suyla degilde sütle birlikte kaynatip icebilirmiyiz( cok güzel tatli ihtiyacini ve istahi kesyo)

kitapda kavrulamamis findik demis,kavrulmus findik yasakmi?
Sutlu kahve guzel fıkır,dıyete harfıyen uyunca zaten aclık kalmıyor,alıskanlıklarda zamanla unutuluyor.Fındık yagı ısıyla bozunuyor mumkunse kavrulmamıs fındık tuketın,hem bırde tuz koyuyorlar kavururken.

Bazen peynıre de az zeytınyagı gezdırıyorum uzerıne pul bıber kekık lezzetlı oluyor .Doktor proteınden korkmayın dıyor kıtabında, kollesterolle ılgısı olmadıgını vurguluyor.

Bu günkü kahvaltım...

2 yumurta ile menemen
çok az beyaz peynir (yiyemedim)
2 zeytin
1 salatalık
7-8 tane fındık
1 büyük kupa tarçınlı süt

kahvaltıdan önce de 2 bardak su

öğlen z.yağlı kabak yemeğim var yoğurtla yemeyi düşünüyorum.akşam da sanırım ayran filan içer geçiştiririm canım pek bir şey istemiyor bu gün.Ayrıca 10 gündür her akşam 2 saat yürüyorum.Acaba 1 ayda böyle devam edersem kaç kilo veririm ki

Son düzenleme:
Denkleme dokmek zor ama: 1gr yag 10 kalorı ,her 1000 kalorı yakınca vucuttan 100gr yag azalır,vucutta bulunan toksınlerde yaglarla beraber su tutuyor,halsızlık ıcın omega6 ve omega3 takvıyE gerekıyor,omega6 yı ben aycıcegı cekırdegınden alıyorum.Fındıgı bır ınce bellı cay bardagı tuketın dıyor doktor.TerlemeyledE toksınler gıderse.

Oturup gıdecek sular da var vucuttAn onlarıda hesaplayabılsek.COK ıyı olurdu.WEıgt loss success storıes dıye kılo verenlerın basarı oykulerının oldugu veb sayfasında yuzlerce kılo veren ınsanların ayda ortalama 4 kılo verdıklerıne daır beyanları var. Asırı spor yapıp bırakmakda dırenc olusturuyor.Unutmayın omur boyu gunde 2 saat yuruyemezsınız,artı ogunlerı gecıstırmeyın derım kıtlık modunA Gırebılıyor beyın.3 ayda 50 kılo veren bır adam ıdrarını yaparken gobegını kaldırarak yapıyormus.Ben kendıme beslenmem bundan bundan sonra boyle dıye telkınde bulunuyorum.Ayda 4 kılo verıyorum,bır muddet sonra daha da az olabılır bu sorun degıl,saglıklı hıssetmem lazım kendımı.

Aslında geçiştirmek değil öğünleri canım istemiyor bu gün nedense hiç.Biraz üşüttüm sanırım mide bulantısı var.Hayat boyu 2 saat yürüyemesem de 1 saat yürümeye çalışacağım günde ve 3 lt suyu hayat boyu içicem Allah kısmet ederse.Diyette hissetmiyorum kendimi öyle karar aldım bende.Hayatımdan zararlı şeyleri çıkarma aşamasındayım şu sıralar.Ekmek ve şekeri yavaş yavaş çıkarıyorum yakında hiç yemeyeceğim inşallah.Hayatımda köklü değişiklikler yapmak istiyorum amacım bu.Size bu konuda imreniyorum açıkçası bravo.Umarım ben de bi 5 ay sonra aştım tüm engelleri,sabahları erkenden uyanabiliyorum,çok enerjiğim filan diyebilirim.İlk zamanlar azcık hızlı gitsin istiyorum ki kilolar motivasyon olsun biraz bana o yüzden de sporu çok yapıyorum.Gittiğim diyetisyen de böyle önermişti aslında sabah akşam 1 er saat yürüyüş şeklinde.

Unutmayın eskıden hayatınızda bolca karbonhırdat vardı dolayısı ıle bolca B vıtamını alıyordunuz,sımdı fındık,fıstık ,cevız den alıyorsunuz,enaz ınce bellı cay bardagı kadar tuketmeye bakın derım,ben eskıden ayda 45 ekmek tuketen bırı olarak tonla B vıtamınını alıyordum vucuduma ekmekle,sımdı bır cay bardagı cevızle makul olcude B vıtamını alıyorum,yanı eskıden adeta sarhos dolasıyordum sımdı ıse ayık.

Açıkçası evde şu paketlerde bulunan kavrulmuş fındık var o yüzden çok tüketmek istemedim
daha çok ceviz tüketmek istiyorum bu akşam gelirken marketten alması için eşime söyledim.
inşallah eminönüne gidersem ordan taze tuzsuz badem,kavrulmamış fındık ve kabuklu ceviz filan alıcam.
ayrıca da kuru incirve kayısı almayı düşünüyorum gidersem.
siz vitamin vs desteği kullanmadınız mı hiç acaba?
ekmekle çok arası olan biri değildim bu arada ben ama karbonhidratlı çok şeyde tüketiyordum yalan değil.

c vıtamını kullananan nonıs ısımlı arkadasın kullandıgı askorbık asıt takvıyesı makul gorunuyor ,ramAzandan sonra soracam aktarlardan.

c vıtamını kullananan nonıs ısımlı arkadasın kullandıgı askorbık asıt takvıyesı makul gorunuyor ,ramAzandan sonra soracam aktarlardan.
Onu ben de eminönüne gidince almayı planlıyorum hem cilt için de iyi olur kilo verirken sporla birlikte sıkılaştırır diye düşünüyorum.Yeşil çay kullanıyor musun @gul63? Ya bu arada sana çok soru soruyorum ama sıkmıyorum umarım.Senin dediğin her şey nedense beni acayip motive ediyor çok saygı duyuyorum sana...İdolümsün valla

Nonisçim ay arada yazıyorum yediklerimi sen de bir bakarsın.Bu diyet olayını sen de çözmüşsün gül gibi.Diyet değil de doğru beslenme desek daha doğru olur gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…