Yesılcay sevıyorum, kafeın ıcerdıgı ıcın genellıkle aksam tuketmıyoru,tarcın cubukla ıcımı cok guzel.Metabolızmayı hızlandırdıgına bende ınanıyorum.Onu ben de eminönüne gidince almayı planlıyorum hem cilt için de iyi olur kilo verirken sporla birlikte sıkılaştırır diye düşünüyorum.Yeşil çay kullanıyor musun @gul63? Ya bu arada sana çok soru soruyorum ama sıkmıyorum umarım.Senin dediğin her şey nedense beni acayip motive ediyor çok saygı duyuyorum sana...İdolümsün valla
Yesılcay sevıyorum, kafeın ıcerdıgı ıcın genellıkle aksam tuketmıyoru,tarcın cubukla ıcımı cok guzel.Metabolızmayı hızlandırdıgına bende ınanıyorum.
Poset cay formunu kullanıyorum.Bir topikte çaykurun bergamut aromalı yeşilçayını çok öneriyorlardı ben onu almayı düşünüyorum sen neyin kullanıyorsun?
Poset cay formunu kullanıyorum.
Nonisçim ay arada yazıyorum yediklerimi sen de bir bakarsın.Bu diyet olayını sen de çözmüşsün gül gibi.Diyet değil de doğru beslenme desek daha doğru olur gerçi
Aycıcegı cekırdegının tuzsuzunu alın,bır ara bım market ıcedılmısını de satıyordu,buyuk marketlerıncerez reyonunda,ya da cerezcı esnaflardan bulabılırsınız.merhaba arkadaşlar karatay diyetine başlıcam yarın itibariyle kitabı okudum ve bazı şeyler takıldı kafama yardımcı olursanız sevinirim .mesele şu sıvı yağlar ateşte trans yağ oluyolarsa zeytinyağında yapılan sebze yemekleri fasulye,kabak,vb.pişirirken trans yağa dönüşmüyecekmi zeytinyağlı deniyor ama onlarda zeytinyağında pişiyo trans yağ olmazmı ?:44: eşimde kitabı okuyo oda başlıcak belkide onun kilosu çok fazla dürtüp onada başlatacam bu diyeti bir sorum daha var bu kuruyemişleri kuruyemişcilerdenmi alalım yoksa aktarlardanmı ,ayçekirdeğini kavurulmamış olanını nerden bulabilirim bide limonlu suyumuzu saat 20.00 dan sonrada içebilirmiyiz ...yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar görüşmek üzere
Aycıcegı cekırdegının tuzsuzunu alın,bır ara bım market ıcedılmısını de satıyordu,buyuk marketlerıncerez reyonunda,ya da cerezcı esnaflardan bulabılırsınız.
Sabırlı olun bu kıları 2 gunde almadınız,genıs zaman tanıyın .kuruyemişcilerden aldığımız çekirdek bir işe yaramıcakmı ,birde bitki çaylarını dışarlarda satılan doğal bardak poşet çaylarındanmı kullanalım ben ciddi ciddi başlıyorum arkadaşlar yarın, domates, biber, salatalık,fasulye, peynir,patlıcan,hazır, :) dahada eksiklerim var diğer sebzeler kuruyemiş ler,inşallah bu akşamda onları hazırlarım artık kurtulmak istiyorum şu iğrençlikten tabiki sizlerinde motivasyonuyla herkes istediği kilolara ulaşır inşallah sevgiler.
Sabırlı olun bu kıları 2 gunde almadınız,genıs zaman tanıyın .
ahhh canımcığım çözene kadar neler yaşadım neler,ben normalde 1,65 boy 63 kg.ama kemik yoğunluğu fazla olduğu için 38 bedenin bile bol gelebildiği biriydim.tempolu bir hayatım vardı işim gereği spor yapıyormuşcasına fittim,bir o kadar da çok yerdim.evlendikten sonra daha hareketsiz bir hayat ve daha sonra çok düzensiz beslenme sonucu(yalnızım diye sabah kahvaltı filan etmez,öğlen yemek yemez acıkıp şekerim düşünce bisküviye saldırırdım,akşam eşim gelince geç vakit makarna mantı tarzı beslenmeler)iki yıl sonra ilk bebeğime hamiş kalmamla yapılan testlerde,hipotroit hastası olduğum ömür boyu troit hormonu kullanmam gerektiği teşhisi konuldu zaten 79-80 kilo ile başladığım hamilelik dönemini 94 kilo ile noktaladım(doğum sonrası doğum öncesi 100 falandım herhalde)doğumu takip eden 6.ayda hemen diyetisyene başladım2 ay sonra sürpriz gelen ikinci hamilelikten sonra yine başa döndüm bu sefer doğumu takip eden 3.ayda diyetisyene başladım (kendim motive olamıyorum)96 kilo ile başladığım diyetimde 82 kiloya kadar indim ama tıkandı ,başta herşeyi yiyerek verdiğim gibi kilo vermek istedim ama diyetisyen artık herşeyi kesmeye azaltmaya başlamıştı oysa ben izin verdiği gibi yine tatlılar simitler yemek istiyordum öyle alışmıştım çok uzun süre gittiğim diyetisyenden istediğim kiloya yaklaşamadan ayrıldım.. tabii yine herşeye saldırma dönemine girip yeniden 90 kg oldum beden 48 görünüm bidon, ve çocuklarımın doktoru sen artık bana gel diyete dedi.başladık radikal bir şekilde ekmeği,şekeri,makarna,pilavı,bisküvi türleri herşeyi çöpe attım,kola meyva suyunu çoktan atmıştım emzirmeden dolayı..,ilk dört ay 17 kg verdim yazın diyetimi tatlılar,dondurmalarla bozmamdan dolayı durdu kilo verişim, ama onun dışında hala devam ediyorum kilom 72 beden 40 amaç 65 az kaldı
omega 3,c vitamini desteği kullanıyorum diyet için değil ömür boyu lazım oldukları için kullanıyorum,hiç spor yapamadım ip atladım bazen, yeşil çay içtim..kilo vermek için hayatımızda köklü değişiklikler yapmak, hep bir şeyleri kısıtlamak hasretini çekmek yada unutmak gerekiyor yoksa çok zor inan ne spor ne çaylarla gider kilolar...((
arkadaslar ramazanda uygulayabılen oruc tutabılen varmı ben de ramazandan once 1 ay uygulayarak spor yapmadan 3 kılo verdım ama razamanda bı turlu baslayamıyorum
Sadece aksam sekızden sonra yememe kuralına uyamadım ama yınede kılo verdım. Zaten hayatımda seker veya karbonhıdrat kalmadı bu nedenle acıkmak da yok denebılır.Huzurlu bır ramazan gecırıyorum.arkadaslar ramazanda uygulayabılen oruc tutabılen varmı ben de ramazandan once 1 ay uygulayarak spor yapmadan 3 kılo verdım ama razamanda bı turlu baslayamıyorum
Spor yapmıyorum ev ıslerı yetıyor,ben arada dugun tv yı acıp cıftetellı halayla ıdarae edıyorum.Aksam yuruyus yapabılseydım daha az kabız olurdum.Karatay'ın tv deki bir konuşmasında yapılacak sporun saatlerinide vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Böyle bir ayrıntı varsa bilgilendirebilir misiniz acaba?
Az hareket edınce bende de oluyor kabızlık,hastanelerde hastalar kabız olmasın dıye elıne serum sısesı verılıp korıdorlada yuruturler.Acı bıber kabızlıga bırebır,maydanoz da ıse yarıyor,aksamdan ıslatılan uc kuru ıncır uc gun tuketılıncede duzene gırıyor ,salatalık da bırebır,olmadı ben maznezyum calcınıe kullanıyorum,fıstık da ıse yarıyor aklıma gemısken.merhaba arkadaşlar.bugün 23. günüm oldu ve toplam 4 kilo gitmiş durumda.yıllardır kilo veremiyorum diye yakınıyordum birde,halbuki yediğim çikolatalrın,kolanın, pilavın haddi hesabı yoktu.nerde zararlı şey varsa ben onu tüketiyordum.halbuki artık bi lokma ekmek bile yesem büyük pişmanlık duyuyorum.yumurta ve peynirden nefret eden ben,şimdi kahvaltıda bunları tüketiyorum.öğlen 1 kase çorba ve yoğurt.akşamda çorba yanında da ya zeytinyağlı bir yemek yada et yemeği yiyorum.tek sorunum çok fazla su içememek ama içmeye çalışıyorum.birde ben bu diyete başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşıyorum sizde de oluyo mu?hergün yeşilçay ve form çayı içiyorum bende bunun için.
evet doğru.salatalığı sabahları ve de salatalarda çok tüketiyorum.bende günde 3 tane kuru kayısı yiyiyorum ama fayda etmiyo.önerilerini deniycem arkadaşım sağol.....Az hareket edınce bende de oluyor kabızlık,hastanelerde hastalar kabız olmasın dıye elıne serum sısesı verılıp korıdorlada yuruturler.Acı bıber kabızlıga bırebır,maydanoz da ıse yarıyor,aksamdan ıslatılan uc kuru ıncır uc gun tuketılıncede duzene gırıyor ,salatalık da bırebır,olmadı ben maznezyum calcınıe kullanıyorum,fıstık da ıse yarıyor aklıma gemısken.