- Konu Sahibi KarrTanesii
Kaba biri bence uzak dur,bu işlerin dindarlıkla falan ilgisi olamaz ... ne güzel şanslısın baştan belli etmiş kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bız bu saçları değirmende ağartmadık beybisi, olsun o kadar America keşfedileli çoook oldu , denemişi dinle, denenmişi denemeyok mu kız oralarda okumuş, kadına saygı duyan kültürlerden gelen yakışıklı gavurlar? onlardan birine bak, hem çocukların çok uluslu + multilingual olur, hem belki adami müslüman yaparsın , duble sevapne yapıcan Türk le evlenip, sıkıcıMüthiş bir karakter özetlemesi
çok da genellemeyelim tabii ama kadına ve evliliğe bakışları biraz sıkıntılı yani, kabul etmek lazımTurk erkekleri berbaaaaaaaattttt
Şöyle söyleyeyim. Bz de eşimle görücü usulü evlendik. Ama eşim beni yıllar önce görmüştü ve yıllar sonra tekrar karşısına çıkmışım.. Annesi falan geldi annemle konuştu annem de benimle.. Tanışalım bakayım dedim ve tanıştıktan sonraki süreçleri biz devam ettirdik.. Biz konuşmaya başladktan sonra aileler dahil olmadı.. Görüştük, buluştuk, vakit geçirdik ve evlendik. Siz de böyle yapabilirsiniz. Eğer tanımak istiyorsanız konuşup aileleri dahil etmeden bir süre birbirinizi tanımanızın en iyisi olacağını bu süreçte olumlu olursa aile ile konuşmanız gerektiğini söyleyin bence..Şuan erkek tarafına kararımızın olumsuz olduğunu söylesek mi diye düşünüyoruz annemle.
Sizce bir şans daha vermelimiyim? Ilerde pişman olurmuyum olumsuz kararimdan?
Sonuçta kriterlerime uygun biri ama bu öfke mevzusu hiç içime sinmiyor
bence akdenız ıklımı ınsanları genel olarak boyle ıtalyan erkeklerıde aynı sankı almıssın turk erkegını kopyala yapıstır yapmıssınçok da genellemeyelim tabii ama kadına ve evliliğe bakışları biraz sıkıntılı yani, kabul etmek lazım
ahahahaha, benim kuzen 5 yaşındayken "sen kediden mi korkuyosun ?" sorusuna elini kolunu sallayarak aynı böyle sert cevap veriyodu, " ne korkcam be ben tediden" kedi görünce de altına dolduruyodu tabii tahmin edersinizOğlanda çok istiyormuş. Bende buluşmada sormuştum. Ailenin isteğiyle mi görüşmek istedin, yoksa kendin istediğin için mi görüşüyoruz dedim.
Ben istemesem neden geleyim. Ailem beni hiç birşeye zorlayamaz ki diye sert çıktı.
Siz ne istiyorsunuz, sizde mi çok istiyorsunuz?
Benim tercihim nedir, aşık mıyım, sevebilir iyim böyle adamı? Bunları bir sorun kendinize. Üniversitenin 2 bölümünü bitirmiş birisi olarak, ben kendime sana verdiği cevabı yakistiramizdim. Şimdiden saha sizinle böyle konuşuyorsa, evlenince bakarsın, ne kaba taraflarını cikaricak ortaya.
Benim eşim avusturyaliydi ve katiyen bana, ne arkadaşlık, ne nişanlık süresinde, ne de evliligimizde bana böyle kaba davranmadı. İzin de vermezdim.
bence akdenız ıklımı ınsanları genel olarak boyle ıtalyan erkeklerıde aynı sankı almıssın turk erkegını kopyala yapıstır yapmıssın
Cünkü yurt dısında yasayan cogu türk erkekleri karı kıza gidiyor o bar benim şu diskotek senin kumar ne ararsan var cevremdeki turk ailelerinden biliyorum Burdakı turk kızları ne yapsın tr damat getiriyorlar ki guvenilir olsun falanTurk erkekleri berbaaaaaaaattttt
sıze bır haberım varCünkü yurt dısında yasayan cogu türk erkekleri karı kıza gidiyor o bar benim şu diskotek senin kumar ne ararsan var cevremdeki turk ailelerinden biliyorum Burdakı turk kızları ne yapsın tr damat getiriyorlar ki guvenilir olsun falan
Olabilr ben burası icin söyledimsıze bır haberım var
o tr den guvenılır damat getırten tanıdıklarınıza soyleyın de
burdakı erkeklerde de ne halt ararsanız var
ruslarla irlandalılardan da uzak durun, hep alkolik UK , french, Germen ve İskandinav erkeklerinde dayak ve sömürüye uğrama olasılığınız italyan, yunan ,türk,rus,irish ve ispanyollara nazaran nispeten daha az ,ama yok diyemem, en güzeli evlenmeyin diyerek bitiriyorumYunan erkekleri de aynı şekilde, sevdikleri kızla gezip tozuyorlar sonra anneciklerinin bulduğu kızla evleniyorlar ... kadın daha az kazansın, kadın yaşça küçük olsun vb saçma kadını metalaştıran klişeler ne yazık ki Yunanistan'da da mevcut .. bir AB ülkesine kadını bu şekilde sınıflamaya hiç yakıştıramıyorum
ruslarla irlandalılardan da uzak durun, hep alkolik UK , french, Germen ve İskandinav erkeklerinde dayak ve sömürüye uğrama olasılığınız italyan, yunan ,türk,rus,irish ve ispanyollara nazaran nispeten daha az ,ama yok diyemem, en güzeli evlenmeyin diyerek bitiriyorum
demek kı erkeklerın kendılerı baslı basına sorunruslarla irlandalılardan da uzak durun, hep alkolik UK , french, Germen ve İskandinav erkeklerinde dayak ve sömürüye uğrama olasılığınız italyan, yunan ,türk,rus,irish ve ispanyollara nazaran nispeten daha az ,ama yok diyemem, en güzeli evlenmeyin diyerek bitiriyorum