• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık - Görücü

Aklınıza ne takılırsa sorun . Öfke kontrolü var mi ?
Takıntısı var mi ?
Kıskançlığı ne boyutta?
Ev işlerinde yardım eder mi ?
İhanet eden kadın ya da erkek farkı var mi ?

Bu soruların cevaplarını eğer doğru verirse düşünün ama bir kaç uygulamalı testten de geçirin çaktırmadan.

Evlenince dönüş daha zor oluyor o yüzden şimdi ne yaparsanız o kâr ...

Müthiş bir karakter özetlemesi 😂
Bız bu saçları değirmende ağartmadık beybisi, olsun o kadar :KK45: America keşfedileli çoook oldu , denemişi dinle, denenmişi deneme:rolleyes:yok mu kız oralarda okumuş, kadına saygı duyan kültürlerden gelen yakışıklı gavurlar? onlardan birine bak, hem çocukların çok uluslu + multilingual olur, hem belki adami müslüman yaparsın , duble sevap:cool:ne yapıcan Türk le evlenip, sıkıcı

Şuan erkek tarafına kararımızın olumsuz olduğunu söylesek mi diye düşünüyoruz annemle.
Sizce bir şans daha vermelimiyim? Ilerde pişman olurmuyum olumsuz kararimdan?
Sonuçta kriterlerime uygun biri ama bu öfke mevzusu hiç içime sinmiyor
Şöyle söyleyeyim. Bz de eşimle görücü usulü evlendik. Ama eşim beni yıllar önce görmüştü ve yıllar sonra tekrar karşısına çıkmışım.. Annesi falan geldi annemle konuştu annem de benimle.. Tanışalım bakayım dedim ve tanıştıktan sonraki süreçleri biz devam ettirdik.. Biz konuşmaya başladktan sonra aileler dahil olmadı.. Görüştük, buluştuk, vakit geçirdik ve evlendik. Siz de böyle yapabilirsiniz. Eğer tanımak istiyorsanız konuşup aileleri dahil etmeden bir süre birbirinizi tanımanızın en iyisi olacağını bu süreçte olumlu olursa aile ile konuşmanız gerektiğini söyleyin bence..

çok da genellemeyelim tabii :eek:ama kadına ve evliliğe bakışları biraz sıkıntılı yani, kabul etmek lazım
bence akdenız ıklımı ınsanları genel olarak boyle :D ıtalyan erkeklerıde aynı sankı almıssın turk erkegını kopyala yapıstır yapmıssın

Oğlanda çok istiyormuş. Bende buluşmada sormuştum. Ailenin isteğiyle mi görüşmek istedin, yoksa kendin istediğin için mi görüşüyoruz dedim.
Ben istemesem neden geleyim. Ailem beni hiç birşeye zorlayamaz ki diye sert çıktı.
Siz ne istiyorsunuz, sizde mi çok istiyorsunuz?
Benim tercihim nedir, aşık mıyım, sevebilir iyim böyle adamı? Bunları bir sorun kendinize. Üniversitenin 2 bölümünü bitirmiş birisi olarak, ben kendime sana verdiği cevabı yakistiramizdim. Şimdiden saha sizinle böyle konuşuyorsa, evlenince bakarsın, ne kaba taraflarını cikaricak ortaya.
Benim eşim avusturyaliydi ve katiyen bana, ne arkadaşlık, ne nişanlık süresinde, ne de evliligimizde bana böyle kaba davranmadı. İzin de vermezdim.
ahahahaha, benim kuzen 5 yaşındayken "sen kediden mi korkuyosun ?" sorusuna elini kolunu sallayarak aynı böyle sert cevap veriyodu, " ne korkcam be ben tediden" :rolleyes: kedi görünce de altına dolduruyodu tabii tahmin edersiniz:-)

Eğitime önem veriyorsunuz ki bunu belirttiniz ama Muhtemel evlenirseniz yurt dışında yaşayacaksınız iki diplomanız hiçbir işe yaramayacak hatta meslek yapandan daha da aşağı olacaksınız.İkincisi bir kere görüşmeyle söz yapılmaz.Üçüncüsü ilk görüştüğü insanın yanında kardeşini tersleyen kişinin kişiliği budur.Dördüncüsü Türkcesi zayıf olanlar benim gördüğüm kadarıyla sert değil çekingen konuşuyormuş gibidir bu adam bildiğimiz sert insan türünden

bence akdenız ıklımı ınsanları genel olarak boyle :KK70: ıtalyan erkeklerıde aynı sankı almıssın turk erkegını kopyala yapıstır yapmıssın

Yunan erkekleri de aynı şekilde, sevdikleri kızla gezip tozuyorlar sonra anneciklerinin bulduğu kızla evleniyorlar ... kadın daha az kazansın, kadın yaşça küçük olsun vb saçma kadını metalaştıran klişeler ne yazık ki Yunanistan'da da mevcut .. bir AB ülkesine kadını bu şekilde sınıflamaya hiç yakıştıramıyorum

Turk erkekleri berbaaaaaaaattttt :olamaz:
Cünkü yurt dısında yasayan cogu türk erkekleri karı kıza gidiyor o bar benim şu diskotek senin kumar ne ararsan var cevremdeki turk ailelerinden biliyorum Burdakı turk kızları ne yapsın tr damat getiriyorlar ki guvenilir olsun falan

yani meslek yapmis olmasi ve sizin üni mezunu olmaniz dert degil aslinda. ama tabi bu adamin ne yaptigina ve nasil biri olduguna bagli. kültürlü, saygili, isinde gücünde biriyse ben dert etmezdim sanirim. kiz kardesine sert davranmasi hos degil ve epey düsündürücü bir davranis. onun haricinde ailenin aceleci davranisi da sacma. kesinlikle aceleye getirmeyin zaten.

bu adami stalkladiniz mi biraz? yani sosyal medya hesaplari biraz ele verebilir belki?

Cünkü yurt dısında yasayan cogu türk erkekleri karı kıza gidiyor o bar benim şu diskotek senin kumar ne ararsan var cevremdeki turk ailelerinden biliyorum Burdakı turk kızları ne yapsın tr damat getiriyorlar ki guvenilir olsun falan
sıze bır haberım var
o tr den guvenılır damat getırten tanıdıklarınıza soyleyın de
burdakı erkeklerde de ne halt ararsanız var

Yunan erkekleri de aynı şekilde, sevdikleri kızla gezip tozuyorlar sonra anneciklerinin bulduğu kızla evleniyorlar ... kadın daha az kazansın, kadın yaşça küçük olsun vb saçma kadını metalaştıran klişeler ne yazık ki Yunanistan'da da mevcut .. bir AB ülkesine kadını bu şekilde sınıflamaya hiç yakıştıramıyorum
ruslarla irlandalılardan da uzak durun, hep alkolik :cool: UK , french, Germen ve İskandinav erkeklerinde dayak ve sömürüye uğrama olasılığınız italyan, yunan ,türk,rus,irish ve ispanyollara nazaran nispeten daha az ,ama yok diyemem, en güzeli evlenmeyin diyerek bitiriyorum:rapci:

ruslarla irlandalılardan da uzak durun, hep alkolik :cool: UK , french, Germen ve İskandinav erkeklerinde dayak ve sömürüye uğrama olasılığınız italyan, yunan ,türk,rus,irish ve ispanyollara nazaran nispeten daha az ,ama yok diyemem, en güzeli evlenmeyin diyerek bitiriyorum:rapci:

Ingilizler alkolizmde onde gider bence sabah aksam iciyorlar les gibi kokuyorlar igrenccccc

demek kı erkeklerın kendılerı baslı basına sorun :D
yanı sorun ıcın erkek olmaları yetıyor :D

Back