- Konu Sahibi gamze_murat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar koltuklarımı döşetiyorum renk konusunda kararsız kaldım.koltuk başları beyaz oturma ve yaslanma yerıde füme rengı kumas düsünüyürum ama kahverengi kremdede güzel duruyor sizce hangısı daha güzel ?Eki Görüntüle 405426
neden bu 2 renk konusunda kaldın bu yıl canlı renkler cok moda..yeşil turkuaz da dşünebilirsin ama bu 2 sı arasında karar vereyım dıyorsan da ilk resım füme beyaz
hanımlar koltuklarımı döşetiyorum renk konusunda kararsız kaldım.koltuk başları beyaz oturma ve yaslanma yerıde füme rengı kumas düsünüyürum ama kahverengi kremdede güzel duruyor sizce hangısı daha güzel ?Eki Görüntüle 405426
içine hangisi siniyorsa onu yaptırmalısın. bence etki altında kalma. sen ne istiyorsan o olsun odana ruhuna gözüne hitap eden![]()
Bence 2. her açıdan daha ii.Hem daha ağır, hem de diğerinin temizliği ile başedemezsin
Füme dediğin 1. resimdeki mi ?
Bana vizon rengi veya sütlü kahve rengi gibi geldi.
Füme,daha koyu griye deniyor.
Ben 1. resimdeki rengi beğendim.Açık ve ferah görünür.İstediğin renkle kullanabilirsin.
evet katılıyorum sana. ben de yazacaktım şimdi.fümeyi koyu gri renk biliyorum.ayrıca neden iki renk düşünüyorsunuz. ben de 1. resim derim.eğer leke tutmayan kumaşsa zor olmaz temizliği. ayrıca başka bi fikir de tek renk koltuklarını kaplatman. krem mesela.
Füme dediğin 1. resimdeki mi ?
Bana vizon rengi veya sütlü kahve rengi gibi geldi.
Füme,daha koyu griye deniyor.
Ben 1. resimdeki rengi beğendim.Açık ve ferah görünür.İstediğin renkle kullanabilirsin.