kararsız kaldım :(

gamze_murat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
206
2
46
Samsun
hanımlar koltuklarımı döşetiyorum renk konusunda kararsız kaldım.koltuk başları beyaz oturma ve yaslanma yerıde füme rengı kumas düsünüyürum ama kahverengi kremdede güzel duruyor sizce hangısı daha güzel ? $STIKBA~1.webp

hanımlar koltuklarımı döşetiyorum renk konusunda kararsız kaldım.koltuk başları beyaz oturma ve yaslanma yerıde füme rengı kumas düsünüyürum ama kahverengi kremdede güzel duruyor sizce hangısı daha güzel ?Eki Görüntüle 405426

neden bu 2 renk konusunda kaldın bu yıl canlı renkler cok moda..yeşil turkuaz da dşünebilirsin ama bu 2 sı arasında karar vereyım dıyorsan da ilk resım füme beyaz

neden bu 2 renk konusunda kaldın bu yıl canlı renkler cok moda..yeşil turkuaz da dşünebilirsin ama bu 2 sı arasında karar vereyım dıyorsan da ilk resım füme beyaz

odama daha ii uyucagını düsünüyürum bu renklerı halım ve objelerım beyaz. acık renk kızımdan dolayı ıstemedım kırlenme sıkıntısı olur dıye.tesekkerler yınede önerın ıcın

içine hangisi siniyorsa onu yaptırmalısın. bence etki altında kalma. sen ne istiyorsan o olsun odana ruhuna gözüne hitap eden;)

Füme dediğin 1. resimdeki mi ?
Bana vizon rengi veya sütlü kahve rengi gibi geldi.
Füme,daha koyu griye deniyor.

Ben 1. resimdeki rengi beğendim.Açık ve ferah görünür.İstediğin renkle kullanabilirsin.

Ben 1. resimdeki rengi beğendim.Açık ve ferah görünür.İstediğin renkle kullanabilirsin.

evet katılıyorum sana. ben de yazacaktım şimdi.fümeyi koyu gri renk biliyorum.ayrıca neden iki renk düşünüyorsunuz. ben de 1. resim derim.eğer leke tutmayan kumaşsa zor olmaz temizliği. ayrıca başka bi fikir de tek renk koltuklarını kaplatman. krem mesela.

evet katılıyorum sana. ben de yazacaktım şimdi.fümeyi koyu gri renk biliyorum.ayrıca neden iki renk düşünüyorsunuz. ben de 1. resim derim.eğer leke tutmayan kumaşsa zor olmaz temizliği. ayrıca başka bi fikir de tek renk koltuklarını kaplatman. krem mesela.

füme renklı koltuk dıye gecıyo esasında nette.ben dösetıcegım kumaşı gördüm dedıgın gbı koyu gri gibi ama bu koltukla benım begendgım renk aynı.krem yapardım ama kızım lekeler dıye korkuyrum

evet 1. resımdekı.o renk dıye gecıo.o kuması sectım dösetıcem sence güzel duruyomu?

İlki daha hoş ama çok açık renk mobilyalar çok zahmetli oluyor ya en ufak leke göze batıyor.

Back
X