Yatak Odası Dekorasyonu kararsız kaldım fikrinize ihtiyacım var

Bence çok tatlı rengide güzel ama ben sürgülü dolap sevmiyorum bana pek kullanışlı gelmiyo

Bence çok tatlı rengide güzel ama ben sürgülü dolap sevmiyorum bana pek kullanışlı gelmiyo

sağ taraftaki 2 kapak sürgülü cnm ama sol taraftaki tekli normal, içleride kullanışlı ve büyük geldi açıkçası,
benim tek tereddütüm ben beyaz ağırlıklı istiyordum ama şimdi de acaba koyumu yada çok mu klasik diyorum

bence çok hoş beğendiysen al derim yok içine sinmediyse biraz daha bak yine aklın bunda kalırsa alırsın

bence çok hoş beğendiysen al derim yok içine sinmediyse biraz daha bak yine aklın bunda kalırsa alırsın

evet canım haklısın bende çok bahalı olmayan birşey almak istiyorum sonuçta kirada oturucaz, ilerde kendi evimde yuvarlak yatak alırım

canım gayet hoş bir model seçmişsin bende yatak odamı yenileyeceğim bu tarzda birşey istiyordum.. bana da fikir oldu.. ama beyaz istiyorsan.. alfemonun lilyum yatak odasına göz atabilirsin.. istikbalin de beyaz var ama isim olarak modeli hatırlamıyorum..

bu arada yatak bazalı, herkes bazalı al diyor, kullanışlı oluyormuş

evet kesinlikle bazalı olsun.. dünyanın eşyasını sığdırırsın oraya, ayrıca vakumlu saklama hurçları mı ne diyim bilemedim onlardan da alabilirsin.. yerden tasarruf yapmış olursun. .. pişman olmazsın

Aynı modelin resmi benim bilgisayarımdada kayıtlı bence çok tatlı tekdüze değil ..Parke ve boyanızlada dahada hoş durur

bence model çok güzel yatak odasında da koyu renk severim zaten ağırlığı yakışır ayrıca model çok güzel sürgülü kapaklar diğerlerinden daha kullanışlı oluyor kapakların acılma mesafesini hesaplaman gerekmediğinden dar alanlarda bile kolaylıkla kullanılıyor evlendiğim dönemde çok aramıştım ama bu kadar yaygın değildi o zaman, kerdeşim kullanıyor ve çok memnun.
bazaya gelince bence bazasızsa zaten alma çok kullanışlın oluyor herşeyini topluyor

benim yatakodam bu
DOĞTAŞ - Hera Bosfor Yatak Odası

ama açık rengini de üretmişler mükemmel olmuş
DOĞTAŞ - Hera Antik Meşe Yatak Odası

yatağını bazayla değiştirdim tabi ama gardolabının içi çok kullanışlı içerde dört çekmecesi var 6 kapılı genizşliğinde dört bölmeli aynalı kısımlar akordion kapak fikir olsun diye eklemek istedim açık renk planlıyorsan mutlaka git bunları gör, seninki kadar karizmatik değil gerçi oldukça modern çizgileri var

seninkide çok güzelmiş canım ama ben koyu renk istemiyorum, ablam aldı pişman oldu, çok toz oluyor diyor, açık renk daha ferah geliyor bana. bakalım bir kaç hafta içinde halledicez sanırım

canım bende bunu begendim.evgör mobilyada var..hatta aynısı kadıköy mahir mobilyada var..yatak odası*yemek odası ve koltuk takımı 4500 ..ben gidip görmedim..ama üçü uygun geldi...

canım öncelikle ne tarz alacaksan al kesinlikle bazalı olsun!

birde sürgülü mü kapılı mı olsun dersen kapılı olsun derim. tamam görünüş olarak sürgülüler daha güzel ama kullanış açısından kapılı daha kullanışlı olcak emin ol! sürgülüde genel olarak en çok söylenen şey yerden tasarruf sağlar cümlesidir ama tasarruf olsa olsa en fazla 40-50 cm olcak oda zaten bir kişinin geçebileceği ölçü kadar.. yatakla dolap arasındaki mesafe yani..

bana soracak olursan resimdeki gibi budakları belli olan mobilyalar benim çok hoşuma gitmiyor tabii bu senin zevkin kararı sen vereceksin.. tuvaler masası ayrıca çok hoş bunuda söylemeden geçemeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…