Yaa çok mutlu oldum inşallah kanda da güzel çıkarAma canım bu bariz koyu pozitif çok silik olsaydı yanıltıyor olabilir derdik ama bu koyu baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok mutlu oldum inşallah kanda da güzel çıkarAma canım bu bariz koyu pozitif çok silik olsaydı yanıltıyor olabilir derdik ama bu koyu baya
İnşallah canım etiketle benide merak ederimYaa çok mutlu oldum inşallah kanda da güzel çıkar
Tabi ki :) olursa şimdi gidicem kan vermeyeİnşallah canım etiketle benide merak ederim![]()
1640 çıktı kan sonucum :) pozitif. Ovuslasyon dönemim 8 marttı ve adet tarihime 2 gün var dahaİnşallah canım etiketle benide merak ederim![]()
Merhaba teşekkür ederim:) evrt ovuslasyon testi ile takip ettimMerhabahayırlı olsun inşallah
yumurtlama testi kullanıp mı 8 Mart olduğunu gördünüz ?
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet gününüzdür1640 çıktı kan sonucum :) pozitif. Ovuslasyon dönemim 8 marttı ve adet tarihime 2 gün var daha
Hayır 28 mart adet günüm benim. Ben adetten 3 gün sonra yumurtluyorum erken yumurtlama görüyorum yani. Ve hep vaktinde adet oluyorum henüz 2 gün var mesela adet tarihimeYumurtlamadan 14 gün sonra adet gününüzdüryani sizin 22 Mart adet gününüzdü.
![]()
Ya 2. Yumurtlama ya da gebelikVar canım 8-9 mart yumurtlama gördüm
Maşallah canım belliydi hayırlı olsun1640 çıktı kan sonucum :) pozitif. Ovuslasyon dönemim 8 marttı ve adet tarihime 2 gün var daha
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına :) bende kaç aydır istiyorum bu mübarek ayda nasip oldu şükürMaşallah canım belliydi hayırlı olsun![]()
Merhaba hayırlı olsun1640 çıktı kan sonucum :) pozitif. Ovuslasyon dönemim 8 marttı ve adet tarihime 2 gün var daha
Merhaba, aslına bakarsan orası biraz garip. Benim eşimin sperm sorunu var o yüzden mesela iki güne üç güne bir olması gerekiyor ilişkinin. Ama biz adet sonrası 4 gün üst üste beraberlik yaşadık ve yumurtlama da o zamana denk geldi. Ben bu ayda olmaz sperm beklemesi lazımdı üst üste oldu diye düşünürken bu güzel haberi aldım. Yani demem o ki yok iki güne yok üç güne yok haftada iki fark etmiyor. Siz kuralına göre yaşamayın, akışına keyfinize göre yaşayın veren Allah çünkü. Hiç ummadığın anda olabilir. Gönlünüzce olsun inşallah sizindeMerhaba hayırlı olsungünleri nasıl değerlendirmiştiniz
Teşekkür ederim amin isteyen herkese nasip olsun inşallah. 8-9-10-11 mart mı ilişki oldu yani bizde hiç öyle denemedikMerhaba, aslına bakarsan orası biraz garip. Benim eşimin sperm sorunu var o yüzden mesela iki güne üç güne bir olması gerekiyor ilişkinin. Ama biz adet sonrası 4 gün üst üste beraberlik yaşadık ve yumurtlama da o zamana denk geldi. Ben bu ayda olmaz sperm beklemesi lazımdı üst üste oldu diye düşünürken bu güzel haberi aldım. Yani demem o ki yok iki güne yok üç güne yok haftada iki fark etmiyor. Siz kuralına göre yaşamayın, akışına keyfinize göre yaşayın veren Allah çünkü. Hiç ummadığın anda olabilir. Gönlünüzce olsun inşallah sizinde
5-6-7-8 mart ilişki oldu 8 mart yumurtlamadyıTeşekkür ederim amin isteyen herkese nasip olsun inşallah. 8-9-10-11 mart mı ilişki oldu yani bizde hiç öyle denemedik
Hiç belirtiniz varmiydi acaba5-6-7-8 mart ilişki oldu 8 mart yumurtlamadyı
Hayır hiç belirtim olmadı adet olmadan 2 gün önce test yaptım merakımdan 9-10 aydır istiyordukHiç belirtiniz varmiydi acaba
Hmm benmde yarın 1gun kalıyor adeteHayır hiç belirtim olmadı adet olmadan 2 gün önce test yaptım merakımdan 9-10 aydır istiyorduk
Umarım güzel haberi alırsınız :)Hmm benmde yarın 1gun kalıyor adete