25 sizinbenimde ilk yaş kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 sizinbenimde ilk yaş kaçtı
En son ki adetimden iki gün önce gitmiştim doktora kan tahlilleri yapmıstı adetin 3 . Günü tekrar gel demişti gidemedim maalesef pazartesiye kadar adet olmazsam başka bir doktora giderim yine 10 gün geçmiş olucak çünkü başka bişey çıkmasındsn da korkuyorumDoktor değiştirmenizi tavsiye ederim o zaman
İnşallah çıkmaz herşey gönlünüzce olsunEn son ki adetimden iki gün önce gitmiştim doktora kan tahlilleri yapmıstı adetin 3 . Günü tekrar gel demişti gidemedim maalesef pazartesiye kadar adet olmazsam başka bir doktora giderim yine 10 gün geçmiş olucak çünkü başka bişey çıkmasındsn da korkuyorum
İnşallah , teşekkür ederimİnşallah çıkmaz herşey gönlünüzce olsun
ben ikinci evliliğimi yaptım 6 ay önce 40 yaşın içindeyim yaşlanmaya dur diyerek hamile kalmak istiyorum25 sizin
Maaşallah güzel düşünce isteyince tabiki neden olmasın herşey gönlünüzce olsunben ikinci evliliğimi yaptım 6 ay önce 40 yaşın içindeyim yaşlanmaya dur diyerek hamile kalmak istiyorum![]()
Sonucunuz nedir canım benimde böyleYok ilk olucak senin
Kanımda negatif çıktı tekrar üzerine düşmedim reglimi bekliyorum en iyisi öyleSonucunuz nedir canım benimde böyle
Var mı bir geliş9?Kanımda negatif çıktı tekrar üzerine düşmedim reglimi bekliyorum en iyisi öyle
Var mı bir gelişme?Kanımda negatif çıktı tekrar üzerine düşmedim reglimi bekliyorum en iyisi öyle
Reglim çok farklı geldi az ve kesik kesik hiç hayatımda böyle olmamıştı hala şüpheleniyorum çarşamba günü sabah test yapıp kanıma baktırmaya gideceğim tekrardanVar mı bir gelişme?
Hayırlı haberini alırız inşallah. Yaz bizedeReglim çok farklı geldi az ve kesik kesik hiç hayatımda böyle olmamıştı hala şüpheleniyorum çarşamba günü sabah test yapıp kanıma baktırmaya gideceğim tekrardan
Bak ilk testle öğrendim adete 5 gün vardı 6.9 çıktı beta diğer alttaki test 2 gün sonra yapmıştım şimdi 8+1 olduk kalp atışlarını duydum çok şükürkoyuluk görürüm inşallah bu benim testte görebiliyorsun sende değil mi