Geç döllenme olduysa da değişebilir ama doktorlar 8-10 gün betanın yükselişi için yeterli diyorlarhayal kırıklığı yaşamak istemiyorum regl günü cumartesi gideyim dedm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olduysa da değişebilir ama doktorlar 8-10 gün betanın yükselişi için yeterli diyorlarhayal kırıklığı yaşamak istemiyorum regl günü cumartesi gideyim dedm
Önce kan sonra idrara geçer hcg hormonu. Testte silik cizgi varsa kanda negatif çıkması imkansız bekleyen 5 gun sonra test yapıp kan verin sabırsızlanıyorum derseniz gün gün idrar testi yapıp takip edinBen bugün kan verip negatif görürsem 5 gün sonra sabah idrar testi çizgi netleşirse de tekrar kan veririm diye düşünmüştüm
en azından koyulaştığını görmek istiyorum o yüzden bekliyorum ama bir cok arkadaşım testte görmemiş kanda çıkmış adet gelmezse öyle yapacağım direk kan vereceğim.Önce kan sonra idrara geçer hcg hormonu. Testte silik cizgi varsa kanda negatif çıkması imkansız bekleyen 5 gun sonra test yapıp kan verin sabırsızlanıyorum derseniz gün gün idrar testi yapıp takip edin
yani 3 mart ve 1 mart şüpheli bakalım bilmiyorum yarın kan versem çıkar mı cumartesiyi beklemiyim miGeç döllenme olduysa da değişebilir ama doktorlar 8-10 gün betanın yükselişi için yeterli diyorlar
Varsa çıkar diye düşünüyorum az da oldayani 3 mart ve 1 mart şüpheli bakalım bilmiyorum yarın kan versem çıkar mı cumartesiyi beklemiyim mi
işten izin alıp çıkabilirsem biraz da kimse duymasın diye cumartesiye bekletiyorum hayal kırıklığı olmasın diyeVarsa çıkar diye düşünüyorum az da olda
Sizin bileceğiniz tabi beklerim diyorsanız cumartesi verinişten izin alıp çıkabilirsem biraz da kimse duymasın diye cumartesiye bekletiyorum hayal kırıklığı olmasın diye
Sizin bileceğiniz tabi beklerim diyorsanız cumartesi verin
Evet çok hafiften var benimki gibi aynı kırmızılık çok dağıldığı için pek belli olmuyokoyuluk görürüm inşallah bu benim testte görebiliyorsun sende değil mi
aynen öyle dediğin gibi belli olmuyor kırmızılıktan sende gebelik var mıEvet çok hafiften var benimki gibi aynı kırmızılık çok dağıldığı için pek belli olmuyo
Akşam kan vericemaynen öyle dediğin gibi belli olmuyor kırmızılıktan sende gebelik var mı
Ben de 4 farklı marka test yaptım hepsi silik çıkıyor kırmızı olduğu çıplak gözle gözüküyor adetim gecikeli 6 gün oldu iki kez kan da verdim 0.100 çıktıKızlar reglime 5 gün kala ilk idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı ilk 5 dakikada testi ikiye ayırınca daha net gördüm silik çizgiyi dikkatli bakınca görülüyor sizce gebelik varmıdır kan vermeye gideyim mi
Yok ilk olucak seninyani daha önce geçirdiğin bi gebelik var mı anlamında :)
Gebelik yoktur kanda çıkmadıysa testler yanıltıcı olabiliyorBen de 4 farklı marka test yaptım hepsi silik çıkıyor kırmızı olduğu çıplak gözle gözüküyor adetim gecikeli 6 gün oldu iki kez kan da verdim 0.100 çıktı![]()
Geçen ay ki adetim de 10 gün geçmişti sonra koyu kıvamlı kahve renginde kanama oldu iki gün 3-4 gün de çok az oldu yine kahverengiydi test yapmıstım bittikten bir hafta sonra silik çıkmıştı üstünden üç hafta geçti iki gün arayla üç test daha yaptım yine silik çıktı. Kanı ilk test yapınca vermiştim , ikincisini de bu salı verdim dördü de farklı marka, hepsinin yanlış olması normal miGebelik yoktur kanda çıkmadıysa testler yanıltıcı olabiliyor
benimde ilk yaş kaçtıYok ilk olucak senin
Haklısın değişik olmuş kanda HCG değeri yükselebiliyor 20 gün sonra yükselenini de duydum bence biraz daha bekleyeblrsnGeçen ay ki adetim de 10 gün geçmişti sonra koyu kıvamlı kahve renginde kanama oldu iki gün 3-4 gün de çok az oldu yine kahverengiydi test yapmıstım bittikten bir hafta sonra silik çıkmıştı üstünden üç hafta geçti iki gün arayla üç test daha yaptım yine silik çıktı. Kanı ilk test yapınca vermiştim , ikincisini de bu salı verdim dördü de farklı marka, hepsinin yanlış olması normal mi![]()
Adet olmamayı bekliyorumHaklısın değişik olmuş kanda HCG değeri yükselebiliyor 20 gün sonra yükselenini de duydum bence biraz daha bekleyeblrsn
Doktor değiştirmenizi tavsiye ederim o zamanGeçen ay ki adetim de 10 gün geçmişti sonra koyu kıvamlı kahve renginde kanama oldu iki gün 3-4 gün de çok az oldu yine kahverengiydi test yapmıstım bittikten bir hafta sonra silik çıkmıştı üstünden üç hafta geçti iki gün arayla üç test daha yaptım yine silik çıktı. Kanı ilk test yapınca vermiştim , ikincisini de bu salı verdim dördü de farklı marka, hepsinin yanlış olması normal mi![]()