Bende hafif bi çizgi gördüm sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi olur bencebugun tekrar yapacağım ama akşam iki test yaptım ikisinde de ince çizgiyi gördüm hafif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hafif bi çizgi gördüm sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi olur bencebugun tekrar yapacağım ama akşam iki test yaptım ikisinde de ince çizgiyi gördüm hafif
Pek belli olmuyor benim testimde sizinki gibi aynı reglinize ne kadar varEki Görüntüle 3558581 burda ben gördüm çıplak göz ama siz görebiliormusunuz gölgeyi bilmiyorum ilk 2 dk içinde çıktı ikincisi de belirtim de cok bu arada
cumartesi olacağım aslında döngüm 24 günde bir geçen ay 26 ya uzadı o yüzden 26 diye hesaplayarak cumartesi diyorum. Belirtiniz var mıPek belli olmuyor benim testimde sizinki gibi aynı reglinize ne kadar var
Benimde daha 5 gün var reglime belirtileri çok var bel kaşık karın ağrısı göğüs hassasiyeti vücut ısısında artış üşüme mide bulantısı baş ağrısı normalde bu kadar erken belirtiler olmaz ama hormonlardan dolayı belirti verebilirmişcumartesi olacağım aslında döngüm 24 günde bir geçen ay 26 ya uzadı o yüzden 26 diye hesaplayarak cumartesi diyorum. Belirtiniz var mı
benimde üşüme var ateş basma ama en önemlisi kasıklarım çekiliyor gibi baş ağrım bugun cok var ama psikolojik mi bilmiyorum kasık psikolojik değil değişik bir şey çünkü ama diğerleri psikolojik olabilir gebe değilsemBenimde daha 5 gün var reglime belirtileri çok var bel kaşık karın ağrısı göğüs hassasiyeti vücut ısısında artış üşüme mide bulantısı baş ağrısı normalde bu kadar erken belirtiler olmaz ama hormonlardan dolayı belirti verebilirmiş
Evet biraz da biz gebe olmayı istediğimiz için vücudun oyunları olabilir inşallah isteyen herkese nasip olsunbenimde üşüme var ateş basma ama en önemlisi kasıklarım çekiliyor gibi baş ağrım bugun cok var ama psikolojik mi bilmiyorum kasık psikolojik değil değişik bir şey çünkü ama diğerleri psikolojik olabilir gebe değilsem
kesinlikle vucutta oyun oynuyor olabilir artık testleri de anlamıyorum inanın cok arkadaşım gebe oldugu halde silik yada hiç görmemiş testlerdeEvet biraz da biz gebe olmayı istediğimiz için vücudun oyunları olabilir inşallah isteyen herkese nasip olsun
Gebe olduğunu bir çok şekilde anlayan var içiniz nasıl rahat edicekse o şekilde devam edinkesinlikle vucutta oyun oynuyor olabilir artık testleri de anlamıyorum inanın cok arkadaşım gebe oldugu halde silik yada hiç görmemiş testlerde
Gebe olduğunu bir çok şekilde anlayan var içiniz nasıl rahat edicekse o şekilde devam edin
Hafif var gibi ama dağılmış olduğu için pek belli olmuyor testin eğer 1-2 saat sonra tek çizgi kalırsa yoktur eğer ikinci çizgi silik gözle görünür bi şekildeyse vardır diye düşünüyorumEki Görüntüle 3558695 şimdi tekrar yaptım test
Ama ilk 5 dakika çıkarsa öyle belirginliği artar çıkmadıysa ikinci çizgi hiç çıkmazHafif var gibi ama dağılmış olduğu için pek belli olmuyor testin eğer 1-2 saat sonra tek çizgi kalırsa yoktur eğer ikinci çizgi silik gözle görünür bi şekildeyse vardır diye düşünüyorum
yani benimkiler siliniyor ya sanki o yüzden güvenemiyorum ilk 15 dk var 2 saat sonra bişi var ama kuruma çizgisi diye düşünüyorumAma ilk 5 dakika çıkarsa öyle belirginliği artar çıkmadıysa ikinci çizgi hiç çıkmaz
Eğer silik çizgi varsa o kurur hiç yoksa ikinci çizgi kursuna çizgisi olmaz benceyani benimkiler siliniyor ya sanki o yüzden güvenemiyorum ilk 15 dk var 2 saat sonra bişi var ama kuruma çizgisi diye düşünüyorum
bende öyle düşünüyorumEğer silik çizgi varsa o kurur hiç yoksa ikinci çizgi kursuna çizgisi olmaz bence
Testlerinizi 1-2 saat bırakın eğer silik de bir çizgi varsa kuruma çizgisi olarak belli eder kendisini pembe bi şekilde eğer bomboş görürseniz henüz yokturama bu seferkinde sanki hala koyu gölge görüyorum kuruma çizgisi değil gölge
Testlerinizi 1-2 saat bırakın eğer silik de bir çizgi varsa kuruma çizgisi olarak belli eder kendisini pembe bi şekilde eğer bomboş görürseniz henüz yoktur
evet benimki tamda anlattığın gibiTestlerinizi 1-2 saat bırakın eğer silik de bir çizgi varsa kuruma çizgisi olarak belli eder kendisini pembe bi şekilde eğer bomboş görürseniz henüz yoktur
Testten çok kan tahliline inanmalıyız umarım vardır sizde çizgiyi görüyorsanız kan verip netleştirin derim zaten reglinize çok az kalmış bence çıkabilirevet benimki tamda anlattığın gibi
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum regl günü cumartesi gideyim dedmTestten çok kan tahliline inanmalıyız umarım vardır sizde çizgiyi görüyorsanız kan verip netleştirin derim zaten reglinize çok az kalmış bence çıkabilir