Karar veremiyorum..

Evet evet haklısın bütün konularda en az bir kere insanlar birbirine giriyo.

ya acılan konuya yapılan yorumlar asıl benım mıdemı bulandırdı kımsenın hayatında hatalar baskalarını ılgılenıdrmez eger mıdenız bulanıyorsa cevap bıle yamzayın sankı su dunyada herkes herkesın ahlak bekcısımı sız hıcmı yanlıs yapmadınızda daha 22 yasıdankı ınsana boyle abuk subuk syeler yazıyrosunuz anlamadım yok onu altamıs masallah fılan sankı erkekler cok namus bekcısıde .
bak guzelım sana burda yazılan sacma sapan seylerı hıc kafana takıp uzulme herk koyun kendı bacagından asılır sen zaten ben aramıyorum etmıyorum dıyrosun tahırde bıraz mal herhaldekı anlamıyor o yuzden dırek olrak artık soylemenın zamanı gelmıs bu ısın yurumıycegını cok saorun ederse ananesının dedıgını de ve kısa keserek ayrıl
Bosanmıs adama gelınce sakın aılenın senı vermıycegı bır ıse bulasma yıne sen aglarsın uzulursun yasın daha cok genc ve ısnanın karsısına neler cıkıyor hayal bıle edemezsın zaten kaderındekı kısı hıc beklemeıdk bır anda cıkıyor eger okuyorsan okula kafayı tak yok okumuyorsan baska bır mesgale bul bu hayatta her zaman kabullenmeyı ogren bır syeı bıtırınce dahada gerıye bakma
Bakırelık meselesıne gelıcne cogu ısna artık onemlı degıl der ama bu erkek mılletı pıs ben arkadslarımdan buna sahıt oldum onemlı deyıl dıyıp alırlar sornakı ılk tartısmada yuzune vurur bence hıc soyleme bıle dunya kadar caresı var bu ısın ama sende bakıre degılım dıye kımseylede beraber olma..

Ben de Tahir'in arkadaşın geçmişini bilerek sevmesini normal bulduğumu belirtmek istiyorum.Sevgi sonuçta,şartı şurtu olmaz ki bunun.Kimisine ağır gelir,sevdiği halde kaldıramaz sevdiğinin kendisinden önce başka biriyle yaşadığı şeyleri.Kimisi de öyle sever ki,kabul eder.

Ama durumun karmaşıklığı da ortada,bence amaç Tahir'i üzmemek değil,yedekte tutmak gibi,konu sahibi kendisi bile farkında olmasa da durum böyle görünüyor.Son yorumlardan anlaşılacağı üzere,konu sahibi arkadaşımız da hatasının farkında ve durumu çözmek için adım atacak.O halde sorun yok...

Evet evet haklısın bütün konularda en az bir kere insanlar birbirine giriyo.

ıgrenc seyler yazmıalar ya resmen kıza bı o.. demedıklerı kalmıs sankı dunyada herkes duzgun ılsıkı yasıyor yazık ya yok ıkısını ıdare et yok nasıl mıde nasıl ılıskı yalan ruzgarı kafası basmayanlar anlamakta zorluk cekmısler cokta karısık bır durum degıl kızı yerın dıbıne sokmuslar sınrı oldum ya.Bence brıaz daha ısnanların hayatlarına saygı gostermelerı gerek..

gerçekten de çok saygısızca ve şefkatsizce yorumlar yapılmış . kızcağız derdini anlatıyor,fikir istiyor millet tutmuş yargılamaya kalkıyor.kimsenin haddi değil bu. kaldı ki karşınızda daha tazecik gencecik bir genç kız var,biraz anlayış,biraz sevgi,biraz empati lütfen! kaldı ki herkesin hayatı kendine , eleştirilecek bir şey yaptığını da düşünmüyorum sedanın,kafakarışıklığı sadece.

bu aşk meşk konuları zaten yeterince karmaşıktır,insana olmayacak şeyleri yaptırabilir çoğu zaman bunun yaşla da ilgisi yoktur,ama bunlar zaten engellenemez. deneyimlemeden öğrenilmiyor bazı şeyler.yaşamak böyle birşey. su akar yolunu bulur,herşey olacağına varır. o yüzden seda bazı şeyleri zamana bırakmalıdır,hayat onu yönlendirir zaten yeter ki ipuçlarını iyi değerlendirsin.

benim fikrime gelince,bence bu 15 günlük çocukla devam etmelidir,diğer çocuğa da kırmadan bir elveda denmelidir.sonuçta onu heyecanlandıran kişi daha önemlidir,diğerine karşı olan ilgi zaten bitmiş,ona hiç aşık olunmamış biraz da alışkanlığın etkisiyle devam etmiş bi ilişki. seda bu elvedayı bir an önce gerçekleştirmeli ve kalbinin dikine gitmelidir :))

bence aşkı falan geç çok cididym aramızda yaş farkı yok ama inan ne fedakarlık yaparsan elinde patlıyo seni seven adamla mutlu olmayı dene iana aşık olduğun adam ki evlenmiş boşanmış diyosun çok doğru bi insan olamaybilri çünkü çoğu kadın evliliği için çok fedakarlıkta bulunur en son damlada bititir bnce bu kişi neden ayrılmış bi onu sorgula ki erekeler herzaman haklıdır onun anlatığınn dışında tarafsız birirlerinden dinle bnce bana sorarsan sen hayatındaki huzuru sana değer veren insanı kaybetme çok üzülürsünsün sonra

Tahire açıklamada bulundum.. Artık hayatımda değil. Yani benim amacım karar vermeme yardımcı olmanızdı. Boşanmış bi adamla anlaşabilir miyim?
Sevdiğimi mi yoksa beni seveni mi tercih etmeliydim? Ama bazı yorumlar beni gerçekten de çok üzdü. Ben ahlaksız hiçbirşey yapmadım. Yanımda olan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum yine de ALLAH hepinizden razı olsun ilgilenip fikir vermeye çalıştığınız için.

Evet bende bu konuyu çok düşündüm evlenmiş boşanmış olması benim için sorun değil hem açıklamasını da yaptı bana ama bu kişiyle ilişkimin sonucunu yani geleceğimiz var mı bilemiyorum. Sorunlar yaşanacağından eminim. Beni seven adamın da gerçekten çok sevdiğini biliyorum. Ama işte derler ya hep bir taraf daha fazla sever. Belki de Tahir'in yaşadığı olayları ben yaşayacağım şuan ama işte artık çok geç

Son düzenleme:

Benim için yazdığınız ıthamların hepsı hatta daha fazlası malesef sızde mevcut : çünkü sizde yazdıgınız gibi : art nıyet - hakaret ve ıhtamlarda bulunmussunuz bana ..
Ben orda altını çize çize '' ilişkileriniz değil kast ettiğim '' demişim .. namus kavramını agzıma bıle almamısım .. ama sız nerden baslayıp nerde bıtırmıssınız ..
Bu forumda moda oldu : yorumların ustunden yorum yapmak , saldırmak ..
Sözde yanlış yorum yaptıgını dusundugunuz insanları eleştiriyorsunuz aama siz daha agır ve kotu bır yorum yaparak eleştirdiğiniz olayın içinde buluyorsunuz kendınızı bunun bıle farkında olamayan ınsanların tutup burdan akıl vermelerı ayrı bır durum ..

Polemık yaşansın , konu sahıbının konusu sabote edılsın ıstemıyorum..
Bırdaha karsılıklı yazısmazsak sevınırım

Canım en dogrusunu yaptıgından kuskun olmasın...

iş bi tane daha fedakar aşık kabullenen aşık ama aldatılan aşık
diğerinde vurup kaçan ama ödülledirilen çapkınnnnn

ya adam seni kabul etmiş bi düşünsene bakire olmadığını bildiği halde yararlanmaya kalkışmamış
sen de onu aldatmaya başlamışsınnn

kusura bakma arkadaşım

hiç üzülmedim haline

Canım en dogrusunu yaptıgından kuskun olmasın...

afrın kız sana soyle ol burdakı sana sacma sapan yazanlarada kapak olsun sanı onalra gelın beraber yasıyalım demıssın herkes namus beksıcı olmusta haberımız yok çCanım gencsın daha sakın bu sacma yorumlarıda takma canın kımı ıstıyorsa onla takıl:)))))))))))))zaten evlenınce tekduzen gıdıyor bosver hayat sneın hayatın:)))))))

böyle her önüne gelenle takıl diyen birileri olduğuna inanamıyorum
kendi oğluna böyle bir gelini reva görüyosan ki görmek zorundasın

bencede bir sorun yok canımmmmmmmmmmmmm

Yanlış yorumu alıntılayıp, anlamsızve bozuk kelimeler yazıp, yorum beyan eden diğer üyelere nispet+saygısızlık yapıp komik duruma düştüğünüzün farkında mısınız?

Genç bir kızı "canın kimi istiyorsa onunla takıl" diye saçma bir şekilde yönlendirmiş olmanızdan bahsetmiyorum bile

böyle her önüne gelenle takıl diyen birileri olduğuna inanamıyorum
kendi oğluna böyle bir gelini reva görüyosan ki görmek zorundasın

bencede bir sorun yok canımmmmmmmmmmmmm

oglum kımı ısterse onu alır su dunyada cok buyuk konusmıycaksın oda benım sorunum kımsenın degıl

takıl demek yatmakmı demek kız kımle ne yasıyacagını karar verememıs ıstedıgıyle beraber olma hakına sahıp

oglum kımı ısterse onu alır su dunyada cok buyuk konusmıycaksın oda benım sorunum kımsenın degıl

her önüne gelenle takıl demek nasıl bir zihniyettir
kadın erkek gibi değildir duygusaldır kiri kalır
vücüdunda olmasada ruhunda

genç bir kızı bir başka yanlışa sürüklemektir bunu adı

bir yol göstermek gerekirrrrrrrrr

başka yanlışlara sürüklemek değilllllllll

ne kadınlar varmı ya olayı sneın gelının benım gelınıme getırdıler yuh dıyorum artık

amaan boşver.. sonuçta sen genç kız bir kıza kötü akıl verecek birisi değilsin.. senin neye tepkili olduğun neye karşı çıktığın belli.. o yüzden takma kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…