Yani o niyetle mi yazdı bilmiyorum ama bence burdaki yorumların birçoğu konu sahibine fikir vermekten çok insanların fikir çatışmalarına döndü:44:
Umarım konu sahibi arkadaş sorunlarını bir an önce çözer,biz de insanların hayatlarına,fikirlerine saygılı olmayı öğrenebiliriz
sevgili arkadaşım, yorum sahibi iğreniyorum midem bulandı falan diyerek zaten en başta pekiştirmiş.. o sebeple elle tutulur akıl verici tek bir kelimesi dahi yoktur.. anca yargılamayı bilsinler.. dediğin gibi fikir çatışmasına döndü.. sebebi ise, insanların başından geçen cinsellik olayları için kendilerinde yorum yapma hakkı görüyor olmaları.. sorun o değil.. iyi yada kötü arada kalmış birisi... yaptığı doğrudur yanlıştır onu demiyorum.. sorduğu ortada.. cevaplar ortada.. dileğine tüm kalbimle inşallah diyorum bu arada...
Evet evet haklısın bütün konularda en az bir kere insanlar birbirine giriyo.
bence aşkı falan geç çok cididym aramızda yaş farkı yok ama inan ne fedakarlık yaparsan elinde patlıyo seni seven adamla mutlu olmayı dene iana aşık olduğun adam ki evlenmiş boşanmış diyosun çok doğru bi insan olamaybilri çünkü çoğu kadın evliliği için çok fedakarlıkta bulunur en son damlada bititir bnce bu kişi neden ayrılmış bi onu sorgula ki erekeler herzaman haklıdır onun anlatığınn dışında tarafsız birirlerinden dinle bnce bana sorarsan sen hayatındaki huzuru sana değer veren insanı kaybetme çok üzülürsünsün sonra
Bu ne düz mantıktır arkadaşım... geçmişte birşey yaşamış insanın sevilmeye hakkı mı yok?! öyle bir kural da var bizim mi haberimiz yok!? Ne kadar bodozlama yorumlar yapıyorsunuz Allah aşkına..!!!! İnsanın namusunu 2 bacak arasında sınırlandıran erkek kesimlerine tepki verirdim.. Ama iş senin gibi zihniyet taşıyan kadınlarda başlıyormuş bugün bundan emin oldum! Kalbinin temiz olmadığını nereden biliyorsun.. Tanıyor musun? HAYIR.. Hayatına dair bir bilgin varmı ? HAYIR.. O zaman onun kalbinin temizliğinden nasıl haberdar oluyorsun.. Yorumlarda onca saçma ve katı eleştiriye adam gibi cevap veren birisinin KÖTÜ NİYETLİ olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. Ve böyle yorum yapan zihniyetlerin ART NİYETLİ olduğundan da eminim!! Siz insanlar düştüğünde kahkahalarla gülen tiplersiniz.. Düşmez kalkmaz bir Allahtır unutmasın kimse bunu... Yapılan şey onaylanır yahut onaylanmaz bu onun hayatı ve haddine düşmez kimsenin! doğru mu demiyor ne yapayım diyor.. çözümü olmayan yazmasın!! nefret ettim buradaki namus konusunu sakız yapanlardan!! eleştiricekseniz açın bir topik içinizde bastırdığınız duygularınızı orda kusun arakadaşlar!!
Konu sahibi sana gelince, Allah karşına güzel insan çıkartsın.. Yaşadığın karmaşanın için en kısa zamanda çıkmanı ümit ediyorum... Bugün söylenmemiş bir doğru, yarın söylendiğinde daha büyük yıkımlara sebep olabilir...
Tahire açıklamada bulundum.. Artık hayatımda değil. Yani benim amacım karar vermeme yardımcı olmanızdı. Boşanmış bi adamla anlaşabilir miyim?
Sevdiğimi mi yoksa beni seveni mi tercih etmeliydim? Ama bazı yorumlar beni gerçekten de çok üzdü. Ben ahlaksız hiçbirşey yapmadım. Yanımda olan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum yine de ALLAH hepinizden razı olsun ilgilenip fikir vermeye çalıştığınız için.
Canım en dogrusunu yaptıgından kuskun olmasın...
afrın kız sana soyle ol burdakı sana sacma sapan yazanlarada kapak olsun sanı onalra gelın beraber yasıyalım demıssın herkes namus beksıcı olmusta haberımız yok çCanım gencsın daha sakın bu sacma yorumlarıda takma canın kımı ıstıyorsa onla takıl:)))))))))))))zaten evlenınce tekduzen gıdıyor bosver hayat sneın hayatın:)))))))
afrın kız sana soyle ol burdakı sana sacma sapan yazanlarada kapak olsun sanı onalra gelın beraber yasıyalım demıssın herkes namus beksıcı olmusta haberımız yok çCanım gencsın daha sakın bu sacma yorumlarıda takma canın kımı ıstıyorsa onla takıl:)))))))))))))zaten evlenınce tekduzen gıdıyor bosver hayat sneın hayatın:)))))))
böyle her önüne gelenle takıl diyen birileri olduğuna inanamıyorum
kendi oğluna böyle bir gelini reva görüyosan ki görmek zorundasın
bencede bir sorun yok canımmmmmmmmmmmmm
takıl demek yatmakmı demek kız kımle ne yasıyacagını karar verememıs ıstedıgıyle beraber olma hakına sahıp
Yanlış yorumu alıntılayıp, anlamsızve bozuk kelimeler yazıp, yorum beyan eden diğer üyelere nispet+saygısızlık yapıp komik duruma düştüğünüzün farkında mısınız?
Genç bir kızı "canın kimi istiyorsa onunla takıl" diye saçma bir şekilde yönlendirmiş olmanızdan bahsetmiyorum bile
oglum kımı ısterse onu alır su dunyada cok buyuk konusmıycaksın oda benım sorunum kımsenın degıl
ne kadınlar varmı ya olayı sneın gelının benım gelınıme getırdıler yuh dıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?